קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [מתכונים] מתכון לקרוסטיני עם עגבניות צלויות ואבוקדו
    על ידי Pumba בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-04-2011, 21:41
  2. מתכון : ספגטי ברוטב עגבניות עוף
    על ידי usermanx בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-02-2010, 13:18
  3. [מתכון]דג ברוטב עגבניות וזיתים
    על ידי Mr.Kroter בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-04-2008, 11:59
  4. [מתכון] ספגטי ברוטב עגבניות
    על ידי tototomet10 בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 05-01-2008, 04:30
  5. מתכון | פסטה ברוטב עגבניות
    על ידי Tal בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 15-11-2007, 13:16
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

מתכון לקרוסטיני עם עגבניות צלויות ואבוקדו

  1. #1
    מורחקים
    שם פרטי
    אלמוג
    תאריך הצטרפות
    04/2010
    גיל
    33
    הודעות
    483
    לייקים
    0
    נקודות
    9
    משפט מחץ
    האהבה מתחילה בקריצת עין ונגמרת במציצת זין
    מין: זכר

    ברירת מחדל מתכון לקרוסטיני עם עגבניות צלויות ואבוקדו

    מצרכים ל-3-4 מנות:

    לחם ארוך, כגון ג'בטה או בגט מחיטה מלאה
    4 עגבניות בשלות בגודל בינוני, חתוכות לרבעים
    12-15 עגבניות שרי בשלות
    אבוקדו גדול בשל, אך לא בשל מדי
    חופן נבטי חמניה
    2 כפיות מיץ לימון סחוט טרי
    מעט טימין ואורגנו מיובשים
    מלח ופלפל לפי הטעם
    8 כפות שמן זית

    אופן הכנה:

    מתחילים עם העגבניות הצלויות: מחממים תנור ל-150 מעלות (לא במצב טורבו). מסדרים את רבעי העגבניות ועגבניות השרי על תבנית אפייה עם רדיד אלומיניום. מטפטפים מעליהן שמן זית, ומפזרים מעל טימין, אורגנו ומלח ופלפל לפי הטעם.
    צולים באיטיות כ-20-30 דקות עד שקליפת עגבניות השרי נסדקת. מוציאים ומשהים בטמפרטורת החדר.
    להכנת הקרוסטיני (שם מיופייף לטוסט), פורסים את הלחם ל-12-15 פרוסות בעובי ס"מ אחד. מחממים את התנור ל160 מעלות, ומסדרים את הפרוסות בשכבה אחידה על תבנית אפייה.
    מפזרים מעל כל פרוסה טימין, אורגנו, מלח ופלפל ופי הטעם ומזליפים מעל שמן זית. אופים 7-13 דקות עד שהלחם השחים ונהיה פריך. אם רואים שהתנור לא אופה בצורה אחידה, מסובבים את התבנית 180 מעלות חצי דרך לתוך האפייה.
    לסיום המנה, חוצים את האבוקדו, מוצאיאים את הגלעין ומרוקנים את תוכן הפרי לקרש חיתוך. חותכים לקוביות גדולות, וסוחטים מעליהן מעט מיץ לימון כדי למנוע מהאבוקדו להשחיר (ויטמין ה-C שבלימון משמש כנוגד חמצון).
    להגשה, מסדרים 4-5 קרוסטינים בצלחת. עליהן מניחים את האבוקדו והעגבניות הצלויות, ומסיימים עם נבטי חמניה וטפטוף קל של שמו זית.


  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש כבוד האוואטר של -Tal-
    שם פרטי
    טל
    תאריך הצטרפות
    01/2006
    גיל
    35
    הודעות
    5,634
    לייקים
    14
    נקודות
    6
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    נראה מעולה,
    תודה על הפרסום
    מפקח קטגורית פנאי ותחביבים לשעבר!

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:28.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,429 | הודעות: 8,151,011 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect