קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. החלוץ הטוב בעולם!!!
    על ידי adiel05 בפורום כדורגל
    תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 03-06-2007, 13:44
  2. [מכרז] משתמש לאתר www.videosz.com-אתר הסקס הטוב בעולם..החל מ50
    על ידי ArIeL בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 25-04-2006, 20:44
  3. [דיון] החלוץ הטוב בעולם
    על ידי Alonh בפורום כדורגל
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 15-02-2006, 16:19
  4. מי הקיצוני ימני הטוב בעולם?
    על ידי LinkinH בפורום כדורגל
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 11-12-2005, 21:17
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

הפאוור פורוורד הטוב בעולם - דעתכם

משתמש כבוד האוואטר של AllenIverson
    שם פרטי
    עדן =]
    לייקים
    0
    נקודות
    2,449
    משפט מחץ
    Every day i have a dream and in this dream there is no maccabi !

ברירת מחדל הפאוור פורוורד הטוב בעולם - דעתכם

מיהו הפאוור פורוורד הטוב ביותר בעולם?
    דרגו את ה15 הראשונים שלכם =]
    סתם לדעת, לפתוח דיון לדעתי בעמדה אחת הקשות .

תבלו

שלי :
    תראו רק את מי השארתי בחוץ - אל הרינגטון, אמקה אוקפור, דיוויד ווסט, קרלוס בוזר ועוד ..

1. טים דאנקן - נראה לי שזאת השנה הסטט' הגרועה בקריירה שלו . הוא משחק פצוע ורואים את זה . ועדיין הוא הווינר הגדול מבין המובילים, עם פציעה ועם פציעות בסגל הוא מוליך את הספרס למאזן הטוב במערב במאבק עם המבאבס ובסה"כ משחק וחצי אחרי דטרויט . שחקן כל כך חכם . כנראה גדול הפאוור פורוורדים בהיסטוריה . לפחות אחד מהם

2. קווין גארנט - גארנט בעונה חלשה מאד נותן 21.7 נק' (53.2% מהשדה), 12.4 ריב', 1.3 חסימות, 4.3 אס' . הכי מגוון שיש, אולי השחקן הכי מוכשר שיש כיום בNBA (למעט לברון). נקודה שחורה זאת כמובן ההצלחה הקבוצתית, ללא מנהיג כמו סם קאסל או ספריי עם המשפחה שצריך להאכיל, הוא עדיין לא עבר סיבוב ראשון בפלייאוף . כרגע הטי וולבס בדרך לעונה שניה ברציפות ללא פלייאוף . הוא לא מצליח לסחוב את הקבוצה על הגב ברגעים הקובעים .

3. דירק נוביצקי - הגרמני הוא אחד השחקנים הכי מיוחדים שיש, למעשה גארד בגובה 2.13 . ידית אוטומטית מבחוץ, מסוגל להוריד כדור, לא פיזי, לא אוהב להתלכלך בצבע, אבל ריבאונדר טבעי מה שנותן לו להוריד 8.6 ריב' . לא שומר ממש, למרות שהראה ניצני ווינריות, זה עדיין לא זה .

4. ג'רמיין א'וניל - לא יודע למה אני מדרג אותו כל כך גבוה . אבל משהו בו, באתלטיות שבו גורם לי להעדיף אותו על האחרים . כאמור מדובר במוד של ללא פציעות, אז אל תדברו איתי על פציעות בבקשה . אחד הפאוורים הכי אתלטים שיש. חוסם טוב מאד . יש לו V אחד על הצלחה קבוצתית. משך את הקבוצה שלו למשחק מספר 7 מול האלופים שבדרך מדטרויט .

5. ראשיד וואלאס - הסטט' לא מדהימה, ריב' הוא לא ממש אוהב לקחת, אספן בלתי נלאה של עבירות טכניות, לפעמים קופץ הפיוז במוח והשטויות מגיעות (בילאפס ברוב מוסר תודה) . אבל למרות כל השלילה מדובר בנכס קבוצתי, שומר ע-נ-ק, כשהכול מסודר בקופסא שחקן התקפה בלתי עציר (אלא אם הוא רואה אחד טים דאנקן) . אחד מהפאוור היחידים שבאמת יכולים להיות קטלניים מחוץ לקשת השלוש . ומעל הכול אחד מהבני זונות הכי קשוחים שיש בNBA . לא חושב שלמעט סאן אנטוניו, דאלאס ומינסוטה יש קבוצה שלא הייתה רוצה להחליף את הפאוור הפותח שלה איתו .

6. אלטון ברנד - מספרים הוא תמיד נתן . אבל העונה הזאת עם ההצלחה של הקליפרס המספרים גם שווים משהו ! נראה לי שהעונה הוא מצליח להתעלות כמעט בכל משחק גדול של הקליפרס . ריב' נהדר, אתלט, יד טובה מחצי מרחק, התמצאות מתחת לסל . פאוור כמו שפעם בשנות התשעים שיחקו, לפני שKG טרף את הקלפים .

7. שון מריון - זריקה שיש עליה את הסימן של אסור לילדים מתחת גיל 18. אבל הריבאונדר הכי טוב בNBA . שחקן מתפרצת מושלם, שומר טוב, אתם רוצים לעצור אותו, שימו מסיכה של ברוס בוואן על הפרצוף . סביר להניח שזה יעשה את העבודה . לא יוצר לעצמו נק' ברמה גבוהה, נבנה מהקבוצה, אבל פינישר מעולה ליד הטבעת .

8. כריס בוש - הכרטיס הגדול הבא כבר כאן וכבר מככב . והוא עוד ממשיך להתפתח . עונה שלישית ועונת פריצה, שיפור כמעט בכל קטגוריה אפשרית (רק ירידה קטנטנה בחסימות). אתלט נהדר, טאץ' מעולה מבחוץ . חוש טוב לריבאונד, הוכיח ווינריות במהלך הקריירה שלו . כרגע הוא אחרי לברון, ווייד ואנתוני בדראפט 2003. עוד שנתיים? אי אפשר לדעת .

9. כריס וובר - 19.7 נק', 10 ריב' וכל זה על רגל אחת בערך ועוד ליד אלן אייברסון שלי . הפאוור הכי חכם במשחק חוץ מדאנקן . מוסר אדיר, הפך בשנים האחרונות לשחקן היי פוסט כמעט בלעדית, אף פעם לא היה שומר בינוני אפילו, כיום אחד השומרים הגרועים שיש . אבל עדיין אני מת עליו . ואף מילה על זריקות בשניות האחרונות או פסקי זמן . פשוט נוציא את זה =]

10. אנטואן ג'יימסון - מכונת נקודות, שלשות, הטבעות, לוקח את השומר שלו מבחוץ לטבעת, סלים מתחת לסל בקלות . קשה מאד לעצור אותו . אבל זה בערך מה שהוא עושה, יכול להיות ריבאונדר גדול, לא תמיד עושה את המאמץ בשביל זה . לא שומר בכלל .

11. פאו גאסול - הספרדי מאד מוכשר . התמצאות נפלאה מתחת לטבעת, מתגבר על קשיים בפיזיות בזכות טאץ' נהדר, ידיים ארוכות . אישית לא ממש אוהב אותו . רכרוכי כזה . בקושי שומר . יש סיבה למה ממפיס מפסידה תמיד בסיבוב הראשון וזה בגלל שהוא כמובן חלשלוש ונקבה וחוץ מזה לא סופר סטאר באמת אמיתי .

12. דווייט הווארד - חכו חכו איפה הוא ידורג בעוד שתי עונות . כל הסימנים לכך שהוא יהפוך למפלצת, הפאוור פורוורד הכי אתלטי שיש כיום, מכונת ריבאונד משומנת היטב . עדיין ללא שום תנועה בהתקפה למעט דאנק . חייב לפתח את המשחק ההתקפי שלו, אבל גם ככה רק מדאנקים הוא קולע כמעט 16 נק' למשחק .

13. זאק רנדולף - בדרך להיות שון קמפ בשנים השמנות, רק ללא השנים הגדולות עם אותה הרגשה של חבל . גוף ענק, ידיים נהדרות, יד מצויינת מחצי מרחק והתמצאות מתחת לסל הן היתרונות שלו . מצד שני ראש בעייתי, הסתבכויות עם מאמנים, עם החוק, עם עצמו . הדבר היותר מרתיע הוא שרנדולף לא למד עדיין איך להתמודד עם הדאבל טים שבא כל פעם . אחרי עונת פריצה גדולה יש כבר 2 עונות של נסיגה, ובכל זאת עדיין מאד אפקטיבי .

14. קניון מרטין - אני יודע שהרבה לא ידרגו אותו, אבל אני אוהב אותו . שחקן הגנה נהדר . מסיים מתפרצות ברמה גבוהה מאד . אחד האתלטיים הטובים שיש בליגה . מאד פיזי וחזק . שחקן התקפה מאד מוגבל . ריב' מאד רע יחסית לגודל, לפיזיות ולאתלטיות שלו . יש הרגשה שהוא יכול לעשות יותר . אולי הוא יעשה כי כבר 3 עונות הוא נאבק עם פציעות . חבל =/

15. אנטואן ווקר - עוד בחירה בעייתית, אבל אני חושב שווקר קצת אנדררייטד . איכשהו כשהוא נמצא בקבוצה שיכולה לנצח היא מנצחת . בהרבה מקרים הקבוצות שלו השיגו יותר מסך הכישרון ואני מדביק את זה לווקר . הוא ווינר והוא מנהיג, למרות התדמית השלילית הוא בא לשחק בכל ערב . נפגע מכך שהוא עולה מהספסל במיאמי ושהכדור כמעט לא ביד שלו . מוסר מצויין בשביל פאוור פורוורד, יכול לעזור בהובלת מתפרצות . שליטה נהדרת בכדור, בצד השלילי אפשר לציין את האהבה הבלתי מובנת לשלשות וחוסר הרצון לשחק מתחת לסל, למרות שהוא מאד יעיל שם כשהוא רוצה .

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    It will always be Miller time!

15 זה הרבה=\

דאנקן
    גארנט
    נוביצקי
    אמרה סטודמייר(קצת שחכת ממנו הא)
    ג'רמיין
    ברנד
    ראשיד
    גאסול
    דוויט האוורד
    שון מאריון

מספיק 10.

The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    0

קווין גארנט אין ספק הכי טוב
    טים דאנקן שחקן אפור ומגעיל שנחנק בקלאץ' באותו אופן שיצא לו שם של ווינר יכל לצאת לו שם של לוזר
    שני אמממ ג'רמיין אוניל כי הוא פשוט טוב
    נוביצקי שלישי
    ובראד רביעי

משתמש כבוד האוואטר של AllenIverson
    שם פרטי
    עדן =]
    לייקים
    0
    נקודות
    2,449
    משפט מחץ
    Every day i have a dream and in this dream there is no maccabi !

וואלה אמרה מרוב שהוא פצוע יותר מדי הוא נשכח לי =/
    חפיף הייתי מכניס אותו בין ה5 ל8 הראשונים, לא יותר מזה .

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    10
    משפט מחץ

אמרה יותר טוב מג'רמיין, זה בטוח.
    ואם לא עכשיו הוא יהיה.

לגבי נוביצקי אפשר להתווכח אבל נוביצקי הרבה יותר מגוון מג'רמיין והוא שיפר את ההגנה שלו בהרבה.

ולנירוש, אתה יכול לשנוא את דאנקן.
    אבל 3 אליפויות, מספרים מדהימים לאורך הקריירה 2 MVP של עונה רגילה ו3 MVP גמר(אחד לא מוצדק =\) אומרים אחרת.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Reggie Miller
    אמרה יותר טוב מג'רמיין, זה בטוח.
    ואם לא עכשיו הוא יהיה.

לגבי נוביצקי אפשר להתווכח אבל נוביצקי הרבה יותר מגוון מג'רמיין והוא שיפר את ההגנה שלו בהרבה.

ולנירוש, אתה יכול לשנוא את דאנקן.
    אבל 3 אליפויות, מספרים מדהימים לאורך הקריירה 2 MVP של עונה רגילה ו3 MVP גמר(אחד לא מוצדק =\) אומרים אחרת.
    אני לא שופט שחקני כדורסל מקצועניים על פי היכולת שלהם, אלא על פי אם אני אוהב אותם או לא
    אותו אני שונא וזה מספיק

kaos88
    אורח

מאריון צריך להיות במקום יותר גבוה
    הוא עושה הכל. יותר טוב מגארנט לדעתי.

משתמש כבוד האוואטר של Alonh
    שם פרטי
    אלונח
    לייקים
    1
    נקודות
    8,094
    משפט מחץ
    Winners always want the ball when the game is on the line

נוביצקי
    גארנט
    שיד
    ברנד
    מאריון
    דאנקן
    אוניל

קשה לדרג
    אין לי כח יותר :\

God loves to tease

"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."

Atraf`s VIP
    לייקים
    0
    נקודות
    17
    משפט מחץ
    כוכבים יש רק בשמים

גארנט
    נוביצקי
    מריון
    דאנקן
    גרמין
    The Hibachi!

Gilbert Arenas - #0 Shoting Gurd
    "כי כולם אמרו שהוא יהיה 0"
    Agent Zero Elite BackCourt Unit - We Fear No One!

Ballin Till We Fall...

Most Valuable User האוואטר של One Man Army
    לייקים
    5
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי 0xyGen
    טים דאנקן שחקן אפור ומגעיל שנחנק בקלאץ' באותו אופן שיצא לו שם של ווינר יכל לצאת לו שם של לוזר
    טים דאנקן לא שחקן קלאץ' ענק אבל הוא שחקן קלאץ' יותר טוב מגארנט גם אם הוא לא תמיד קולע
    גארנט לעולם לא שיחק במעמדים שדאנקן שיחק (ובלי תירוצים למי יש קבוצה טובה יותר):eye: חחח

בקשר ל15 הפוואר פורוורדים הטובים:

1.טים דאנקן
    2.דירק נוביצקי
    3.קווין גארנט
    4.אלטון ברנד
    5.דוויט הווארד
    6.כריס בוש
    7.קניון מרטין
    8.שון מאריון
    9.ראשיד וואלאס
    10.פאו גאסול

*לא דירגתי את הפצועים

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    One day the Rockets will launch

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael
    טים דאנקן לא שחקן קלאץ' ענק אבל הוא שחקן קלאץ' יותר טוב מגארנט גם אם הוא לא תמיד קולע
    גארנט לעולם לא שיחק במעמדים שדאנקן שיחק (ובלי תירוצים למי יש קבוצה טובה יותר):eye: חחח

בקשר ל15 הפוואר פורוורדים הטובים:

1.טים דאנקן
    2.דירק נוביצקי
    3.קווין גארנט
    4.אלטון ברנד
    5.דוויט הווארד
    6.כריס בוש
    7.קניון מרטין
    8.שון מאריון
    9.ראשיד וואלאס
    10.פאו גאסול

*לא דירגתי את הפצועים
    אם אתה לא מתכוון לבאיזה קבוצה הוא שיחק, אז מה אתה מתכוון במעמדים? זאת לא המילה...

וזה שלדאנקן יש קבוצה הרבה הרבה, הרבה הרבה יותר טובה זה כן תירוץ, ותירוץ גדול

בכל מקרה אצלי הטופ 5 הם
    קוין גארנט
    דירק נוביצקי
    טים דאנקן
    אלטון ברנד
    שון מריון
    ולקינוח... כריס בוש במקום ה6 חח

Most Valuable User האוואטר של One Man Army
    לייקים
    5
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Frisky
    אם אתה לא מתכוון לבאיזה קבוצה הוא שיחק, אז מה אתה מתכוון במעמדים? זאת לא המילה...

וזה שלדאנקן יש קבוצה הרבה הרבה, הרבה הרבה יותר טובה זה כן תירוץ, ותירוץ גדול

בכל מקרה אצלי הטופ 5 הם
    קוין גארנט
    דירק נוביצקי
    טים דאנקן
    אלטון ברנד
    שון מריון
    ולקינוח... כריס בוש במקום ה6 חח
    אני אסביר שוב (כתבתי את זה כבר כמה פעמים בפורום)...
    תשווה את הקבוצה של סאן אנטוניו של 2003 שלקחה אליפות ותשווה את הקבוצה של מינסוטה של 2003 ו- 2004
    לגארנט הייתה קבוצה יותר טובה, אבל דאנקן הביא אליפות וגארנט לקח את הקבוצה לגמר המערב ב2004 וב2003 עף כבר בסיבוב ה-1
    שחקנים מתפתחים ליד דאנקן בגלל שהוא שחקן יותר קבוצתי ועושה את האחרים טובים יותר
    מי התפתח ליד גארנט? אף אחד
    אתה לא יכול להתווכח עם עובדות
    ועכשיו לסאן אנטוניו יש קבוצה יותר טובה אבל אני מדבר לפני כמה שנים
    וגם אם דאנקן היה במינסוטה אני בטוח שהם היו מגיעים מינימום לסיבוב ה2 בפלייאוף

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    10
    משפט מחץ

להגיד ששון מאריון יותר טוב מג'רמיין אוניל זה שחיתות.

שון מאריון הוא גארבג' קולקטור... שחקן שאני מאוד מאוד מעריך, אבל בכל זאת, זה מה שהוא.
    הוא קולע השנה הרבה מאוד בעיקר בגלל נאש, הוא ריבאונדר ושומור מעולה אני מסכים אבל בחיים לא יהיה לו את המגוון ההתקפי יכולות הפוסט אפ והחוזק של ג'רמיין אוניל אמרה סטודמייר ראשיד ודוויט האוורד.

מצטער, הוא בחיים לא יותר טוב מכל הנ"ל.

לגבי דאנקן-גארנט.
    גארנט השחקן הכי מוכשר בעולם, היכולות שיש לו זה משהו שלא היה בנ.ב.א לפניו, המסירה השליטה בכדור הקליעה יכולות בפוסט הגנה, חטיפות בלוקים ריבאונדים.
    אבל הוא לא מנצל את זה, כי בגדול הוא דיי מפונק ועושה דווקא למינסוטה, שחקן ברמה שלו יכול להוביל גם את מינסוטה הנוכחית לפלייאוף.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Denver Nuggets

ארל בויקינסססס
    סתם סתם

דאנקן
    גארנט
    ג'רמיין
    דירק
    אמארה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect