"כל דקה מיותרת, כל מילה אסורה, כל דבר יכול לגרום לעונשך, אל תבזבז את מזלך על כלום, כי אם לא תסתכל לכל הכיוונים, אתה תחטוף, משפט זה תזכור לכל החיים, תאמין לי, לרוב ואן דאם, המשפט הזה, יציל את חייך."
*פיצוץ חזק נשמע, מועדון יוקרתי באמצע העיר לאס וגאס, המצלמה נכנסת בפייד אין לתוך המועדון באיטיות, אפשר לראות איש אחד על הרצפה מסביבו הרבה אנשים, רובם עם בקבוקי ודקה או וויסקי.*
"אוח כלב אחד, תקום כבר רוב,"
איש אחד-"עזוב את הטמבל, שיישאר על הרצפה, נוכל לטפל בוא שהוא על הרצפה,
*אחד מהאנשים ששובר בקבוק זכוכית על הרצפה.רוב נראה מפוחד, הוא מסתכל על האיש השני והוא רואה אקדח הוא רץ לעברו ותופס את האקדח, הוא מתחיל לירות ויורה לכל הכיוונים, הוא בורח לפני שהוא מסתכל מי חי ומי לא,
הוא נוסע בכביש המהיר, הוא מתחיל לירות לכל הכיוונים בלי ליראות לשום כיוון, הוא מסתכל אחורה ורואה שני ניידות משטרה מאחוריו, הוא נוסע בשיא המהירות, הוא נכנס לסמטה חשוכה ומפחידה בהחלט, הוא רואה שבדם רשום לידו-
"It’s the Extreme.Bye 3:16"


One of a kind
השיר של רוב ואן דאם האקסטרים נשמע בארינה הגדולה! הקהל רק חימם את פיו לזמן הזה כדי לצעוק בפופים, זיקוקים יוצאים מלמעלה למטה, ואן-דאם עושה את הטאונט הייחודי שלו, הוא לבוש בחולצה הגמישה המשוחררת והצבעונית שלו עם גולגולת לבנה באמצע, הוא רץ לזירה ומתגלגל לתוכה תוך כדי שהוא עושה את הטאונט שלו, הוא עולה על הטורן באקל ומרים את ידו לאוויר, הקהל לא מפסיק את הפופים, נראה שהוא שמח מכל.
"אחח.. כמו שאתם יודעים... היום אני עומד לעשות את הדביוט שלי פה מול סטון קולד סטיב אוסטין, אני זוכר ב
WWE, שהצלתי אותו מהפסד לקורט אנגל, אבל זה עבר ישן, אוסטין *WHAT*
שתדע, שאני מכבד אותך מכל, אך היום.. אתה עומד להרגיש את הכאב של האקסטרים, אני הרבה דברים חברה *פופים* זריז *
WHAT* עוצמתי *WHAT* כריזמנטי ומוכשר *פופים* ואת האמת אתה אלה שגורמים לי להיות הדברים האלה *פופים* אין דברים כאלה, .. אני יכול ללמד אותך מה זה האבקות אוסטין. אני יכול ללמד אותך מה זה אקסטרים אבל עכשיו זה לא קשור אליי, זה קשור אליך *פופים* כן... אתה גדול, ומוכשר, וחזק, אבל אתה בהחלט לא יכול לנצח את רוב ואן דאם עם כל הכבוד אליך יש משהו שממש מצחיק אותי זה שיש כמה שפוחדים ממך בבאק סטייג'. אבל שוב. זה לא קשור אליי. הדבר שכן קשור אליי. הוא דווקא אליפות AWL. האליפות החשובה ביותר.
סטון, אני זוכר שפעם ניסית לרדת עליי, אבל אי פעם אתה היית בכזה קרב? אני הראתי לקהל מה זה אקסטרים. ואני בטוח שבזמן הזה תקעת לעצמך הבירות שלך אתה יודע איפה.

אתה חושב שזה מצחיק, אבל זה לא! זה פאקינג עסקים, צריך להראות להם מה זה רסלינג,מה זה אלוף, מה זה אקסטרים,אני יודע שאתה זוכר, אוסטין, אתה חושב שאולי אתה יכול לנצח אותי. אבל הדבר היחיד שאתה יכול זה להסתכל למעלה ולהתחנן לאלוהים לעוד בירה, היום, אני ישבור אותך חזק כל כך. ואתה יודע למה? כי אני
ROB VAN DAM