היום עשו לי בחד"כ בדיקת אחוז שומן בגוף ויצא לי 10.6%. המאמן אמר לי שאני במצב טוב באחוזי שומן.. מה זה אומר?
איך זה הולך כל הסיפור הזה? תודההה
היום עשו לי בחד"כ בדיקת אחוז שומן בגוף ויצא לי 10.6%. המאמן אמר לי שאני במצב טוב באחוזי שומן.. מה זה אומר?
איך זה הולך כל הסיפור הזה? תודההה
|
|
פשש אתה על אחוז שומן טוב מאוד ..
שמע בעצם אתה כרגע על אחוז שומן שנחשב נמוך שהרבה אנשים שואפים אליו.. איך נבדקת באיזה מכשיר? זה שעומדים עליו? החשמלי?
ואני ממליץ לך לדפוק עלייה במאסה משהו רציני..
עם השומן שלך מגיע לבין 10 לבין 15 זה נורמלי וטוב מעל או מתחת זה כבר מצבים........
בדיקת שומן לא חייבת להיום במכונה בדיקת שומן יכולה להימדד באיזה משוואה ששחכתי מה היא.
אני ישאל את המאמן שלי ויפרסם פה.
ולגביך אין לך מה לדאוג אחוזי השומן שלך טובים מאוד
Mirko Crocop K-1
אחי מדדו לי עם מכשיר כזה קטן שמכניסים אליו את הנתונים: גיל, מין, גובה ומשקל ואז צריך להחזיק את המכשיר בשני הידיים וליישר את הידיים לגובה של הכתפיים ואז זה מודד. אני מאמין שאם יש מכשיר כזה שמכניסים אליו את הנתונים והוא אומר את אחוז השומן אז אמורה להיות נוסחה לזה.. זה בעצם מחשבון המכשיר הזה.נכתב במקור על ידי Yellow Slider
Yellow Slider - מה הכוונה חח לדפוק עליייה במאסה משהו רציני??? אם אני יעלה במאסה אני לא יעלה גם את האחוז שומן?
שמע..אני לא מבין למה אתה בא לפה..יש לך שם פאקינג בנאדם מוסמך...שאל אותו...=\
הוא הסביר לי אחי אבל לא בידיוק הבנתי חח
אחי זה אותו עיקרון זה מעביר לך פולסים חשמליים בגוף אבל זאת בדיקה לא אמינה בכלל...
תשתה 2 ליטר מים לפני תראה שאתה פלוס 3-4 אחוז שומן
אבל זה לא משנה..
זה פחות או יותר מעריך אותך.. ואתה במצב מעולה
מתחת ל11% זה מצויייייין...
אני 11.3%
![]()