ששומרים עלינו בגופן ומגינים עלינו ודואגים שהמדינה שלנו תוכל לעמוד עם הראש מורם.
אני מבקש לפני שאתם נכנסים למיטה רק לבקש מאלוהים שידאג להם.
יחיי מדינת ישראל וצה"ל.
ששומרים עלינו בגופן ומגינים עלינו ודואגים שהמדינה שלנו תוכל לעמוד עם הראש מורם.
אני מבקש לפני שאתם נכנסים למיטה רק לבקש מאלוהים שידאג להם.
יחיי מדינת ישראל וצה"ל.
The Hibachi!
Gilbert Arenas - #0 Shoting Gurd
"כי כולם אמרו שהוא יהיה 0"
Agent Zero Elite BackCourt Unit - We Fear No One!
Ballin Till We Fall...
|
|
שמישהו יכתוב פה ת'תפילה או משו
מאה אחוז יש איזה משו מסודר
נחכה ל-Avitx משהו כזה
מי רוצה כבוד לא מבקש כבוד
חתימך נערכה מאחר ועברה על סעיף בחוקי החתימות.
ספוילר:
ואיפה היה אלוהים כל הזמן הזה? :\
אז עכשיו נתפלל והוא יזכר שאנחנו עם סגולה?
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
תפילה לחטופים
וזה לינק להורדת תפילה לשלום המדינה למחשב
http://www.moriya.org.il/File/DownFile/14.doc
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
בדיוק...אם עכשיו לא יקרה איזה נס...אני יפסיק להאמין...נכתב במקור על ידי Alonh
עד עכשיו אלוים לא עזר לנו אבל אם יש אחד אני מקווה שיעזור...תנו תפילה אני יתפלל
לא יעזור-אין אלוהים...לא אכפת לי מה יגידו
תפילה בקשה
אלוןנכתב במקור על ידי Alonh
אתה בתור מנהל אתר יודע שאין מקום להתבטאות כזאת.
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
תפילה לשלום המדינה.
אָבִינוּ שֶׁבַּשָּׁמַיִם, צוּר יִשְׂרָאֵל וְגוֹאֲלוֹ, בָּרֵךְ אֶת מְדִינַת יִשְׂרָאֵל רֵאשִׁית צְמִיחַת גְּאֻלָּתֵנוּ.
הָגֵן עָלֶיהָ בְּאֶבְרַת חַסְדֶּךָ וּפְרֹשׂ עָלֶיהָ סֻכַּת שְׁלוֹמֶךָ וּשְׁלַח אוֹרְךָ וַאֲמִתְּךָ לְרָאשֶׁיהָ, שָׂרֶיה, וְיוֹעֲצֶיהָ וְתַקְּנֵם בְּעֵצָה טוֹבָה מִלְּפָנֶיךָ. חַזֵּק אֶת יְדֵי מְגִנֵּי אֶרֶץ קָדְשֵׁנוּ וְהַנְחִילֵם אֱלֹהֵינוּ יְשׁוּעָה וַעֲטֶרֶת נִצָּחוֹן תְּעַטְּרֵם, וְנָתַתָּ שָׁלוֹם בָּאָרֶץ וְשִׂמְחַת עוֹלָם לְיוֹשְׁבֶיהָ.
וְאֶת אַחֵינוּ כָּל בֵּית יִשְׂרָאֵל פְּקָד נָא בְּכָל אַרְצוֹת פְּזוּרֵיהֶם וְתוֹלִיכֵם מְהֵרָה קוֹמְמִיּוּת לְצִיּוֹן עִירְךָ וְלִירוּשָׁלַיִם מִשְׁכַּן שְׁמֶךָ, כַּכָּתוּב בְּתוֹרַת מֹשֶה עַבְדֶּךָ: "אִם יִהְיֶה נִדַּחֲךָ בִּקְצֵה הַשָּׁמַיִם מִשָּׁם יְקַבֶּצְךָ יְיָ אֱלֹהֶיךָ וּמִשָּׁם יִקָּחֶךָ, וֶהֱבִיאֲךָ יְיָ אֱלֹהֶיךָ אֶל הָאָרֶץ אֲשֶׁר יָרְשׁוּ אֲבֹתֶיךָ וִירִשְׁתָּה..."
וְיַחֵד לְבָבֵנוּ לְאַהֲבָה וּלְיִרְאָה אֶת שְׁמֶךָ וְלִשְׁמֹר אֶת כָּל דִּבְרֵי תוֹרָתֶךָ, וּשְׁלַח לָנוּ בֶּן דָּוִד מְשִׁיחַ צִדְקֶיךָ לִפְדּוֹת מְחַכֵּי יְשׁוּעָתֶיךָ.
הוֹפַע בַּהֲדַר גְּאוֹן עֻזֶּךָ עַל כָּל יוֹשְׁבֵי תֵבֵל אַרְצֶךָ, וְיֹאמַר כֹּל אֲשֶׁר נְשָׁמָה בְאַפּוֹ: "יְיָ אֱלֹהֵי יִשְׂרָאֵל מֶלֶךְ וּמַלְכוּתוֹ בַּכֹּל מָשָׁלָה". אָמֵן סֶלָה.
קרדיט לאביחי
Puta los ches!
![]()
סליחה?
מה רע בהתבטאות הזאת?
הוא אומר לפנות לאלוהים
ובעיני זה שטות
כאילו שאם החיילים יחזרו הבייתה בשלום זה יהיה בעזרתו
ולא בעזרת החיילים שעובדים 25 שעות ביום כדי להגן עלינו ולהחזיר אותם
God loves to tease
הם חושבים שכל דבר היה בזכות אלוהיםנכתב במקור על ידי Alonh
אתה יודע מה הכי מעצבן אותי?שאלתי פעם חבר שאא שלו דתי וגם הוא דתי למה שהייתה השואה נהרגו 6 מיליון יהודים
אתהי ודע מה הוא ענה לי?כי אחרי השואה כל היהודים התקבצו למדינה
נגיד זה נכון,למה 6 מיליון יהודים היו צריכים לסבול ?למה הוא נתן לנאצים הבני זונות להרוג לנו 6 מיליון יהודים שלא עשו כלום
אני לא יודע אם אני מאמין באלוהים
אני רק מקווה שכל זה יגמר
אני חושב שסביר להניח שאתה לא מאמין
סתם ניחוש :\
God loves to tease
מוזר לא ידעתי שמישו יגלה את זה לפי התגובות שלי..נכתב במקור על ידי Alonh
אם אני לא טועה גמ אתה לא מאמין?:wtf:
אני מניח שזה אני?:s45:נכתב במקור על ידי XerQuTioN
אבל אני לא דתי :o
מי רוצה כבוד לא מבקש כבוד
חתימך נערכה מאחר ועברה על סעיף בחוקי החתימות.
ספוילר:
איפה ה' היה בשואה?אתה רציני?
אתה זוכר את המדינה אולי בוסניה-הרציגובינה?זוכר את מילוסוביצ'?זוכר מה הוא עשה שמה?עם חצי מהכוח של היטלר הוא מחק עם שלם,
ואם אתה חושב שזה לא נס שניצלו היהודים בזמן מלחמת העולם השנייה אז אתה פשוט טיפש סליחה על ההתבטאות.
השואה במידה ואתה לא יודע הייתה לא רק לעם היהודי אלא גם ל"גזעים" אחרים לכושים,להומואים,להיספנים,נוודים ועוד.
מאותה סיבה לא נראה היספני ב10 שנים האחרונות אחרי המלחמה בכל אירופה ידעת את זה?עם המון זועם רודף את כל היהודים כלה בסטריאוטיפים עד מכונות ירייה,והעם היהודי שורד אז משהו פה לא נראה לי הגיוני,רק כוח שהוא מעבר למה שאני ואתה ועוד אין סוף אנשים יכולים להתמודד.
אני לא מדבר כמו שטוף מוח,אני מדבר עובדתית,היטלר היה אחד המצביאים הגדולים מאז נפוליאון אלכסדר ודראוויש מלך בבל ואפילו יותר גדול מנבוכדנצר,האיש שהחריב את בית המקדש ועשה את המצור על ירושלים,ובכל זאת הוא ועוד רבים אחרים לא הצליחו להחריב את העם היהודי
,עם סגולה,אז אם חטפו לנו חיילים זה אומר שהקב"ה לא איתנו?איזה מדינה יש לה כוח גרעיני שפותח תוך פחות מ40 שנה?הודו?לקח להם 67 שנים רק לפתח מחקר,ארה"ב הגדולה?112 שנה עד שהיה לה כוח גרעיני ב1936,הפאל ופלא,מדינת ישראל ב40 ומשהו שני הקימה כור שמפיק יותר פצצות ממה שהעולם יכול לדמיין,
למה מחזיקים מנסארללה?הבנזונה תופס את צה"ל בביצים,אבל כמו שאתה אומר אנחנו לא כאלה מיוחדים לא?צה"ל הוא הצבא החזק ביותר במזרח התיכון,יש לו את חיל האוויר הטוב השלישי בעולם (ארה"ב וספק רוסיה),אז על מה אתה מדבר בכלל?
לפני שנתחיל לדבר על הגיון אמונה וכל זה,וא נדבר עובדות
והעובדות בשטח מוכיחות
עם ישראל עם סגולה חי וקיים ,לעולם ועד הקב"ה איתנו
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
שולה זה לא אתה..זה היה אופק
אני לא צודק?צריך להרוג 6 מיליון יהודים?