קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ללא מטרה מיוחדת
    על ידי Ori בפורום תאולוגיה ודתות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-01-2011, 21:15
  2. חיים ללא נשימה פרק 2
    על ידי rugh999 בפורום יצירה, כתיבה וציור
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-09-2010, 20:29
  3. [סיפור] חיים ללא נשימה.
    על ידי rugh999 בפורום יצירה, כתיבה וציור
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 14-09-2010, 22:56
  4. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 22-11-2009, 13:07
  5. "מטרה מס' 1-החתמת בן חיים"
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 16-12-2006, 19:48
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

חיים ללא מטרה,כישלון,בלבול ואכזבה.

משתמש מתחיל האוואטר של Butafliko
    שם פרטי
    Ariel
    לייקים
    53
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    היי,מה קורה?

Exclamation חיים ללא מטרה,כישלון,בלבול ואכזבה.

אני חושב שזה מתאים יותר לכאן מאשר לפורום מתבגרים.
    אני פשוט לא יודע איך להסביר את מה שעובר עליי,המצב שלי מסובך.
    אני מרגיש בזמן האחרון קצת מבולבל,אני לא יודע לשם מה אני חיי ומה המטרה שלי בחיים,מה היעוד שלי.
    אני לפני כמה חודשים לקחתי את עצמי בשתי הידיים ורציתי לשפר במעט את חיי-במיוחד בקטע חברתי.
    מה אני יגיד לכם?יש לי חברים אבל הם לא מהמקובלים בבית הספר וכל הקטע של הבחורות לא הולך לי.
    אני מרגיש אכזבה וכישלון,אני באמת מנסה להצליח ולא הולך לי ועצם זה שאני נכשל ונכשל גורם לי כל הזמן לרצות לעזוב את הכל-לפרוש מהעניין ולהיות בהרגשה של באסה.
    אני כועס על עצמי.
    לא טוב לי בחיים האלו,אני מרגיש סתם מישהו שחיי בלי שום מטרה,אין לי עיסוק מסוים ואני פשוט לא אוהב שום דבר.
    הגעתי למצב שאני כל הזמן חושב שאני אכשל בכל דבר,הגעתי למצב שאני אומר לעצמי שאם אני לא אחשוב רק על משהו מסוים אני לא אצליח.
    אני כותב את הדברים הללו ומתחולל בי מאין כאוס כזה של מלא רגשות-לא יודע איך להסביר.
    נמאס לי להיכשל כל הזמן ומצד שני לא בא לי לפרוש-אני לא חלש.
    נמאס לי להסתובב בעולם ללא מטרה.
    תודה למי שקרא את זה ותודה למי שיעזור.
    נערך לאחרונה על ידי Butafliko; 26-08-2012 בשעה 18:32.
    ידני-
    B|תאוריה-1|מספר שיעורים-15|טסט פנימי-0|טסט חיצוני-0
    *פעיל בפורום מוזיקה כללית(מנהל)
    *פעיל בפורום איקרים(מנהל לשעבר)
    *פעיל בפורום מתבגרים ומתגברים
    *פעיל בפורום דיבורים

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

האנשים הכי מוערכים אלה האנשים שעושים משהו שהם אוהבים. תמצא משהו שאתה אוהב ותשקיע בו, תחיה אותו, תנשום אותו.
    בסופו של דבר האנשים שאני אישית הכי הערכתי בתיכון זה לא אלה שהיו מזיינים הכי הרבה (ולרב גם מזיינים הכי הרבה בשכל), לא אלה שהיו להם הכי הרבה חברים ולא אלה שהיו הכי מוכרים. הייתי מעריך את אלה שהיו עוקבים אחרי החלום והאהבה שלהם, היו נלחמים בשביל להגשים את המטרות שלהם, שהיו עושים מה שבאמת הם הכי אוהבים וחיים את הדבר הזה.
    אני מאמין שברגע שאדם משקיע בעצמו ובמה שהוא אוהב ומטפח את עצמו ואת חלומותיו- החברה תעריך ותעריץ את זה.
    לכן קח את הדבר שאתה הכי אוהב בעולם- וגם אם אתה לא מוצא אחד כזה כרגע, תחזור קצת אחורה בזמן, לבית ספר יסודי, מה אז אהבת? למה נמשכת? מה תמיד רצית לעשות? ותתחיל להשקיע בדבר הזה, כי בסופו של דבר מה נשאר לנו מהחיים האלה אם לא נעשה את מה שאנחנו אוהבים?
    נערך לאחרונה על ידי -Pumba-; 26-08-2012 בשעה 20:51.

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שנהב
    לייקים
    12
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אני רעב"

קודם כל תן לעצמך חתיכת סטירה כזאת שתרגיש למשך כל היום
    עכשיו אחרי שנרגעת תזכור שכל כישלון הוא לקח להצלחה מאוחרת
    אתה לא רואה אותה עכשיו אבל ההצלחה תגיע בשלב מסוים
    בנוגע לבחורות תלמד פיקאפ מאוד עזר לי =]
    לא יודע מה היעוד שלך בחיים אבל אני יודע שהיעוד שלי הוא בסופו של דבר להיות רב או משהו גדול בתורה
    אולי אני לא מתפלל בכוונה מלאה כמו אנשים רבים אחרים אבל אני בטוח שאלוהים לא ברא אותי סתם =]
    אם אתה אתאיסט אז אני ממליץ לך להתחיל להאמין בה' רק טוב זה יעשה לך

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

חיים עם מטרה,הצלחה לא יותר טובים מאיפה שאתה נמצא עכשיו,אתה חיי לא במציאות,אתה חיי באיזה שהוא רגע עתידי או אפילו בעבר שתוקע אותך,כל מה שאתה רוצה כבר יש לך,אפשר להעריך ולנצל את ״ההצלחה״ אבל אף פעם לא לתלות את האושר שלך בעתיד,הוא תמיד נמצא רק פה.
    תחשוב שנייה אם היית יכול למחוק ״עתיד״ ו״עבר״,כל מה שנשאר לך זה ההווה,בהווה אין בעיות,האם לך יש עכשיו ממש ברגע זה בעיה?במקום בו אתה יושב וקורא את זה?

נ.ב
    אני מציע לך לראות את הסרטון שפרסמתי פה בפורום

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

אני פשוט לא יודע איך להסביר את מה שעובר עליי,המצב שלי מסובך.
    אז אל תתמקד במה שאין לך שליטה עליו.

אני מרגיש בזמן האחרון קצת מבולבל,אני לא יודע לשם מה אני חיי ומה המטרה שלי בחיים,מה היעוד שלי.
    ובמה זה חריג בדיוק?
    אני גם לא זוכר מהו היעוד שנתנו לי לפני שנולדתי, SO WHAT?

אני לא אומר שאינך צריך לחתור ולגלות אותו, אני פשוט לא מבין כיצד זה מפריע לך לפעול?

אני לפני כמה חודשים לקחתי את עצמי בשתי הידיים ורציתי לשפר במעט את חיי-במיוחד בקטע חברתי.
    זה מה שצריך לעמוד לנגד עיניך כשאתה מעט מבואס או בכל פעם שאתה קם בבוקר.

מה אני יגיד לכם?יש לי חברים אבל הם לא מהמקובלים בבית הספר וכל הקטע של הבחורות לא הולך לי.
    אז יש לך משהו בידיים ואתה עצוב בגלל זה?
    מעבר לזה, אני זוכר שהיה עוד יעד שהשגת ואפילו לא הזכרת אותו, תמיד עליך להעלות במודע את כל הדברים שכן הצלחת בהם, גם אם הם קטנים ביותר, זהו דלק חשוב מאוד להתקדמות שלך (זוהי דעתי לפחות).

אני מרגיש אכזבה וכישלון,אני באמת מנסה להצליח ולא הולך לי ועצם זה שאני נכשל ונכשל גורם לי כל הזמן לרצות לעזוב את הכל-לפרוש מהעניין ולהיות בהרגשה של באסה. אני כועס על עצמי. לא טוב לי בחיים האלו,אני מרגיש סתם מישהו שחיי בלי שום מטרה,אין לי עיסוק מסוים ואני פשוט לא אוהב שום דבר.
    הגעתי למצב שאני כל הזמן חושב שאני אכשל בכל דבר,הגעתי למצב שאני אומר לעצמי שאם אני לא אחשוב רק על משהו מסוים אני לא אצליח.
    אני כותב את הדברים הללו ומתחולל בי מאין כאוס כזה של מלא רגשות-לא יודע איך להסביר.
    נמאס לי להיכשל כל הזמן ומצד שני לא בא לי לפרוש-אני לא חלש.
    נמאס לי להסתובב בעולם ללא מטרה.
    ופה איבדת את הכיוון בכל הפוסט הזה, כאן למעשה שקעת בתוך עולם של תחושות (חלק יומרו "רחמים עצמיים") במקום להתעסק בביצועים ולהתמקד במה שאתה יכול לשנות ובמה שנמצא בהשפעתך.

עם תיאורים מהסוג "כועס על עצמי" או "הרגשה של באסה" אני מניח שלא תוכל להפיק מכאן יותר מידי, מדובר בתחושות וברגשות שלך ואנו לא פסיכולוגים. אם אתה מעוניין לעבוד על עולם התחושות שלך, בקש מאמא ואבא למצוא פסיכולוג איכותי.. אם אתה רוצה להפיק מכאן תועלת כלשהי (כמובן שלא יסודית או מקצועית), דבר פרקטי.

תתאר מקרים בהם פעלת למען המטרות שלך, תאר מה בדיוק קרה, מה נאמר, כיצד אתה פעלת וכיצד אחרים הגיבו, מה היו "תנאי השטח" באותו הזמן (מסיבה? לימודים?) באיזה מקום? עם מי?

רק אז תוכל לקבל גם תשובות פרקטיות ברות ביצוע.

תתמקד בביצועים ודבר איתנו בביצועים, את עולם התחושות תשאיר לעצמך.
    סליחה אם נשמעתי מעט בוטה אך זוהי הדרך לדעתי להפיק מהפוסט שטרחת לפתוח תועלת כלשהי.

נ.ב.
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=868779
    בא לך לעדכן?
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 26-08-2012 בשעה 23:32.

משתמש מתחיל האוואטר של Butafliko
    שם פרטי
    Ariel
    לייקים
    53
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    היי,מה קורה?

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אז אל תתמקד במה שאין לך שליטה עליו.

ובמה זה חריג בדיוק?
    אני גם לא זוכר מהו היעוד שנתנו לי לפני שנולדתי, SO WHAT?

אני לא אומר שאינך צריך לחתור ולגלות אותו, אני פשוט לא מבין כיצד זה מפריע לך לפעול?

זה מה שצריך לעמוד לנגד עיניך כשאתה מעט מבואס או בכל פעם שאתה קם בבוקר.

אז יש לך משהו בידיים ואתה עצוב בגלל זה?
    מעבר לזה, אני זוכר שהיה עוד יעד שהשגת ואפילו לא הזכרת אותו, תמיד עליך להעלות במודע את כל הדברים שכן הצלחת בהם, גם אם הם קטנים ביותר, זהו דלק חשוב מאוד להתקדמות שלך (זוהי דעתי לפחות).

ופה איבדת את הכיוון בכל הפוסט הזה, כאן למעשה שקעת בתוך עולם של תחושות (חלק יומרו "רחמים עצמיים") במקום להתעסק בביצועים ולהתמקד במה שאתה יכול לשנות ובמה שנמצא בהשפעתך.

עם תיאורים מהסוג "כועס על עצמי" או "הרגשה של באסה" אני מניח שלא תוכל להפיק מכאן יותר מידי, מדובר בתחושות וברגשות שלך ואנו לא פסיכולוגים. אם אתה מעוניין לעבוד על עולם התחושות שלך, בקש מאמא ואבא למצוא פסיכולוג איכותי.. אם אתה רוצה להפיק מכאן תועלת כלשהי (כמובן שלא יסודית או מקצועית), דבר פרקטי.

תתאר מקרים בהם פעלת למען המטרות שלך, תאר מה בדיוק קרה, מה נאמר, כיצד אתה פעלת וכיצד אחרים הגיבו, מה היו "תנאי השטח" באותו הזמן (מסיבה? לימודים?) באיזה מקום? עם מי?

רק אז תוכל לקבל גם תשובות פרקטיות ברות ביצוע.

תתמקד בביצועים ודבר איתנו בביצועים, את עולם התחושות תשאיר לעצמך.
    סליחה אם נשמעתי מעט בוטה אך זוהי הדרך לדעתי להפיק מהפוסט שטרחת לפתוח תועלת כלשהי.

נ.ב.
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=868779
    בא לך לעדכן?
    זה אפשרי לעדכן?לא ינעלו לי את האשכול?
    הבעיה של הכישלון נובעת בעיקר מכאן:
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=877588
    תודה על העזרה כולם.
    ידני-
    B|תאוריה-1|מספר שיעורים-15|טסט פנימי-0|טסט חיצוני-0
    *פעיל בפורום מוזיקה כללית(מנהל)
    *פעיל בפורום איקרים(מנהל לשעבר)
    *פעיל בפורום מתבגרים ומתגברים
    *פעיל בפורום דיבורים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי Butafliko צפיה בהודעה
    זה אפשרי לעדכן?לא ינעלו לי את האשכול?
    הבעיה של הכישלון נובעת בעיקר מכאן:
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=877588
    תודה על העזרה כולם.
    מעולה, להבא הקפד לתאר סיטואציות מעשיות וכך תוכך לקבל תשובות פרקטיות.
    זה לא שמה שכתבת בפוסט ההוא יותר מידי פרקטי, אך הוא עדיף מכל הפריקה שכתבת כאן.

אם אתה מבקש מידע ועזרה לגבי הסיטואציות שלך עם בחורות, כנראה שתקבל אותם בפורום פיקאפ ולא כאן.
    אך מכאן תוכל לשאוב עזרה כללית יותר שלדעתי היא בהרבה יותר חשובה, והיא זו:

1. התחלת עם אותן בחורות שהתחלת, זה יפה מאוד, האם מישבת את עצמך כבר לגבי הסיטואציות?
    האם הפקת מסקנות וקבעת לעצמך כיצד תפעל ומה תומר בפעמים הבאות?

בצע משוב עצמי ומחר או לאורך השבוע תתאמן על ביצוע אותן מסקנות שהסקת.
    רק ככה משיגים התקדמות שנבנית תרגול - אחרי -תרגול, אין דרכי קיצור (אגב, זה רלוונטי לכל תחום שהוא, ללא קשר לפיקאפ)... פשוט עבודת נמלים, זה גם כיף לפי דעתי.

2. אם תחום הפיקאפ מעניין אותך וחשוב לך ליצור יחסים וקירבה עם בחורות, כמה זמן אתה משקיע לשם כך באופן כללי, לא בגדר הלימודים? מה אתה עושה למען העניין הזה מלבד לקרוא מידע? כמה פעמים אתה יוצא בשבוע להתאמן? היכן אתה יוצא להתאמן? עם מי אתה יוצא להתאמן? כמה זמן של עבודה ביתית אתה מקדיש לגבי העניין?

3. בשביל להגביר את המוטיבציה שלך לגבי התחום הזה, אם הוא באמת חשוב לך, אני מציע לך לעדכן את הלוג האישי שלך, לא פתחת אותו לשווא. תתחייב בכל שבוע לביצוע תרגיל או מספר תרגילים עם בחורות, תעדכן, תסיק מסקנות ותשתפר משבוע לשבוע.

הלוג שלך יכול להיות סופר-מועיל בעניין הזה.
    ואני לא מבין מדוע ינעלו לך את האשכול? מדובר בלוג שמתעדכן כל הזמן וזה מבורך לדעתי, גם לא זכור לי שיש חוק נגד זה כאן בפורום.

בהצלחה בחורצ'יק
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 27-08-2012 בשעה 18:14.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect