|
|
of course.
principles comes first - then money.
as I see it, to live a good, stable life you need money.
you become "rich" by feeling that you are satisfied with your life.
it doesn't have to be millions of dollars, or even hundred thousand.
it supposed to be enough for daily life. to keep you happy. to keep your family happy.
כל דעביד רחמנא לטב עביד
בְּקַדְמִין בְּרָא יְיָ יָת אֲנָשָׁא...כְעַן בָּרֵי אֲנָשָׁא יָת אֱלָהָא
אבל מי אמר שרק כסף יביא לך אושר כמה שאתה צריך
אבל אתה יודע מה עזוב...
אתה לא יודע מה מחכה לך מבחינה מנטאלית כשתיהיה גדול ותעבוד בהי-טייק שלך ...
שמע זה העתיד נכון, אתה תתקבל לעבודה \ תפתח חברה אנערף ותקבל הרבה כסף גם נכון, אבל להיות תקוע בלחץ כל החיים שלך יהרוס לך ת'בריאות והופה ... אמרו את זה באיזה סרטון של ראיון עם אלוהים וזה כל כך נכון.
אנשים מוציאים ת'בריאות שלהם בשביל כסף ואחרכך מבזבזים את כל הכסף על הבריאות שנפגעת.
אני אגיד לך גם שהרבה מאוד אנשים שעובדים בהיטייק נמצאים במצב נפשי קשה, לחץ תמידי ולוקים במחלות לב וכו' . - זאת עובדה.
אבל שמע ... ת'חושב על העתיד יותר מדי לדעתי אבל מי יודע אולי תיהיה ביל גייטס הבא.
אתה חושב שהמשפחה שלך תיהיה מאושרת עם תביא לך רק כסף? מה עם זמן עם המשפחה? כי הרי בעבודה כזאת אתה כל הזמן עובד ואז אתה חוזר הביתה מת מעייפות אין לך זמן לכלום אין לך חשק למשפחה וזה נפגע.
בכל מקרה מה שיש לי להגיד לך בהצלחה .
תשובה לשניכם:
קודם כל, אני מדבר בחופשיות...כאילו זה כלום, אבל זה לא ככה. אני יודע שהדרך עוד ארוכה עד הפסגה הבאה, וזה לא כל כך פשוט כמו שזה נראה/נשמע.
מה שאני חושב זה שיש לשניכם טעות(או רק ל...איש החול);כולם עובדים קשה, בלי יוצא מן הכלל, פשוט יש עבודות שיש פחות לחץ, ויש כאלו שיותר. אני מסכים שהייטק הוא שדה מלחיץ, יש לאנשים בעיות בריאותיות, גב, עיניים עייפות, ידיים, פרק כף היד וכו' וכו' ....אני מכיר בכל אלה.
bedboy, לא. אני לא חושב שרק כסף יביא לי אושר, אני פשוט מסתכל מסביבי. שורש רוב הבעיות והסכסוכים הוא הכסף, אתה מסכים איתי? צריך את זה, לקנות פה, חשבונות שם, מצרכים, בית, אוטו.....
אני לא רוצה הכל מפואר, בית מליון דולר, מכונית 100 אלף, אבל שיהיה (אני לא רוצה להגיד 'נורמאלי')...תקין :]
ושוב, sandman, אני לא רוצה להיות ביל גייטס הבא, אבל מה שכן אני רוצה לעזור לאנשים, לקדם את העולם כמה צעדים קדימה, לתת למדינה ועם שלי שם טוב (או יותר נכון להוסיף) ובעצמי לחיות. וכבר ציינתי מה זה לדעתי "לחיות".
ובקשר לזמן, נכון. אני בטוח שלא יהיה לי הרבה זמן, אבל לפחות שעה-שעתיים ביום יהיה לי לאישה ולילדים. סוף שבוע אפשר להקציב לבקשר ת'הורים/משפחה. מה עוד צריך?
כל דעביד רחמנא לטב עביד
התכנות עלה לך לשכל..
עצה של אבא שלי שהוא עובד בהיי טק:
לא לעבוד שם!!אין שם חיים..
העבודה קובעת לך את הזמנים..
אז מה אם אתה מליונר?אין לך חיים?חיים יותר חשובים..
תעבור לעיצוב גרפי כי אתה כבר קצת יודע..
תומר 123 תעשה טובה שתוק ...
כמה שאנשים כמוך דופקים לעצמם את החים חושבים יש אני לא לומד אני מעשן נרגילה ואו אני גבר .. מה זה נרגילה ??
ואללה סבבה גם אני מעשן מדי פעם נרגילה וזה מי לא אבל אנשים כמוך זה אנשים שלא משנה מה אומרים לך אתה משכנע את עצמך ואני מכיר כל כך הרבה אנשים כאלו נמאס חבל"ז :\
קנוק ארונד גאי :] נראה לי שאור התכוון שימאס לך מכל הענין של הפילוסופיות .. חח
גם אני חושב ככה אבל אני לא מכיר אותך ממש אז לא יכול להגיד .. יש איסי ?
כל דעביד רחמנא לטב עביד
hitman581@hotmail.com
מסן יש בעיות של התחברות אבל w/e