JR:: קהל נכבד הצלחנו להשיג צילומים של אוסטין מהכלא ובעוד רגע נראה מה עובר עליו.
מייקל: החלאה הזה במקום שהוא אמור להיות,והוא יירקב שם עוד הרבה זמן!(צעקות YOU SUCK חזקות באות מהקהל)
(המסך עולה ורואים סורגים ואז את אוסטין)
אוסטין מתחיל לדבר:''לקחת לי תאליפות ,להלחם איתי,לשרוף לי את הבית,זה דבר אחד...אבל לקחת לי תבירה תנשמה שלי זה משו אחר לגמריי,זה לחצות גבולות שאף בנאדם לא עבר..להיות נעול בכלא השמור ביותר בגלל שעשיתי את מה שאני נולדתי לעשות!
למנוע ממני לשתות את מה שמזרים לי דם בורידים...זה לחצות קו שלא חוצים..אם הקהל וג'ף חשבו שהייתי משוגע פעם..הם לא רוצים לדעת למה נהייתי!
מי הוא שיקח לי תבירה!!! מי זה הילד המטומטם הזה שחושב שהוא יכול לעצור אותי!? ואז בנוסף להכל לארגן לי קרב נגד אפס שלא שמעתי אליו בחיים????(רואים את אוסטין הופך תמזרן)
אז ברוס תתכונן למשו שלא ראית בחיים לסטון קולד שאף אחד לא הכיר!
למפלצת שחיכתה לפרוץ והיא תתפרץ ישר עליך!
אז ג'ף תקשיב לי טוב טוב,תביא נגדי את מי שאתה רוצה,את האנשים הכי קשוחים שאתה מכיר אבל שום דבר אבל שום דבר לא יפריד ביני לבין החגורה שלי.
ברוס אתה בחרת בצד הלא נכון של העסק הזה...בחרת בצד של החלשים,הנחשים והילדותיים.
אני יעביר אותך מסע שיגרום לך להתנהג אחרת,ללכת אחרת לדבר אחרת.
אחרי הקרב הזה אתה לא תהיה כמו בנאדם רגיל אני ישנה אותך ואת הפרצוף שלך כמו שהכלא הזה שינה אותי.
אני לא מבין מאיפה האומץ הזה שלבוא נגדי שאני במצב הכי טוב בחיים שלי ועוד באזור החדש שרכשתי.
אתה מבין הכלא שינה אותי,הכרתי פה אנשים,דברים,נשקים שלא ראית מעולם.
בקרב שלנו אתה נלחם פה בכלא הזה,שאני הספקתי להכיר כל מקום מסתור של נשק כל טריק קטן כל פנייה כל עלייה וירידה ככה שלא יהיה לך לאן לברוח.
וג'ף לא משנה איזה טריק תמשוך ואיזה תרגילים תעשה,כי באירוע הבא אני ואתה ניפגש,ולא לסתם קרב...לא לא..קרב על החגורה...החגורה שלי..

ציטוט ההודעה