אסטרולוגיה והיהדות אלו הם שתי דתות מנוגדות או מקבילות בצורה מסויימת?
כוונתי היא האם היהדות מונעת אמונה באסטרולוגיה וכל תחומי המיסטיקה למיניהם.
תודה לעוזרים.
אסטרולוגיה והיהדות אלו הם שתי דתות מנוגדות או מקבילות בצורה מסויימת?
כוונתי היא האם היהדות מונעת אמונה באסטרולוגיה וכל תחומי המיסטיקה למיניהם.
תודה לעוזרים.
|
|
אסטרולוגיה זה לא דת :/
מי אמר לך את זה ?
ואסטרולוגיה לא מנוגת ליהדות אם היא לא דת בכלל =\
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אופס לא שמתי לב שרשמתי את זה..אני יודע שזה לא דת חח התכוונתי אם זה מנוגד..נכתב במקור על ידי AvixTz
יש באסטרולגיה אמת אבל עם ישראל הוא מעל זה...עם ישראל לא מונהג והולך לפי זה.
עם ישראל מונהג ישירות על ידי הקב"ה!![]()
אסטרולוגיה זו שורה של קבוצות כוכבים..
שיוונים מטומטמים התחילו לראות צורות בהם
השורה הזאת של קבוצות הכוכבים..
מתחלפת כל 6000 שנה בערך..
והיא נמצאת על מישור המלקה..
קו המסלול של השמש..
עכשיו אם אתה חושב שדבר הזה הוא אמיתי..
אז שיבושם לך..
מערכות יחסים של בן אדם..
לא נקבעות לפי מיקום של צורות מדומינות בשמיים
שנראו כשאותו בן אדם נולד..
ככה לפחות אני מאמין
אצל הגויים דווקא כן ,ושוב כמו שמיכל אמרה אנחנו מעל האסטרולוגיה והכוכבים לא יקבעו לנו איך לאן מי ומו.נכתב במקור על ידי Las3r
אסטרולוגיה היא לא דת היא השקפת עולם.![]()
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
אסטרולוגיה זה אמיתי ..
אבל אנחנו יהודים אם הייתם יודעים עד כמה זה גבוהה ..
אנחנו מעל המזל .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
כן אה אבי?גבוהיייםםםם
חחחח
אבל אנחנו בתורה לא מוזכרים כיהודים אלא כעבריים אז למ המושג יהודים?סתם קושייה אם לא תענה אני יענה יותר מאוחר![]()
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
אנחנו באים משבט יהודה ..
שה אומר בפיצול ממלכת "עבריים" ל2 שזה ישראל ויהודה אנחנו מיהודה וישראל הוגלו ..
ככה שאנחנו צאצאים והמשכיות של יהודים
אסטרולוגיה זה לא דת והיהדות לא תומכת בזה בכלל .....
-------------------------------------------------------------------------------------------
-----* ~* ~הקב"ה אנחנו הילדים שלך ~* ~*
אסטרולוגיה זה לא דת ..נכתב במקור על ידי OrP
מי אמר לך שהיהדות לא תומכת ?
:/
לפי האסטרולוגיה (מיתוס) הכוכבים קובעים את מזלנו.
לפני התנ"ך ה' ברא את הכוכבים... אז הוא שולט אליהם (אנטי-מיתוס).
אז יש מעין סטירה
אין פה שום סטירה,תגיד מה שתגיד בכל דרך שהיא ה' קובע לנו על הכל...גם לגויים וגם ליהודים,רק הגויים יכולים לראות מה נקבע להם לפי הכוכבים שה' מעביר להם את המסר
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
זה כן נקבע ..נכתב במקור על ידי Duck My Sick
וזה מה שאני ואביחי אומרים פה ..
לגוים זה שולט 100%
יהודי הוא מעל הטבע ואתה צריך להבין את זה ..
:]
וטב לכל אלה שלא קלטו..תיקנתי את עצמי ואמרתי שלא התכוונתי לזה שאסטרולוגיה זה לא דת..בכל אופן תודה לכולם..אני חושב שאני יאמץ את התשובה של avixtz..חקרתי קצת וחכמים וחוקרים למיניהם פירסמו מאמרים רבים על זה..אין שום סטירה בין היהדות לאסטרולוגיה...ואגב...laser...מה שאמרת זה לא נכון..תגידו מה שתגידו...תקראו קצת על המזלות שמות ואתם תראו שזה מאוד קשור אפילו ליהודות ותשימו לב שזה גם נכון..אנמי לא אומר תפתחו עיתון בבוקר ותקראו את המזל שלכם..אלא להפך..בלילה..לאחר שנגמר היום תראו אם זה היה קרוב משקף או משהו דומה..בכל אופן אני מאמין שמזל לא קיים ביהדות קיימת אמונה ודרך חיים..וזה גם לפי היהדות..כאילו ביהדות המזל הוא לא באמת מזל...זה משהו שעשית שהביא לזה לקרות..אבל עדיין..כמו שאמרו פה ה' ברא את הכוכבים ע"פי היהדות ולכן הגויים יכולים להתייחס לזה..אבל זה לא מונע מאיתנו גם כן אף על פי שזה שונה..
אפשר לנעול מצאתי תשובה ותודה לכולם![]()