אומר הקדוש ברוך הוא ואם התרחקת ממני מסיבות כל שהם ואפילו אם הייתה מזיד וכופר ואפיקורוס ומגלה פנים בתורה שלא כהלכה וכופר בעיקר ואומר אין אלוקים בכלל אם תשוב אקבל אותך .. איפה עוד נשמע דבר כזה???
תארו לכם מצב שבו בן אדם נתפס על רצח ומעומד למשפט והשופט שואל אותו לפני גזר הדין, שמע נא אני מוכן לוותר לך על מאסר של ה - 24 שנה בתנאי אחד: שאתה תעלה פה לפני כולם ותבכה רבע שעה ותאמר: אנה השופט חטאתי אביתי פשעתי ורצחתי את אשתי ואני מבטיח לא לשוב לזה שוב עם תתוודה ותתחרט על מה שעשית ותתחייב לעתיד לא לשוב לזה שוב אני מוחק לך את ה24 שנה ואם הבכי ירשים אותי אני ייתן לך גם תעודה של אזרח הגון מה אתם אומרים?
אחד שנתנו לו הזדמנות כזאת רבע שעה של בכייה ולאחר מכן הוא משוחרר האם הוא יבכה או לא יבכה?? ברור יבכה ... השחרור תלוי בזה והוא עולה ובוכה ופתאום הוא שומע צחוקים מתוך האולם של בית המשפט , מי צוחק ???החבר'ה שלו אומרים לו מה קרה לך?? תהיה גבר!!! תרצה את המאסר עד הסוף מה אתה עושה לנו פדיחות ? אתה חכם להרוג ואחרי זה אתה בוכה?
השופט אומר לו נישאר לך 7 דקות תגמור לבכות. הנשפט אומר לו לא רוצה לבכות
השופט אומר לו לא רוצה לבכות? לך לבית סוהר 24 שנה חחחח עכשיו הוא בוכה.. והחברה ממשיכים לצחוק אחד שניתנה לא אפשרות כזאת והוא לא ידע לנצל אותה הוא חכם או טיפש ??? (הוא טיפש גמור !!) ועכשיו תחשבו על עצמכם חחח.
אדם חייב על העברות שהוא עובר בתורה, דוגמא: הוא מחלל שבת חייב לקבל עונש יש עונשים ממש חמורים ובן אדם צובר צובר צובר צובר צובר יש לו קרונות מלאים עברות.
אומר הקדוש ברוך הוא חזור בך!!! תעמוד רבע שעה, אתה יודע מה אם קשה לך תעמוד 7 דקות תתוודה ותאמר: "אנא השם חטאתי אביתי פשעתי"" אתה לא צריך לעשות את זה בפרסיה ולא ליד אף אחד אלה רק בני ובנך. אם תתחרט על העבר קבל מהיום לעתיד לא לחזור על העברות האלה ואני מוחל לך על כול החטאים והעוונות ואם לא תחזור על זה יותר אתה נקרא אצלי בעל תשובה שבמקום שבעלי תשובה עומדים צדיקים לא עומדים ואם אתה עושה תשובה מאהבה כל המעשים שעשית בזדון הופכים להיות זכויות (מצוות) חזור בך..
תראו מה הקדוש ברוך הוא בא להגיד לנו תגיד וידוי שזה בעצם להתחרט על העברות שעשינו בעבר ולקבל על העתיד לא לעשות את זה יותר וגם אם עשית את מה שהתחרטת עליו הכל נמחק לך אתה צריך רק להשתדל !!!

ציטוט ההודעה