קישואים ממולאים בחומוס ואורז ברוטב לימון ונענע
מתאים כמנה ראשונה או עיקרית צמחונית.
המרכיבים ל-10 מנות:
10 קישואים עגולים
למלית:
1 כוס אורז לריזוטו, מומלץ להשתמש בריזוטו מזן ארבוריו
1/2 כוס גרגרי חומוס קטנים מבושלים
2 כפות שמן זית ועוד קצת לזילוף
2 עגבניות, קצוצות דק
3 שיני שום, כתושות
2.5 כוסות מים
1 כף נענע יבשה
מלח, לפי הטעם
לרוטב:
1/2כוס מיץ לימון טרי
4 כוסות מים (או ציר ירקות/עוף)
2 כפות שמן זית
2 כפות סילאן טבעי
מלח
2 כפות נענע יבשה
עגלגלים. קישואים (צילום: יעל גרטי)
אופן ההכנה:محشوة كوسة مع الحمص والأرز في صلصة الليمون والنعناع
- מסירים את החלק העליון של הקישואים ושומרים בצד. מרוקנים את התוכן
- מכינים את המלית: מחממים סיר רחב עם 2 כפות שמן ומאדים עגבניות ושום 3 דקות על להבה בינונית.
- מוסיפים מים, מתבלים במלח ומביאים לרתיחה. מבשלים ללא כיסוי 3 דקות על להבה נמוכה.
- מוסיפים אורז, חומוס ונענע יבשה ומבשלים עוד כ-5 דקות עד שמתקבלת עיסה דלילה למראה.
- מכינים את הרוטב: מבשלים את חומרי הרוטב 3 דקות. טועמים ומתקנים תיבול.
- ממלאים ומבשלים: ממלאים את הקישואים במלית (לא עד למעלה), מזלפים שמן זית ומכסים בכיפות הקישואים.
- מניחים את הקישואים בסיר רחב, יוצקים את הרוטב עד שני שליש מגובהם ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 50 דקות עד לריכוך. מגישים חם או פושר, מומלץ עם יוגורט ליד.
مناسبة كفاتح الشهية أو الطبق الرئيسي نباتي.
المكونات لمدة 10 حصص:
10 جولة كوسة
للحشوة:
1 كوب أكلة الأرز، واستخدام أربوريو أكلة الأنواع
1/2 كوب حمص مطبوخ الصغيرة
2 ملاعق طعام من زيت الزيتون وأكثر من ذلك بقليل للمطر خفيف
2 الطماطم، مفرومة فرما ناعما
3 فصوص من الثوم، مفروم
2.5 أكواب من الماء
1 ملعقة طعام من النعناع المجفف
الملح، حسب الذوق
للصلصة:
1/2 كوب عصير الليمون الطازج
4 كوب ماء (أو الأوراق المالية / الدجاج النباتي)
2 ملاعق طعام من زيت الزيتون
2 ملاعق طعام من سيدان الطبيعية
ملح
2 ملاعق طعام من النعناع المجفف
مستدير. كوسة (تصوير: يائيل غيرتي)
إعداد:
إزالة الجزء العلوي من كوسة وتوضع جانبا. إفراغ محتويات
تحضير الحشوة: الحرارة مقلاة واسعة مع 2 ملاعق طعام من الزيت والطماطم والثوم المريخ 3 دقائق على نار متوسطة.
يضاف الماء، وموسم مع الملح وتقديمهم ليغلي. كشفت ينضج 3 دقائق على نار خفيفة.
يضاف الأرز والحمص والنعناع المجفف ويطهى لمدة دقيقة أخرى حتى 5 عجينة رقيقة تبحث.
تحضير صلصة: طهي مكونات الصلصة 3 دقائق. الذوق وضبط التوابل.
تعبئة ويطهى: ملء كوسة ملء (لا تصل)، رذاذ مع زيت الزيتون والغطاء قبعات كوسة.
وضع كوسة في قدر كبيرة، صب صلصة تصل إلى ثلثي ارتفاع وتقديمهم ليغلي. تخفض النار و يغطى ويطهى لمدة 50 دقائق حتى يلين. يقدم ساخنا أو دافئا، مع اللبن أوصت المقبل.





ציטוט ההודעה