קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [מתכון] מלאווח במילוי כבדי עוף
    על ידי TypeShorT בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-11-2011, 05:48
  2. [מתכון] כבדי עוף על תפוחי עץ
    על ידי -Dima - בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-05-2010, 04:04
  3. [מתכון] סלט עוף תאילנדי
    על ידי usermanx בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 11-04-2010, 23:56
  4. [מתכון] סלט עוף ואבוקדו
    על ידי usermanx בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 17-02-2010, 08:21
  5. [מתכון]סלט אורז עם חזה עוף|כשר
    על ידי DarkDevil בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 17-01-2010, 16:01
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

סלט כבדי עוף

  1. #1
    משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרסומי
    תאריך הצטרפות
    09/2012
    גיל
    30
    הודעות
    67
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    מין: זכר

    ברירת מחדל סלט כבדי עוף

    סלט כבדי עוף

    שדרוג לא שגרתי לסלט הירקות, בזכות מרכיב מאד יהודי, שמשתלב עם ירקות ים תיכוניים לכדי סלט חגיגי.

    המרכיבים (ל-4 מנות):
    4 כבדי עוף מנוקים וחתוכים לקוביות בגודל של 2X2 ס"מ
    1/4 כפית מלח שולחן
    1/4 כפית פלפל שחור גרוס
    1 לב חסה ערבית
    1 חבילה אורוגולה, שטופה ומיובשת
    24 עגבניות שרי תמר, שטופות וחתוכות לחצאים
    12 חצאי אגוזי מלך, קלויים ושבורים
    8 גבעולי בצל ירוק (החלק הירוק בלבד), שטופים וחתוכים לרוחב באורך 4 סנטימטרים. חיתוך אלכסוני.
    2 כפות שמן זית
    6 כפות ויניגרט פטל

    לויניגרט פטל:
    60 מ"ל חומץ בן יין אדום
    140 מ"ל שמן זית
    2 שיני שום, קלופות וכתושות
    1/4 כפית מלח שולחן
    1/4 כפית פלפל שחור טחון
    1/4 כפית חרדל דיז'ון חלק
    50 מ"ל ריבת פטל חלקה





    אופן ההכנה:
    1. מכינים את ויניגרט הפטל: טוחנים את כל מרכיבי הרוטב בבלנדר עד לקבלת רוטב חלק (לא להשתמש במג'ימיקס).
    2. מכינים את הסלט: מפרקים את לב החסה לעלים בודדים וקורעים לחתיכות גדולות.
    3. בקערה גדולה מניחים את עלי החסה, האורוגולה, עגבניות השרי, הבצל הירוק ואגוזי המלך.
    4. חותכים את כבדי העוף לחצי (לשתי אונות) ואז לקוביות. שוטפים היטב ומייבשים בנייר סופג.
    5. מחממים מעט שמן במחבת טפלון על אש בינונית. בזמן שהמחבת מתחממת מניחים בקערה גדולה את הכבדים המיובשים.
    6. יוצקים על הכבדים 2 כפות שמן זית, 1/4 כפית מלח שולחן ו-1/4 כפית פלפל שחור גרוס ומערבבים עד שהכבדים עטופים בשמן ובתבלינים.
    7. צולים את הכבדים עד לדרגת הצלייה המועדפת.
    8. שופכים את הכבדים לקערת הסלט כולל הנוזלים שהצטברו במחבת.
    9. יוצקים לקערה 6 כפות של ויניגרט פטל.
    10. מערבבים בעדינות, מחלקים ל-4 צלחות הגשה ומגישים.

  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    PureToxic
    אורח

    ברירת מחדל

    תודה.

  4. #3
    משתמש כבוד האוואטר של .Dor.
    שם פרטי
    דור
    תאריך הצטרפות
    10/2010
    הודעות
    9,661
    לייקים
    461
    נקודות
    46
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה רבה על הפרסום.
    המשך כך.

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,097 | הודעות: 8,151,679 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect