קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 09-12-2011, 00:47
  2. [עזרה] כמה שאלות לגבי אימון , ושירים לאימון.
    על ידי Shlomi062 בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 15-02-2010, 22:49
  3. [שאלה]בקשר לאימון בבית
    על ידי משתמש אנונימי בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 23-08-2008, 22:06
  4. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 23-03-2006, 22:39
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

שאלות ובקשה לטיפים בנוגע לאימון בבית

Exclamation שאלות ובקשה לטיפים בנוגע לאימון בבית

שלום רב,
    אני מקפיד להתאמן בבית מזה תקופה של כמה חודשים מדי יום. האימון נמשך כשעה, וכולל כפיפות בטן מרפקים ועבודה עם זוג משקולות לידיים.
    ראשית, אשמח לשמוע לגבי תרגילים למתאמן הביתי בעיקר בנוגע לוריאציות שונות או תרגילים מיוחדים שניתן לעשות כדי לדמות את העבודה בחדר כושר. ראשי אומנם מקורי, אך אני מניח שראשכם יהיה מקורי הרבה יותר. אציין שאני כמעט ולא חש בהתכווצויות שרירים במהלך היום (מה שחברים שמתאמנים בחדר כושר מעידים שכן חשים) אלא רק לעיתים כשאני מבצע את התרגילים.
    שנית, רציתי לשאול האם עצם העובדה שאני מתאמן מדי יום מהווה עומס על השרירים ומונעת מהם לגדול? האם זה עובד יותר על סיבולת מאשר על ניפוח? הסיבה לשאלה היא כיוון ששמעתי שרבים מתאמנים מדי יומיים ולא מדי יום. בנוסף, האם כדאי לשלב אימון אירובי כדי להגיע לחיטוב ?(אציין שאני דיי רזה וממש אין לי בעייה של שומנים)
    שלישית, אני מניח שמבחינת האפקטיביות קשה יותר להגיע לתוצאות בבית. האם זה משמעותי או שגם כאן בפורום ישנם מתאמנים רבים שמגיעים לתוצאות רק מהבית?

רב תודות לכם על העזרה חברים.
    ליאו

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    1

אני חושב שה"שמועה" שיצאה על אימונים בבית שקשה יותר להגיע לתוצאות היא דפוקה, אם יודעים להתאמן כמו שצריך בבית עד שמרגישים את השריר, בדיוק כמו בחדר כושר, התוצאות באותה מהירות(מניסיון), אני אפילו התקדמתי יותר מהר בבית.

אני יכול להציע לך לעשות שכיבות שמיכה יהלום ליד אחורית וכתף, רחבות לחזה ורגילות להכל. משקולות ליד קדמית, כפיפות בטן רגילות ואלכסוניות לכל צד, תשכב על הגב ותחזיק עם הידיים משהו(מאחורי הראש) ואז תרים את הרגליים שיהיו מאונכות לגוף, תחזור על זה כמה שאתה חושב שמתאים ליכולת שלך, זה גם לבטן.
    לרגליים עושים כמו שכיבות שמיכה רק של הרגליים [= תעמוד עם רגליים בפיסוק לא רק מידי, ותתכופף עם הברכיים יעני ותעלה בחזרה, אתה יכול לעלות ולרדת גם עם האצבעות ואז זה על התאומים עובד.
    קיצר לא חסר דברים.

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

לא האימונים הם אלו שיביאו לגדולתך אלא התזונה שלך.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לפני שנרשמתי למכון כושר הייתה תקופה של שנתיים שבהן התאמנתי בבית..
    זא ככה לא כדאי להתאמן בכל יום ועדיף לעשות יום אימון ויום מנוחה (יום כן יום לא) ככה יצא לך שבוע אחד עם 3 אימונים ושבוע אחד עם 4... וככה לא תיצור עומס מיותר

אני אישית עושה כל בוקר שכיבות שמיכה איך שאני מתעורר... אבל אימוים של שעה+ בבית שכוללים בטן משקולות וכל זה עשיתי פעם ביומיים

רשמו לך כאן כבר את רוב התרגילים שאתה יכול לעשות בבית אז אני יוסיף לך רק עוד קצת- תצמיד את הגב שלך לקירוגם את הרגליים שלך כמה שיותר את הידיים תרים לצדדים שיהיו 90 מעלות לגוף שלך.. עם גב כפות הידיים (לא כל היד ולא המרפק רק גב כפות הידיים) תדחוף את הגוף קדימה ותחזור אחורה עד לנגיעה של הגב בחזרה בקיר.. תעשה את התנועות לאט..

אמרת שיש לך זוג משקולות יד... אם יש לך משקל גדול יותר להרכיב על זה לעבודה על הטרפז- בכל יד משקולת ידיים רפויות בצידי הגוף ואז מעלה את הכתפיים עד לאן שיכולים ולהוריד בחזרה (לא עד הסוף)- לשמור על גב ישר ולעשות את התנועות לאט

בשום אופן אל תעשה אימון אירובי אם אין לך בעיה של שומנים כי אז כל העבודה שאתה עושה על השריר תיהיה לשווא!

אה וצריך 48 שעות הפסקה בין אימונים אבל אתה יכול לעשות שנגיד בימים א' ג' ו-ה' תתאמן על פלג גוף עליון ובימים ב' ד' ו-ו' תתאמן על פלג גוף תחתון (בטן גב תחתון ורגליים)
    כך אתה מתאמן כל יום ויש לך הפסקה בין האימונים של אותה קבוצת שרירים!
    מקווה שעזרתי...

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

ציטוט נכתב במקור על ידי wade5 צפיה בהודעה
    בשום אופן אל תעשה אימון אירובי אם אין לך בעיה של שומנים כי אז כל העבודה שאתה עושה על השריר תיהיה לשווא!
    לך תאכל קבוקים
    למה סתם לבלבל בביצים?

ציטוט נכתב במקור על ידי Moshe צפיה בהודעה
    לך תאכל קבוקים
    למה סתם לבלבל בביצים?
    לך תקרא מאמרים באינטרנט ואל סתם תפסול!

חברים, תודה לכם על כל התגובות.
    עידו, האם זכית לראות תוצאות כאשר התאמנת בבית? והאם הם היו משמעותית פחות טובות מהתוצאות שהשגת בחדר כושר?
    האם יש לך אי אלו המלצות נוספות לתרגילים אשמח לשמוע ולבצע.
    האם ישנה אפשרות לסרטון שמדגים איך לבצע שכיבות סמיכה יהלום?
    לגבי האימון האירובי, אז האם כדאי לשלב או לא? הוא יכול אפילו להיות כשיחרור כשאני מבצע אותו בקביעות ביום המנוחה.
    שאלה נוספת: כמה חלבון כדאי לי לצרוך ביום, אם משקלי הוא 76 ק"ג.
    תודה מראש
    נערך לאחרונה על ידי ליאו מנהיג הצבים; 24-07-2007 בשעה 13:38.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,143 | הודעות: 8,151,725 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect