קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 24-05-2006, 01:03
  2. חחח תראו כמה ילדים מצצו לאורון (MayMon)
    על ידי Orel Abergel בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 03-01-2006, 01:02
  3. כנסו תראו כמה בדיחות יש פה - הפצצה
    על ידי CrAzY_BoY בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 16-12-2005, 01:01
  4. כמה טוב שאתה חבר שלי!
    על ידי SlutFatma בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 12-11-2005, 21:23
  5. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 19:54
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

באו תראו כמה טוב אבינו שבשמיים :))

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל באו תראו כמה טוב אבינו שבשמיים :))

אומר הקדוש ברוך הוא ואם התרחקת ממני מסיבות כל שהם ואפילו אם הייתה מזיד וכופר ואפיקורוס ומגלה פנים בתורה שלא כהלכה וכופר בעיקר ואומר אין אלוקים בכלל אם תשוב אקבל אותך .. איפה עוד נשמע דבר כזה???

תארו לכם מצב שבו בן אדם נתפס על רצח ומעומד למשפט והשופט שואל אותו לפני גזר הדין, שמע נא אני מוכן לוותר לך על מאסר של ה - 24 שנה בתנאי אחד: שאתה תעלה פה לפני כולם ותבכה רבע שעה ותאמר: אנה השופט חטאתי אביתי פשעתי ורצחתי את אשתי ואני מבטיח לא לשוב לזה שוב עם תתוודה ותתחרט על מה שעשית ותתחייב לעתיד לא לשוב לזה שוב אני מוחק לך את ה24 שנה ואם הבכי ירשים אותי אני ייתן לך גם תעודה של אזרח הגון מה אתם אומרים?

אחד שנתנו לו הזדמנות כזאת רבע שעה של בכייה ולאחר מכן הוא משוחרר האם הוא יבכה או לא יבכה?? ברור יבכה ... השחרור תלוי בזה והוא עולה ובוכה ופתאום הוא שומע צחוקים מתוך האולם של בית המשפט , מי צוחק ???החבר'ה שלו אומרים לו מה קרה לך?? תהיה גבר!!! תרצה את המאסר עד הסוף מה אתה עושה לנו פדיחות ? אתה חכם להרוג ואחרי זה אתה בוכה?

השופט אומר לו נישאר לך 7 דקות תגמור לבכות. הנשפט אומר לו לא רוצה לבכות

השופט אומר לו לא רוצה לבכות? לך לבית סוהר 24 שנה חחחח עכשיו הוא בוכה.. והחברה ממשיכים לצחוק אחד שניתנה לא אפשרות כזאת והוא לא ידע לנצל אותה הוא חכם או טיפש ??? (הוא טיפש גמור !!) ועכשיו תחשבו על עצמכם חחח.

אדם חייב על העברות שהוא עובר בתורה, דוגמא: הוא מחלל שבת חייב לקבל עונש יש עונשים ממש חמורים ובן אדם צובר צובר צובר צובר צובר יש לו קרונות מלאים עברות.

אומר הקדוש ברוך הוא חזור בך!!! תעמוד רבע שעה, אתה יודע מה אם קשה לך תעמוד 7 דקות תתוודה ותאמר: "אנא השם חטאתי אביתי פשעתי"" אתה לא צריך לעשות את זה בפרסיה ולא ליד אף אחד אלה רק בני ובנך. אם תתחרט על העבר קבל מהיום לעתיד לא לחזור על העברות האלה ואני מוחל לך על כול החטאים והעוונות ואם לא תחזור על זה יותר אתה נקרא אצלי בעל תשובה שבמקום שבעלי תשובה עומדים צדיקים לא עומדים ואם אתה עושה תשובה מאהבה כל המעשים שעשית בזדון הופכים להיות זכויות (מצוות) חזור בך..

תראו מה הקדוש ברוך הוא בא להגיד לנו תגיד וידוי שזה בעצם להתחרט על העברות שעשינו בעבר ולקבל על העתיד לא לעשות את זה יותר וגם אם עשית את מה שהתחרטת עליו הכל נמחק לך אתה צריך רק להשתדל !!!

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תאמין לי שאם הקדוש ברוך הוא היה בא אליי ואומר לי תתפלל 15 דקות היום כך על עצמך לא לעשות יותר חטאים ואני יסלח לך על הכל כבר מזמן הייתי עושה את זה אבל כמה בעיות במה שאתה אומר אחת אם הדין היום היה כמו שהוא אמור להיות אז אני בטוח שלפחות90 אחוז מהעם היה נידון לאחד מ4 סוגי מיתה כי לפי התורה זה הדין ולא תפילה של רבע שעה בכוונה כמו שאתה אומר באמת תפילה יכולה לפי דעתי לכפר על מעשים כגון השחתת זרע אבל זה לא אומר שהכול אפשר לפתור בתפילה כי הרי תפילה זה רק סוג אחד של תשובה סוג שני זה מיתה ועוד סוג של לבקש סליחה תפילה באה רק במקום מה שקרבן בזמנו היה מכפר עליו אבל לא על כל החטאים אבל בהתחשב בכך שרובינו המוחלט לא רוצחים או עובדי עבודה זרה אז תשובה כמו תפילה ובקשת סליחה יכולים מאוד לעזור אבל אם חיללת שבת במזיד זה כבר בעיה שאני לא רואה לה פיתרון.
    נערך לאחרונה על ידי bmy; 16-07-2009 בשעה 05:38.

קראתי הכל עד המילה האחרונה הקדוש ברוך הוא אני אוהב אותך!!!

תודה על המידע תביא עוד עאלה ותעזור לאנשים להיתחזק
    תגיד אתה דתי?

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

זה לא נכון מה שאמרת BMY ידוע הרי שסנהדרין שהיו מוציאים אדם להורג פעם בשיבעים שנה היו נקראים סנהדרין אכזרית! וכשאדם יוצא למיתת בית די,ן מה אומרת שכינה? "קלני מראשי קלני מזרועי" ואם כך אנו מבינים שגם בית דין היו נותנים לאדם הזדמנות לחזור בו עד השנייה האחרונה ואם היה חוזר היו מבטלים את גזירת המיתה מעל ראשו.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אם סנהדרין הייו נותנים את העונש פעם בשיבעים שנה זה בגלל שפעם לא היו רוצחים בקצב כמו היום ובגלל שלעיתים רחוקות היו עדים ממשיים לרצח שגם יכולים לתפקד כעדים ולא הייו להם כל מיני מעבדות בגלל זה הם לא גזרו יותר מידי עונשי מוות!

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

אני מבין שאתה לא מי יודע מה יודע על מה אתה מדבר...
    זה לא קשור לעניין הכמות אלא לרחמנות שיש כלפי אדם שמתחרט! ולכן אמרה הגמרא שאם פעם אחת היו גוזרים הסנהדרין מוות על פושע היו נקראים סנהדרין אכזרית הבנת את זה עכשיו? זה לא קשור לכמות הרוצחים אלא לחומרת הגזירה של מוות במיתת בית דין!
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תגיד אתה יכול להסביר לי איך סנהדרין אחד היה שבעים שנה ממוצע החיים שלהם באותה תקופה היה נמוך מזה!

משתמש כבוד האוואטר של Li0rz
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ
    ואז! הזקנה..התפצלה לשניים..

וואי איזה תותח האלוהים הזה חבל שהוא לא היה כזה לארג' באושוויץ

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

[QUOTE=Li0rz;4783851]וואי איזה תותח האלוהים הזה חבל שהוא לא היה כזה לארג' באושוויץ[/QUOTE
    זה לא מצחיק יא יצור

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

תגיד אין לך רגש? מה אתה עשוי משיש? איזה מן משפט זה?! רואים שמעולם לא פגשת ניצולי שואה ומה שבטוח מעולם לא דיברת עם אחד! מדהים כזאת חוסר רגישות!

וחוץ מזה ישנם תשובות לעניין הזה של השואה ולמה היא קרתה ואחת מהן היא נטישת התורה וידוע שכמות המתבוללים שם היתה מעל לשישים אחוז!

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש כבוד האוואטר של Li0rz
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ
    ואז! הזקנה..התפצלה לשניים..

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    תגיד אין לך רגש? מה אתה עשוי משיש? איזה מן משפט זה?! רואים שמעולם לא פגשת ניצולי שואה ומה שבטוח מעולם לא דיברת עם אחד! מדהים כזאת חוסר רגישות!

וחוץ מזה ישנם תשובות לעניין הזה של השואה ולמה היא קרתה ואחת מהן היא נטישת התורה וידוע שכמות המתבוללים שם היתה מעל לשישים אחוז!

יש לי רגש..חבל שלך אין ובעצם האמונה שלך בה' אתה מצדיק את השואה..כי אבינו שבשמיים הגבר הזה שעושה ניסים ונפלאות ויש לו כזאת מידת רחמים לא נקף אצבע בשביל 6 מיליון יהודים שנרצחו בשואה ומתוכם מיליון וחצי תינוקות וילדים...תינוקות..שלא חטאו ולא עשו שום אבל באו לעולם יענו לכפר על החטאים שעשו בגלגול הקודם ונזרקו ישר למשרפות..

איפה אתה רואה כאן את האלוהים הטוב הזה??
    למה שלך הוא יהיה טוב ול 6 מיליון יהודים אחרים הוא לא יהיה טוב
    רמת ההתבוללות והחטאים שבמדינת ישראל מתעלה על כל מה שהיה באירופה היום בעידן האינטרנט והליברליות..

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Li0rz צפיה בהודעה
    יש לי רגש..חבל שלך אין ובעצם האמונה שלך בה' אתה מצדיק את השואה..כי אבינו שבשמיים הגבר הזה שעושה ניסים ונפלאות ויש לו כזאת מידת רחמים לא נקף אצבע בשביל 6 מיליון יהודים שנרצחו בשואה ומתוכם מיליון וחצי תינוקות וילדים...תינוקות..שלא חטאו ולא עשו שום אבל באו לעולם יענו לכפר על החטאים שעשו בגלגול הקודם ונזרקו ישר למשרפות..

איפה אתה רואה כאן את האלוהים הטוב הזה??
    למה שלך הוא יהיה טוב ול 6 מיליון יהודים אחרים הוא לא יהיה טוב
    רמת ההתבוללות והחטאים שבמדינת ישראל מתעלה על כל מה שהיה באירופה היום בעידן האינטרנט והליברליות..
    תחקור קצת יותר טוב את השואה!!!

ציטוט נכתב במקור על ידי Li0rz צפיה בהודעה
    וואי איזה תותח האלוהים הזה חבל שהוא לא היה כזה לארג' באושוויץ
    תאמין לי לכל דבר יש סיבה
    והסיבה לזה השוואה היא היית בפתחח של ימות המשיח ולמי שלא יודע
    מי שנולד בימות המשיח אין לו "הזדמנות נוספת" הוא לא חוזר לעולם לנסות לעשות את התיקון שלו וללכת לגן עדן
    ומי שלא יודע אפשר לחפר על החטאים שלך רק בחזרה בתשובה או ביסורים.
    וזה או יסורים בחיים האלה או בגהנום
    ותחשוב לבד איפה יותר כדי לסבול בעולם הזה ולמות במהירות או לסבול יסורים קשים במיוחד בגהנום
    שבמדור 1 בגהנום זה פי 2 מכל היסורים שתחווה כל החיים שלך
    היה שוואה ויש לזה סיבה ותאמין לי בקרוב "יראו אותו כל יושבי תבל" המבין יבין

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:20.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,877 | הודעות: 8,150,459 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect