כרגע?
כרגע?
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
|
מאורו קמוראנזי ללא ספק ולא בגלל שאני אוהד את יובה אלא בגלל ההתקדמות הענקית שהוא עשה ביובה ובנבחרת משחקן ספסל לגיטימי לשחקן שאגף ימין לא יכול לתפקד בלעדיו גם בהגנה ובמיוחד בהתקפה,וזה מתייחס גם לנבחרת וגם ליובה.
יש לו הכול מהירות,יכולת כדרור מעולה,מגביה בצורה מדהימה ויש לו גם יכולת כיבוש ובעיטה לא רעה בכלל.
לפי דעתי בארץ זה אלי ביטון או מאור מליקסון למרות שעכשיו הזיזו אותו מעמדה שלו
יש לו כל מה שאמרת אבל הוא לא יציב כל כך האמת.. יש לו משחקי נפילה שהיית מעדיף שהוא היה משחק בקזחסטן
אני מאוד אוהב את היכולת של הבעיטה שלו ממרחק
עוד תגובות ודעות
לכו לכיוון
הקיצוני הימני שאממ מרכז משחק/ משפיע ביותר על משחק הקבוצה/נבחרת שלו
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
דאף? דאף באגף שמאל
רובן הוא הימני
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
שאלו על חו"לנכתב במקור על ידי אני צועק סוהר!!!!!
לא על בית"ר "שכונת פשע סמים זנות" ירושלים.
גם רובן טוב הבעיה איצו שהוא נוטה להיפצע הרבה.
אבל יואב אם היית שואל את זה בעונה שעברה הייתי עונה לך בפה מלא ללא ספק חואקין אבל השנה משהו קרה לילד והוא נחלש לגמרי,שנה שעברה הוא היה כוכב על.
את אומרת את זה רק בגלל שאת מעריצה אותו.נכתב במקור על ידי Sexy_Girl
אז תני לי לחדש לך כריסטיאנו רונלאדו הוא לא שחקן כזה גדול כמו שעושים ממנו,נכון יש לו יכולת כידרור טובה אבל כול זה מסתכם פה הוא מחמיצן אדיר ועושה רושם שהוא לא התבגר לגמרי גם בהתנהגות וגם בצורת המשחק שלו.
ד"א גם דייסלר מבאיירן ימני מעולה,אבל הוא נחלש קצת,היו לו עונות טובות יותר אבל בכללי הוא שחקן מעולה.
נערך לאחרונה על ידי Gigi Buffon; 10-12-2005 בשעה 21:34.
במונדיאל הוא יוכיח את עצמונכתב במקור על ידי Gigi Buffon
וגם הרבה דברים נפלו עליו בתחילת העונה. קודם כל אבא שלו נפטר, אחר כך ה''אונס''. זה יותר מדי לילד בן 20
אני גם בספק,הפעם אין לפורטוגל את כל הקהל מאחוריה כמו ביורו,ואם כבר הנהגה אז עדיף כבר לסמוך על דקו למרות שגם הוא לא כזה מציאה כל כך ויותר שחקן שתלוי שהכדור יפגע באחרים ויכנס,נותן להם עד השמינית וזהו.נכתב במקור על ידי Sexy_Girl
סליחה על הדאבל אבל זה לא קשור להודעה הקודמת שלי.
אם היית שואל את השאלה הזו לפני שדייויד בקאהם עבר לריאל מדריד הרוב היו עונים לך את השם שלו,כשהוא שיחק באנגליה במנצסטר צד ימין של מנצסטר היה אחד הטובים באירופה באותה תקופה.
אני אמשיך ברוח הודעתו של אלירן.
אם הייתה שואל את השאלה הזו לפני מספר שנים הייתי אומר פיגו, לא בגלל שאני אוהב אותו אלא בגלל שמלבד יכולת כידרור טובה הוא גם הצליח לבשל הרבה גולים, שזה בעצם תפקידו של קיצוני ימני לספק הגבהות וכמעט כל הגבה שלו הגיע לראש של שחקן.
כיום אם תשאל אותי יש לכריסטינו רונאלדו את הפונטציאל להיות הקיצוני הכי טוב, אבל לא עדיין לא ראיתי שחקן ששולט בעמדה הזו.