עכשיו יש לזה הרגשה מוזרה ואין לי הרבה שערות
השאלה היא כמה זמן יקח לזה לצמוח והאם זה יצמח בצורה רגילה.
ואוננתי במשך 10 דקות ולא יצא שפיך לפני המקלחת ואז במקלחת המשכתי וטיפה אחרי עשיתי חופשי כי לא היה אף אחד בבית.
עכשיו יש לזה הרגשה מוזרה ואין לי הרבה שערות
השאלה היא כמה זמן יקח לזה לצמוח והאם זה יצמח בצורה רגילה.
ואוננתי במשך 10 דקות ולא יצא שפיך לפני המקלחת ואז במקלחת המשכתי וטיפה אחרי עשיתי חופשי כי לא היה אף אחד בבית.
|
|
אתה רואה?
אתה כאילו...
סתם גוזר תשיערות בזין בלי סיבה בכלל
ואחר כך יש לך דאגות לגבי זה
כאילו שזה הפריע לך קודם
ה' ישמור
נניח שההרגשה המוזרה זה בגלל שאין לך שערות, תראה בנוגע לגדילה בחזרה, זה כול אחד והמטבוליזם שלו (כול אחד והזמן שלו..)
וכן, זה יחזור לצמוח בצורה רגילה
-מדריך שהכנתי בנוגע לשפעת החזירים, (מומלץ, בעל מידע רב וחשוב!)
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=496902
תראה דבר ראשון בחיים אל תדלל סתם אין זה לא עוזר רק עם השיער מפריע ברמות שאתה לא עומד בהם אאז תן דילול פה דילול שם לא יותר!
ויש מצב אפילו שהשיער יצמח יותר ממה שהיה לך אל תתפוס אותי במילה רוב הסיכויים שזה יגדל יותר מהרגיל!
וכשאוננתה אמרתה שלא יצא הרבה בטח לא הייתה כזה חרמן אתה בטח מביא כל יום אז אין לך הרבה שפ*ך ואמרתה שהבאת כבר אז בפעם השני בטח שלא יצא הרבה!
האשכים לא מספיקים לייצר כמות זרעים גדולה במהירות כזאת!
וגם תלוי בן כמה אתה!
זה לא יחזור לצמוח בצורה רגילה!!
זה יהיה יותר עבה כשזה יצמח וגם יצמח ממש מהר וביותר מקומות....
נערך לאחרונה על ידי theidan; 14-05-2010 בשעה 15:36.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
מה רציני אם הוא קוצץ אז זה גודל יותר מה כאילו הגוף עושה דווקא? אתה כזה מקצץ ואז הוא חושב לעצמו ככה אתה עושה לי תראה מה יגדל לך מחר?זה רציני ככה?או שזה מיתוס
בן כמה אתה בכלל ש"אוננת שאף אחד לא היה בבית" ואיזה סיבה יש לך לגזור את השערות?! ואין לגזירת שיערות שום קשר לאוננות...
אחי לא קידי כי עם אתה גוזר אותם אז יגדלו עוד יותר הרבה.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין