אהלן חבר'ס,
כל הזמן הזה אני לומד ומגלה דברים חדשים. אני כמעט שלא כותב את התובנות שלי פה, בעיקר כי אני אוכל חינם ועצלן.
אבל יאללה.. תמיד יש פעם ראשונה.
בגלל שהנושא עלה, חשבתי היום לדבר על סטנדרטים. אחד הדברים הכי חשובים הוא לדעת להציב סטנדרטים לבחורות שאתם רוצים להשיג. קחו לעצמכם כמה דקות ותחשבו על 3 דברים שאתם רוצים שיהיו בבחורה שלכם, מעבר לאיך שהיא נראית.
לדוגמה אצלי למשל הרשימה הולכת ככה:
1. חייבת להיות מגניבה- מגניבה זה באופי. היא חייבת להיות מצחיקה, מעניינת ולזרום עם שיחות.
2. לדעת לבשל.
3. מכנס גבוה.
העיקרון שעומד מאחורי זה שאתם צריכים לסנן בחורות. במקום לדאוג האם אתה מספיק טוב בשבילה, כמו שכולנו פעם חשבנו ברגעי שפל ("בואו נודה... היא כוסית מה אנחנו לעומתה?").
כולנו צריכים להגיע למצב שאנחנו אומרים את המשפט הבא בבטחון מוחלט:
"היום במקום לדאוג האם אני מספיק טוב בשבילה, אני בודק אם היא בכלל מספיק מגניבה כדי להיות איתי."
זה לא אומר שאתם צריכים להיות מתנשאים ומעל כולם. זה רק אומר שאתם לא תהיו עם כל אחת שאתם יכולים להשיג. אנחנו לא זונות.
ברגע שתציבו סטנדרטים לבחורה שלכם, אתם מציבים לה מודל מסויים שהיא תנסה להכנס אליו ולחקות אותו.. משפט כמו "אני בודק אם את מספיק מגניבה *ולעשות איזה מבחן זרימה*. (להגיד הכל בחיוך ובהומור כמובן).
קטע אפילו יותר אדיר, לתת לה נקודות כל פעם שהיא עושה או אומרת משהו מגניב. לדוגמה:
היא: "אני יודעת לבשל בלהבלה"
אני: "אדיר, אני חולה על בחורות שיודעות לבשל. אני מוסיף לך נקודה למגניבות"
היא: "ואוו יש לי כבר 3 נקודות בלהלבה"
אני: "הבחורה הכי מגניבה שהכרתי הצליחה להגיע ל8 ..."
*היא מתחילה לנסות להתחרות בה ולעקוף אותה= היא משקיעה בך*
היא באמת תרצה ותשתדל להכנס לדמות הזאת של "הבחורה המגניבה". ככה עושים QUALIFICATION. ברגע שהיא משקיעה מאמץ בלחשוב על איך לרצות אותך- היא בכיס שלך. ואז גם סוגרים יותר, דרך אגב. משפט מטומטם- מי שממיין לא מזיין עלק. אני אומר- מי שממיין, מזיין יותר, וכוסיות.
אזהרה: לפעמים אתה מתחיל עם מישהי שנראית לך די טוב, והיא דוחה אותך. ישר לאנשים יש נטייה להגיד "לא רציתי אותה בכל מקרה" "היא לא הייתה שווה אותי במילא". זה כדי לא להרגיש רע עם עצמם- שהם גם רצו אותה וגם לא הצליחו להשיג אותה. תדעו להמנע מזה וללמוד מהטעויות.
חשוב לי מאוד להדגיש- כל זה לא יעבוד אם אתה לא מספיק מעניין/מגניב/מושך. אם בנאדם מכוער/מתלבש גרוע/שפת גוף גרועה/אלף ואחד דברים אחרים, יגיד את הדברים כתבתי פה, זה לא יעבוד לו. צריך ליצור עניין כדי לגרום לבחורה לרצות להשקיע בך. מבטיח לכתוב על זה משהו בהמשך.
But this is for another day...
לילה טוב לכולם

ציטוט ההודעה