יש לי שתי משקולות בבית של 6 ועוד שתיים של 9.עכשיו אני כל יום כמעט עושה עם ה9 בשתי הידיים 3*12 ועוד כל מיני תרגילים ובוא נגיד שאני עוד מעט סוגר את החודש הרביעי ואני לא רואה שום שינויים ביד שום ורידים כלום אני עושה משהו לא נכון?תודה
יש לי שתי משקולות בבית של 6 ועוד שתיים של 9.עכשיו אני כל יום כמעט עושה עם ה9 בשתי הידיים 3*12 ועוד כל מיני תרגילים ובוא נגיד שאני עוד מעט סוגר את החודש הרביעי ואני לא רואה שום שינויים ביד שום ורידים כלום אני עושה משהו לא נכון?תודה
|
|
אתה מצפה לראות את השריר שלך גודל?
בן כמה אתה?
בשביל מסה, חשוב להיות במאזן קלורי חיובי (לאכול הרבה),
ובנוגע לאימונים, הרבה סטים, מעט חזרות, הרבה משקל.
לדוגמא 4 סטים של 10 חזרות ב10 קילו.
ורידים אתה גם לא תראה, עד שלא תהיה באחוז שומן מספיק.
אחי צריך לאכול נכון אים אתה מיתאמן ואוכל כל היום שוקולד גם עוד 100 שנה לא יהיו תוצאות ואים אתה עושה רק
3 סטים של זה ולא עוד תרגילים אז זה כלום
בכל מיקרה ליפני ואחרי אימון צריך לאכול הרבה חלבון ופחמימות
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
תוכאל חלבונים ופחממות אל תשתה קולה סופר דרינק בקיצור רק מים תוכאל בשר כמו לדוגמא חזה עוף הודו תרנגול שניצלים דלי שומן טונה במים תוכאל לחם ולגבי אימון תאמין לי מספיק שתעשה 4 סטים של יד קידמית 18 פעם
שכיבות שמיכה 18פעם 4סטים תעשה עוד תרגילים עם משקולות אפשר לעשות הרבה תרגילים תחפש יש בנעוצים
ולגבי ורידים וקוביות אתה צריך להיות באחוז שומן נמוך בקיצור בשביל לעלות במסה צריך לאכול חלבון זהו בכמות טובה ולא בכמות יתר
נערך לאחרונה על ידי russiangang; 05-02-2008 בשעה 18:14.
עשה טובה שתוק
לפני אימון תאכל פחמימות אבל לא ארוחה גדולה מדי , תחלק לך את הארוחות ל -6 ביום אפילו 7 העיקר שהגוף שלך יקבל אוכל עם ערכים טובים (חלבון וויטמינים גם טוב ופחמימה) ואחרי אימון לא צריכים להישחף הגוף שלך גם ככה לא "קולט" יותר מ30 גרם של חלבון במכה אז תחסוך את זה ולפני אימון אתה לא חייב בכלל חלבון זה שחכתי לציין.
ובקשר לוורידים , אתה צריך אחוז שומן נמוך ויש פה גם קצת גנטיקה (לא שאם היה לאבא שלך וורידים אז גם לך יהיה זה יותר משהוא במבנה גוף וכל זה).
אני עושה כל יום בבוקר ואחרי הצריים או בערב מתי שיוצא 3 סטים של 12 כל פעם בכל יד עם משקולות של 9 קילו.ושכיבות שמיכה אני עושה בינתיים משהו כמו 25 30 אבל כל שובע שבועיים אני מעלה בעוד שתיים עדש שאני רואה שקל לי רצח ואז אני מעלה עוד פעם ואני לא רואה את השריר שלי גדל ביד ואני לא כזה איך אני יגיד יש את הנוסחה הזאת גובה ומשקל אז יצא לי 24.3 זה נקרא שמן?כי אני יודע שמעל 25 כבר מתחיל להיות שמן..
הא ויש לי עוד שאלה חשובה אם בן אדם לוקח סטרואידים לא הזריקות והאבקות האלה כדורים שרופא מביא סטרואידים בריאותיים אני מתכוון אז שמעתי על מלא אנשים שמשהו כמו שבוע שבועיים אחרי שהם לקחו את זה בגלל סיבות בריאותיות לא בגלל איזה צורך לגדול אז הם התחילו להשמין בצורה מטורפת העלו 10 20 קילו בשקט יש משהו שאפשר לעשות עם זה להפוך את התוצאה גם אם זה אחרי כמה זמן?תודה רבה!
נערך לאחרונה על ידי SINGIN; 06-02-2008 בשעה 16:09.
אתה מתעסק בקקה
תתחיל להעלות משקלים
אתה צריך להגיע ל"כישלון חיובי" שזה אומר שאתה תרים משקל שאתה לא מסיים את הסט אבל אתה מתנפח יופי ואתה גם ממצא את האימון יותר טוב
אם אתה מסיים את האימון כבר הרבה זמן בלי קושי זה אומר שאתה יכול יותר ואתה סתם נשאר באותה נקודה בלי להעלות את הרף של עצמך
תאכלל חלבונים זהה בונהה אתת השריריםם..
אני מעלה כל פעם בשכיבות שמיכה ותאמת אני לא מסים 3 סטים של 12 עם משקולת של 9 קילו ואני עדיין עובד על זה כדי לסיים 3 סטים ואז אני יעלה במשקל אחרי כמה זמן שאני יעשה 3 סטים של 12 עם 9 בקלות