טוב כידוע לכם אלה שלושת הדברים העיקריים שפוגעים בבריאותינו,לאן אתם משתייכים לכל זה?
אני לא מעשן,שותה אולי פעם בחודש חודשיים,ואוכל בריא-רק הבעיה שאני אוכל בלי לחם ואני לא שבע וככה אני אוכל הרבה,אבל התחלתי לאכול טוב וגם לעשות ריצות וכו'..
מה אתכם?
טוב כידוע לכם אלה שלושת הדברים העיקריים שפוגעים בבריאותינו,לאן אתם משתייכים לכל זה?
אני לא מעשן,שותה אולי פעם בחודש חודשיים,ואוכל בריא-רק הבעיה שאני אוכל בלי לחם ואני לא שבע וככה אני אוכל הרבה,אבל התחלתי לאכול טוב וגם לעשות ריצות וכו'..
מה אתכם?
|
|
לא מעשן
כבר הרבה זמן שלא שותה
אוכל בריא הבעיה שיחד עם זה אני גם אוכל זבל (הכוונה שאני מקפיד לאכול לחם מלא, ירקות, פרות וכו' אך לא עומד בפיתוי ומכניס שוקולדים והמון חרא לפה).
שוחה בסופי שבוע.
מעשן אני לא, מידי פעם ממש מידי פעם נרגילה עם חברים לא מעבר לזה.
שותה ?, רק באירועים משפחתיים, כמובן שלא עד מצב של שיכרון אלא כמה שלוקים מאח שלי מהבירה או איזה שלוק מJack daniels דברים כאלה..
אוכל בריא, לא ממש.
אני לרוב אוכל שניצל תירס, טוסט ואורז עם קציצות ותפוחי אדמה.
לא ממש שם על זה דגש לצערי.
ספורט אני יום כן יום לא עושה ריצות בפארק ליד הבית שלי.
שכיבות שמיכה, כפיפות בטן, קצת מתח וחוזר הביתה.
הייתי במכון עד לפני חודש\חודשיים אבל הפסקתי.
לשעבר 'Like
לא מעשן, שותה פעם ב...
אבל מדיי פעם אני נכנע לאיזה שוקולד![]()
לא מעשן, מנסה לא לשתות(כרגע אסור לי בגלל נטילת סטרואידים).
אוכל בריא, מתחיל להשלים ויטמינים כי אסור היה לי לאכול סיבים תזונתיים(ירקות, פירות, לחם מלא, אגוזים, שקדים וכו') למשך תקופה ארוכה.
חוץ מזה, דבר שמאוד משפיע על החיים שלנו הוא לחץ. לא פחות מעישון, שתייה ואוכל בריא. אורח חיים רגוע הוא חלק ממתכון ההצלחה לבריאות טובה.