קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה/עזרה] בנושא קריאטין
    על ידי Shobi Dobi בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-11-2007, 02:24
  2. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 23-09-2006, 12:46
  3. קריאטין\חלבון
    על ידי בוני בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-08-2006, 16:23
  4. קריאטין
    על ידי Venous בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 08-08-2006, 20:50
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

לקיחת קריאטין.

ברירת מחדל לקיחת קריאטין.

טוב אז שלום, אני בן 16, מתאמן כבר שנה וקצת במכון, רץ 3 - 4 פעמים בשבוע.
    קראתי לא מזמן מאמר על תוספים לאימונים, עד היום חשבתי שזה חרטה והכל אבל קראתי על דבר שקוראים לו "קריאטין", ועד כמה שהבנתי הוא בטוח לגמרי לשימוש, ללא תופעות לוואי מסוכנות, ספורטאים אולימפיים לוקחים אותו ושהוא מיוצא בגוף פשוט בכמויות קטנות.

רציתי לדעת אם יש פה מישהו שמשתמש בזה וממליץ ? יכול לתת לי קצת הסבר על זה.
    גם אם מישהו סתם מבין בזה, אם אפשר ייעוץ האם להשתמש בזה, עד כמה זמן עוזר, איך משתמשים, כמה לוקחים, וכו...
    תודה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

אישית אני חושב שזה תוסף נפלא ואולי היחיד שכן הייתי ממליץ למישהו לקחת! אנשים שלקחו קריאטין העלו מסת שריר יותר מאנשים שלקחו אבקת חלבון.

תופעות לוואי
    זה לא מדוייק קריאטין גורם לספיגת מים מוגברת בשריר וכתוצאה מכך יש סכנה של התייבשות במידה ואתה לא שותה מספיק כמו כן יש תופעות לוואי של כאבי ראש
    ובחילות (תופעות נדירות בדרך כלל)

בעיקרון קריאטין הוא תוסף שמצוי בטבע בכמויות קטנות כמו בדגים ובשר אדום.
    הקריאטין מגביר את היכולת של השריר לשאת מאמצים ומגביר את קצב התאוששות של השריר.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    עוז
    לייקים
    53
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הנכס היחיד הטוב ביותר שיש לנו הוא המוח שלנו. אם יאומן היטב, הוא עלול ליצור עושר עצום.

אני לקחתי בתקופה שהייתי מתאמן ובאמת כמו הבחור שמעליי אמר- באימונים אירוביים ואנ אירוביים הייתי נותן ביצועים טובים יותר מאשר בזמן שלא צרכתי את הקריאטין.

ממליץ על התוסף הזה בחום בעיקר למתאמנים שהם ותיקים, בעיקר על קריאטין מונו(או בשמו האמיתי והמוארך מונוהיידרט) שזה קריאטין טבעי(שנראה כמעט כמו מלח גס) ולא על פורמלות למיניהם(כי אישית לא יצא לי לנסות אותם).

הקריאטין הוא תוסף טבעי שהגוף מייצר אותו בכמויות מאוד קטנות ואתה פשוט מוסיף על מה שיש, וכמו שנאמר כאן ברגע שאתה צורך אותו תשתה הרבה מים.

משתמש מתחיל האוואטר של Luckier
    שם פרטי
    דניס
    לייקים
    5
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Start where you are. Use what you have. Do what you can." – Arthur Ashe

בעקרון עלייך להבין שאפשר להגיע למאסת שריר גם בלי תוספי מזון, הכול עניין יחסי ותלוי בהחלטתך וכמובן לכל החלטה יש אחריות והשלכות לכך. יש אנשים שמתאמנים 80 אחוז במכון כושר, 20 אחוז תזונה. זה גורר אותם ליותר פציעות בגלל יותר מדיי אימונים, אז היחס הגיוני מבחינתי הוא 80 אחוז תזונה נכונה ו-20 אחוז אימונים יעילים במכון כושר לצורך בניית מאסת שריר שזה אופטימלי עבורי. כמובן יש את הצד של תוספי מזון, חומרים כמו אבקת חלבון, תוספי מזון, קריאטין וכדומה. שאותה תוכל לחלק 70 אחוז תזונה נכונה (שזה כולל שתייה נכונה כמובן), 10 אחוז חומרים ותוספי מזון, 20 אחוז אימונים במכון כושר. שאפשר להגיע גם תוצאות טובות לכך,.

אך לא הייתי לוקח חומרים בשלב כזה בגילך, במיוחד שאתה בשלב מאוד חשוב של התבגרות, אם יש לך זמן וסבלנות להגיע לאימונים יעילים ועם תזונה נכונה. אתה יכול לוותר על חומרים ולהגיע רחוק עם הגוף שלך ובאורח חיים בריא מדובר בשינוי לכל החיים ולא בתוצאות לטווח ארוך.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect