הוא ממש לא חשב רק על שלום, אבל הוא הבין שמלחמה יכולה להגן, אבל לא להשיג הישגים, יעני חייבים מתישהו לעשות שלום בטכלס, במקום לעשות מלחמה כל כמה שנים.
בתור אחד שהיה רמטכ"ל שר ביטחון וכאלה, הוא האחרון שאפשר להגיד שחשב רק על שלום.
|
|
אם הוא לא היה מת אנשים לא היו מתיחסים אליו ככה.
הפעולות שהוא עשה בתור איש צבא היו מצוינות,אבל הסכם אוסלו (אחד מהאסונות הנוראים ביותר של העם היהודי) היה פשוט בושה וחרפה
אתם לא מבינים שראש ממשלה זה לא לצאת גבר אלא לעשות מה שצריך
רבין פעם היה איש מלחמה
וגם הוא הבין שבסופו של דבר זה לא פתרון
שרון היה איש מלחמה ... והוביל את ההתנתקות
וגם אולמרט היה נחנח אבל כשהיה צריך לתקוף אז הוא תקף
כל האנשים שמבטיחים כמו ביבי וליברמן .. אם אני הייתי ראש ממשלה הייתי מפוצץ להם תאמא
וגורם לכולם לפחד מישראל
תנו להם כמה חודשים בתפקיד וכמה שיחות עם ארה"ב והם יותר שמאלנים מאולמרט
ניצן .. בן כמה היית ברצח רבין ?
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
קצת קשה לי שבנאדם שלחם כל כך הרבה למען המדינה ואיבד כל כך הרבה חיילים שהיו חשובים יותר מבנים לעם הערבי פתאום משתנה וחושב שיכול לעשות איתם שלום.
אחרי שעבר כ-ל-כ-ך הרבה במלחמות ואיבד כ-ל-כ-ך הרבה במלחמות.
לי אישית הוא חסר,הפוליטיקה שלו לא הייתה לטעמי אבל בתור לוחם הוא היה בהחלט מהגדולים שהיו ויהיו לנו ולעולם.
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
קשה
איזה שיר מרגש של אביב גפן
אין עושה לי צמרמרומורת
גשם של עופרת יצוקה.
לנו היה טקס מרגש כמעט בכיתי(טוב לראות את הקטע שיורים בו)
מחשבות ?
דעות ...
כל כך הרבה ..
מעדיף לשמור אותם לקרובים שלי .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אני לא יודע מה עם ליברמן וביבי, אבל אם לעשות חישובים, אז ישראל לא צריכה את ארה"ב, לא כלכלית, לא מדינית, לא פוליטית ולא בינלאומית. זו ארה"ב שצריכה את ישראל. תזכור את זה.
ובקשר לרבין, לא יודע. אין לי ממש כבוד לבנאדם. כואב, באמת כואב שיהודי הרג אותו וזה...לא משנה אם הסיבה מוצדקת.
ו....אני הייתי בכיתה א' אם אני לא טועה, ואני זוכר טוב מאוד שאנשים באותה תקופה לא חיבבו אותו. לא רק בגלל אוסלו. זוכרים שהוא נסע לרמת הגולן, הסתכל סביב ואמר "לא, את המקום הזה אנחנו לא נותנים", התפעל וזה...ובסוף מה? לא זוכרים? אז כדאי שתשאלו את ההורים אם הזיכרון שלהם צלול.
רק אחרי שהוא מת פתאום כולם בוכים.....טפו ! איזה עם זה ?! לא יודעים בעצמם מה הם רוצים. בהתחלה כולם רצו שהוא יעוף.
שגשוג? איזה שגשוג? בזמנות כל השיט עם הפלסטינאים רק התבסס והתחיל. הוא הראה את נקודת החולשה שלנו. אני עד היום לא יישכח את החיוך המזד*** של עראפת.
אז עזבו, חבל לבזבז עצבים ודמעות על אדם ש, כמו שאלון אמר, שמע לכל פקודה של ארה"ב וציית לפלסטינאים. זה לא אדם שראוי לכהן בתור ראש ממשלת ישראל. הוא היה אולי חזק בצבא, אבל לא בפוליטיקה.
אין היום אדם בינינו חזק מספיק שראוי להיות במקום הזה.
אהה ועוד משו שנזכרתי: לא רבין זה ש"הביא" את ערפאת לפלסטין? לא הוא עצם עיניים כשהוא סחר בנשק ברמאללה ?
אני לא אוהב לדבר אחרי מתים, אבל הוא לא היה גבר.
נערך לאחרונה על ידי جܧٹξლąი; 03-11-2006 בשעה 04:43.
כל דעביד רחמנא לטב עביד
בְּקַדְמִין בְּרָא יְיָ יָת אֲנָשָׁא...כְעַן בָּרֵי אֲנָשָׁא יָת אֱלָהָא
אנחנו נזכרים מידי שנה בו
בגלל שלא הגיעה לו הדרך הזאת לסיים את חייו
זה הכל
עשה המון טעויות במשך כהונתו .
אבל היה ראש ממשלה של המדינה שלי אז צריךם לעשות לו כבוד .