קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה]לא מוצא את עצמי בן 17
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 23-07-2012, 02:08
  2. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 09-02-2008, 22:41
  3. [חדש פה] ולא מבין כלום!
    על ידי SupZ בפורום שיתוף קבצים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 08-06-2007, 00:37
  4. מישהו מבין ספרדית? אני חייב עזרה חחחח
    על ידי ShAi0S בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 23-08-2006, 03:50
  5. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 07-05-2006, 18:47
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

לא מוצא את עצמי ולא מבין מי אני

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    portal
    לייקים
    15
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    no pain no gain

ברירת מחדל לא מוצא את עצמי ולא מבין מי אני

אני לא יודע אם זה מתאים לפה אז אם זה לא מתאים לפה אני מצטער.
    יש לי בעיה והיא שאני לא ממש יודע איזה מן בן-אדם אני ,אני כל הזמן מנסה להיות מישהו אחר (לרוב זה אנשים שאני רוצה שיהיו לי חיים כמו שלהם)נגיד כמו zyzz שיש לו מליון בחורות ושהוא מפתח גוף או כמו מישהו אחר שיש לו הרבה דברים ותכונות שאני רוצה שיהיו לי,אבל כל הדברים האלו של להיות מישהו אחר גורמים לי להיות שחקן ולא אני ובסופו של דבר לא הולך לי כלום ואני לא כמו מי שאני רוצה להיות וזה גורם לי אפילו לדיכאונות ,אני פשוט רוצה להיות אני אבל מרוב השנים שאני מתעסק בלהיות מישהו אחר אני כבר לא יודע מי אני ומה התכונות שלי ומה אני אוהב ומה לא .קצת קשה לי להסביר את זה אבל יש לי הרגשה רעה בלב מזה שאני לא אני ,אני כמו שחקן בהצגה שמתרחשת במציאות .
    מקווה שתעזרו לי כי אין לי מושג מה לעשות.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

כדי למצוא את עצמך אתה צריך לאבד את עצמך.
    מה אומר המשפט הזה?
    שכשאתה מאבד את עצמך בעולם הרוחניות,שאין לך במה באמת לאחוז יותר במשהו שיגיד לך מי אתה או מה אתה,זה הרגע בו אתה מוצא את עצמך.
    כי אתה זה אף אחד.אתה הוא אתה.אתה כותב ההודעה,לא ההודעה עצמה.
    אם עצרת לרגע,והתחלת לרגע לחשוב ״מי אני״ בעצם,מה היעוד שלי,למה אני פה,זה סימן שהחיים שלך רוצים להעיר אותך,ללמד אותך משהו.
    סבל הוא לפעמים נחוץ בשביל להעיר אותך,לגרום לך לעצור ולשאול שאלות,כי רק ככה אתה תגיע לאמת.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

כל אדם, מיומו הראשון עוסק בחיקוי..
    ככה למדנו לדבר, בגלל זה הילדים שלך יהיו יותר דומים לך ולא לברט פיט ובזכות היותך "שחקן" אתה מסוגל לשרוד בעולם הזה וללמוד את התרבות שלו.

אין בזה שום דבר חריג לדעתי, זה בסדר גמור שלכל אחד ישנן תקופות שהוא מנסה לחקות אחרים שנראים לו מודלים לחיקוי..

Awake העלה פה נקודה מעניינת רק שאני אתייחס אליה ע"י העולם המעשי ולא הרוחני:

כדי למצוא את עצמך אתה צריך לאבד את עצמך.
    זה נכון גם בחיים, ללא כל קשר לרוחניות.
    מה שקורה זה שאתה מנסה בכל פעם לחקות אחרים בשאיפה להשיג מזה דברים טובים (מאבד את עצמך במילים אחרות), לפעמים הולך לך ולפעמים לא, אבל עם הזמן אתה מתכוונן על סגנון אישי משלך, שכולל אחוז מסויים מסגנונם של המון אנשים אחרים וכך למעשה אתה יוצר לעצמך "אתה" משלך בעולם המעשה.

זה כמו להכין איזה תבשיל חדש ומיוחד, מכניסים מרכיבים שונים, בהתחלה לא יוצא משהו אבל עם הזמן אתה יודע מה להסיר ומה להוסיף, את הכמויות ומאיפה לקנות את המרכיבים השונים עד שלבסוף נולד לו מאכל משובח ומיוחד שלא היה קיים לפני-כן.

אז למה להתבאס מזה?
    לדעתי זה תהליך מאוד יפה.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 23-06-2012 בשעה 19:54.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חיפשתם שירותי טיפול זוגי ♥ ייעוץ זוגי ומידע על תהליכי ייעוץ או טיפול? לא יודעים באיזה יועץ זוגי לבחור? מכון פתרונות יעזור לכם להבין ולקבל החלטה לשיפור זוגיותכם

קודם כל אני שמח שהגעת לכאן, כי זה בדיוק המקום הנכון עבורך.
    עצם זה שפנית אל פורום העוסק באימון אישי, אומר שאתה מבין כי אתה נמצא בבעיה\קושי מסוים ושיש לך רצון כלשהוא אך אתה נתקל בקשיים ולא מצליח להגשים אותם.
    החל מהרגע בו אתה מבין זאת, ובוחר לקחת את השליטה לידיים שלך ולחפש פתרון - הדרך לאושר סלולה!
    כיצד? פשוט - פנה לקבלת אימון אישי.
    במסגרת זו, תוכל ליצור תחילה בהירות בחייך, להבין מי באמת אתה, ומהיכן אתה מתנהל, לאן אתה שואף להגיע ומהן המטרות שלך.
    לאחר שתבצע את השלב הזה (שנחשב לשלב הראשוני בתהליכי אימון אישי), תוכל להתחיל את המסע בדרך להגשמת שאיפותייך.
    תלמד להכיר ולזהות את הקשיים והגורמים המעכבים, תנתח את דפוסי החשיבה וההתנהגות שלך, תחליפם בכאלה שיסייעו לך להתקדם לעבר המטרות ולא יעכבו אותך, תחזק את ביטחונך האישי ותפתח מודעות עצמית לעצמך, להתנהגותך ולדימוי שאתה מייצג, ואז- רק אז - כאשר רכשת את כל הכלים והמיומנויות בעזרתם ניתן לסמן מטרות, להתגבר על מכשולים, ולהגשים שאיפות - - - תסיים בהצלחה את תהליך האימון האישי ותהיה מאושר!

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי carmiomero צפיה בהודעה
    קודם כל אני שמח שהגעת לכאן, כי זה בדיוק המקום הנכון עבורך.
    עצם זה שפנית אל פורום העוסק באימון אישי, אומר שאתה מבין כי אתה נמצא בבעיה\קושי מסוים ושיש לך רצון כלשהוא אך אתה נתקל בקשיים ולא מצליח להגשים אותם.
    החל מהרגע בו אתה מבין זאת, ובוחר לקחת את השליטה לידיים שלך ולחפש פתרון - הדרך לאושר סלולה!
    כיצד? פשוט - פנה לקבלת אימון אישי.
    במסגרת זו, תוכל ליצור תחילה בהירות בחייך, להבין מי באמת אתה, ומהיכן אתה מתנהל, לאן אתה שואף להגיע ומהן המטרות שלך.
    לאחר שתבצע את השלב הזה (שנחשב לשלב הראשוני בתהליכי אימון אישי), תוכל להתחיל את המסע בדרך להגשמת שאיפותייך.
    תלמד להכיר ולזהות את הקשיים והגורמים המעכבים, תנתח את דפוסי החשיבה וההתנהגות שלך, תחליפם בכאלה שיסייעו לך להתקדם לעבר המטרות ולא יעכבו אותך, תחזק את ביטחונך האישי ותפתח מודעות עצמית לעצמך, להתנהגותך ולדימוי שאתה מייצג, ואז- רק אז - כאשר רכשת את כל הכלים והמיומנויות בעזרתם ניתן לסמן מטרות, להתגבר על מכשולים, ולהגשים שאיפות - - - תסיים בהצלחה את תהליך האימון האישי ותהיה מאושר!
    תפסיק בבקשה לפרסם את האתר שלך,במקום זאת אני מזמין אותך לעזור לפורום ואף גם ללמוד מאיתנו.
    כשתתחיל לעזור באמת לאנשים פה בפורום,אתה תראה שהם יכנסו לאתר שלך לבד גם בלי הפרסום.

יום טוב.

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

γνῶθι σεαυτόν - דע את עצמך

נראה שהגעת לאחת המהנקודות היפות בחיים שאתה יכול להשתחרר ממה שהיית או ממה שאחרים היו רוצים שתהיה ולהתחיל לבנות את עצמך איך שאתה בוחר להיות.
    אם תמשיך לחפש את עצמך, אתה לא תמצא אלא בנאדם מבולבל שמחפש משמעות במקום ליצור אותה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חיפשתם שירותי טיפול זוגי ♥ ייעוץ זוגי ומידע על תהליכי ייעוץ או טיפול? לא יודעים באיזה יועץ זוגי לבחור? מכון פתרונות יעזור לכם להבין ולקבל החלטה לשיפור זוגיותכם

צר לי שאתה חושב ככה,
    אבל מטרתי ממש ממש לא הייתה פרסום האתר.
    אם תבדוק תוצאות חיפוש - האתר שלי נמצא במקום מצויין (שלישי במספר) בגוגל, כך שלא מדובר בניסיון לקדם את האתר.
    מטרתי באמת ובתמים הייתה אחרת - לעזור לאותו בחור להבין כי יש דרכים שיכולות לעזור לו להתמודד עם סיטואציות שונות בחייו בהצלחה.
    כפי שלבטח תוכל להשכיל לראות, הקישור לאתרי הוא על המונח "אימון אישי" וזאת במטרה לאפשר לבחור להיכנס (במידה ויתעניין מעבר למה שכתבתי) לאתר ולקרוא בהרחבה על האימון האישי, יתרונותיו, תהליכיו ומטרותיו.
    לצערי, אי אפשר להעביר את כל שיש לומר באמצעות הודעה אחת, מה גם שאיני מעוניין להלאות לא אותו ולא את שאר הקוראים (ואתה בניהם).
    שוב, כפי שתוכל להשכיל לראות בשנית, הקדשתי את מלוא תשומת הלב והמחשבה במטרה כנה לסייע לבחור, ולא "שתלתי" לינק לאתרי.

אז אנא ממך, להבא, כאשר אתה מעוניין לבוא בהאשמות - בדוק קודם כי יש קרקע בטוחה תחת רגליך.

לגבי הזמנתך לעזור לפורום - הצע לי כיצד ואשמח להתשתלב. לבנתיים, הנח לי לסייע בדרך בה אני רואה לנכון.

כל טוב והמון בהצלחה.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

וואלה כל תגובה יותר מפגרת מהשניה.

רוצה למצוא את עצמך?
    שאל את עצמך מה אתה אוהב:
    1.אתה אוהב שוקו?
    2.אתה אוהב מין אנאלי?
    3.אתה אוהב לכתוב ספרים?

זהו, מצאת את עצמך,
    לא מבין איך איבדת את עצמך אבל טוב נו.

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    וואלה כל תגובה יותר מפגרת מהשניה.

רוצה למצוא את עצמך?
    שאל את עצמך מה אתה אוהב:
    1.אתה אוהב שוקו?
    2.אתה אוהב מין אנאלי?
    3.אתה אוהב לכתוב ספרים?

זהו, מצאת את עצמך,
    לא מבין איך איבדת את עצמך אבל טוב נו.
    אני מניח שהבעיה שלו היא שהוא כבר לא יודע מה הוא באמת אוהב.
    ביום א' הוא רואה את ZYZZ ורוצה להיות באדיבילדר כמוהו כי זה נראה לו מגניב, ביום ב' הוא רואה את דיויד גואטה ורוצה להיות DJ כי הלייףסטייל שלו מושך וככה הלאה.
    זו אכן בעיה, מציע לך לקחת כמה ימים של חשיבה, ממש להשכב על המיטה ולחטט קצת במחשבות, כך לך יום יומיים אולי תמצא משהו נחמד

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

משתמש מתחיל האוואטר של Ma_Tan
    שם פרטי
    Matan
    לייקים
    9
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אל תסתכל בקנקן מה יש לך להסתכל עליו בכלל ?

טוב אני לא מבין בכל הדברים האלה ואני לא פסיכולוג .
    אבל אני חושב שזה פיצול אישיות שאתה עושה את זה יותר מדי זמן הגיע הזמן להפסיק
    ופשוט תעשה את מה שאתה אוהב אחי ואני מציע לך ללכת לפסיכולוג אם אתה עדיין מרגיש ככה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect