רציתי לדעת אם מגיל 13 חדר כושר זה טוב
רציתי לדעת אם מגיל 13 חדר כושר זה טוב
כמה עובדות עליך:
1.אתה מסתכל על התגובה שלי
3.אתה לא שם לב שאין 2
4.אתה גולש בפורום i-atraf
5.אתה עכשו בודק את זה
6.אתה רואה שאין לי חתימה.
7.אתה נמצא בנושא שמעניין אותך.
8.אם אתה קורא את מה שרשום זה אומר שזה מעניין אותך!
9.אתה יודע לקרוא את השפה המדוברת ב-יSראL
המשך גלישה מהנה ונעימה בפורום i-atraf!
|
|
אם אני לא טועה לחדר כושר מכניסים מגיל 14 בכלל =\
אתה יכול להתחיל להתאמן מגיל 6, תחזק את השרירים, זה רק יעזור לך בהתפתחות, פשוט תשתדל לא להעמיס על עצמך יותר מדי.
חדר כושר מכל גיל לא פוגע, רק יכול להועיל
פשוט לא מכל גיל תראה תוצאות, לדוגמה אם תתחיל להתאמן בגיל 8 לא תראה תוצאות כל כך כי רמת הטוסטרון בגוף נמוכה.
מגיל 14 +- כדאי
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
אל תאמץ את עמוד השדרה ואל תפגע וגב...
תחזק את השרירים שלך לא יותר מדי
תגיע לגובה סביר כדי לא להרוס לעצמך את הגדילה
בגיל 6 בד"כ עושים אימונים מאוד קלילים , נגיד משקולות של 1 קילו ואירובי ואז בד"כ בגיל 14 מתחילים לקחת את העסק ברצינות ומתחילים להעמיס
אני בן 13 ....ולא בן 6!!!!!!
כמה עובדות עליך:
1.אתה מסתכל על התגובה שלי
3.אתה לא שם לב שאין 2
4.אתה גולש בפורום i-atraf
5.אתה עכשו בודק את זה
6.אתה רואה שאין לי חתימה.
7.אתה נמצא בנושא שמעניין אותך.
8.אם אתה קורא את מה שרשום זה אומר שזה מעניין אותך!
9.אתה יודע לקרוא את השפה המדוברת ב-יSראL
המשך גלישה מהנה ונעימה בפורום i-atraf!
חחח אז יאללה אתה יכול להתחיל, היה מותר מגיל 16 ככה פעם אבל שינו לכל גיל נראה לי.
רק לך למאמן בחדר כושר שיבנה לך תוכנית, אל תנסה לבד... ותבקש שיסביר לך את הכל בקשר לחדר כושר ותקרא פה את הנעוצים בקשר לתזונה
אני אישית חשבתי ללכת לחדר כושר לעשות קצת שרירים אבל בתכלס לדעתי לא כדי להתחיל מגיל 14 לדעתי להתחיל מגיל 16~15 בערך כי זה יכול להרוס את הגדילה שלך, ויכול להיות שלא תגבה טוב בגלל זה.בכל מקרה לא צריך שום חדר כושר בשביל לרוץ, לעשות שכיבות שמיכה, קפיפות מרפקים ומתח...
בברכה, Joni
לא הורס שום גדילה מה אתה מזיין במוח
על פי החוק מותר מגיל 8.
עדיף ומומלצץ מגיל 14.5 מסיבות של גדילת והתפתחות הגוף.
אתה יכול להתחיל גם עכשיו אבל בלי להעמיס על הגוף..משקל לייט לקצת נפח וקצת עיצוב...
תלוי כמה אתה שוקל ומה הגובה שלך
אם תביא פרטים אפשר לסדר לך משו סביר.