הנה אחת חמודה:
יום אחד אני וחברים שלי הלכנו לטייל ברחוב ליד החנות המכולת של ג'קי אח של מוטי....... קיצר טיילנו שם הלכנו והלכנו והלכנו בערך איזה חצי שעה... פתאום חבר שלי אמר בואו נחזו לבית ...אמרנו לו בסדר... התחלנו לחזור לבית והלכנו והלכנו והלכנו ופתאום נזכרתי ששככתי את השעון ליד הנדנדה שאתמול נשברה... קיצר הלכנו והלכנו והלכנו ופתאום חבר שלי התעלף התקשרנו לאמבולנס אבל היה תפוס אז השארנו אותו שם והמשכנו ללכת.. קיצר הלכנו והלכנו והלכנו והגענו לגן.... השעון לא היה שם אבל ראיתי ילד בורח רדפנו אחריו איזה שלוש שעות קיצר רדפנו ורדפנו ורדפנו עד שתפסנו אותו זה היה
סנדוקאן פיצצנו אותו מכות ואז הוא קרא לחברים שלו והם באו ואז היה פיצוצים הביאו משטרה ועצרו את סנדוקאן קיצר אחרי שהוא השתחרר עוד פעם רבנו ועוד פעם הזמינו משטרה ואז שוב עצרו אותו!!!
אחרי שלוש שנים וארבע חודשין ושלושה ימים וחמש שעות ו12 דקות ושבע שניות ןארבע מאיות הוא השתחרר מהכלא ובא לפוצץ אותי אז רבנו ואז שברתי לו את האף והאוזן ושלחתי אותו... לא לבית כלא לא לבית כנסת לא לבית קברות לא לבית מדרש לא לבית זונות לא לבית שלי אלה לבית חולים לא למחלקת יולדול כ|\,שדגדש
תנחשו מה הסוף..
את הסוף אני יפרסם מחר
קרדיט לי