נכתב במקור על ידי
A-41
איפה ה' היה בשואה?אתה רציני?
אתה זוכר את המדינה אולי בוסניה-הרציגובינה?זוכר את מילוסוביצ'?זוכר מה הוא עשה שמה?עם חצי מהכוח של היטלר הוא מחק עם שלם,
ואם אתה חושב שזה לא נס שניצלו היהודים בזמן מלחמת העולם השנייה אז אתה פשוט טיפש סליחה על ההתבטאות.
השואה במידה ואתה לא יודע הייתה לא רק לעם היהודי אלא גם ל"גזעים" אחרים לכושים,להומואים,להיספנים,נוודים ועוד.
מאותה סיבה לא נראה היספני ב10 שנים האחרונות אחרי המלחמה בכל אירופה ידעת את זה?עם המון זועם רודף את כל היהודים כלה בסטריאוטיפים עד מכונות ירייה,והעם היהודי שורד אז משהו פה לא נראה לי הגיוני,רק כוח שהוא מעבר למה שאני ואתה ועוד אין סוף אנשים יכולים להתמודד.
אני לא מדבר כמו שטוף מוח,אני מדבר עובדתית,היטלר היה אחד המצביאים הגדולים מאז נפוליאון אלכסדר ודראוויש מלך בבל ואפילו יותר גדול מנבוכדנצר,האיש שהחריב את בית המקדש ועשה את המצור על ירושלים,ובכל זאת הוא ועוד רבים אחרים לא הצליחו להחריב את העם היהודי
,עם סגולה,אז אם חטפו לנו חיילים זה אומר שהקב"ה לא איתנו?איזה מדינה יש לה כוח גרעיני שפותח תוך פחות מ40 שנה?הודו?לקח להם 67 שנים רק לפתח מחקר,ארה"ב הגדולה?112 שנה עד שהיה לה כוח גרעיני ב1936,הפאל ופלא,מדינת ישראל ב40 ומשהו שני הקימה כור שמפיק יותר פצצות ממה שהעולם יכול לדמיין,
למה מחזיקים מנסארללה?הבנזונה תופס את צה"ל בביצים,אבל כמו שאתה אומר אנחנו לא כאלה מיוחדים לא?צה"ל הוא הצבא החזק ביותר במזרח התיכון,יש לו את חיל האוויר הטוב השלישי בעולם (ארה"ב וספק רוסיה),אז על מה אתה מדבר בכלל?
לפני שנתחיל לדבר על הגיון אמונה וכל זה,וא נדבר עובדות
והעובדות בשטח מוכיחות
עם ישראל עם סגולה חי וקיים ,לעולם ועד הקב"ה איתנו