לעזאזל! תפסיקו לקחת תירוצים והמצאות ולהשוות את היטלר אלינו כוס אמק! ברגע שאתם עושים את זה אתם משווים את עצמכם לנאצים, וכן לא את המתנגדים, אלא את התומכים במצעד, שאתם חושבים שבאמת המטרה היא להשמיד את כל ההומואים, לא זו לא המטרה! יותר מדי נזהרים בדברים האלה ובעיקר בישראל הדבר לא יקרה, אפילו המחשבה הכי גרועה של ליברמן, לעשות "טרנספר" לערבים שזה אפילו לא קרוב להשמיד אותם אלא רק להעביר אותם למקום שהם צריכים לחיות, היהודים רצו בימי השואה לעבור אבל לא נתנו להם או שלא הייתה להם אפשרות לאן, היטלר רצה
להשמיד, הטרנספר הוא בכלל להעביר אותם למקום אחר, ועוד דבר את היהודים שנאו בגלל שינאת חינם ובגלל סטריאוטיפים שגויים ובגלל דעות קדומות, את הערבים אנחנו שונאים בגלל המעשים שהם עושים ברגע זה, הדת הזו היא פשוט בושה, כל הקוראן שלהם מלא בדברים רעים ובדם.
עכשיו נחזור לעניינו, הקהילה הומו-לסבית, הגענו למסקנה שהמטרה היא לא להשמיד אותם אתה מסכים איתי? או שעדיין לא? כי אם לא פשוט המחשבה שלך דפוקה.
אמרת: כל אדם באמונתו יחייה, אמרנו להם לא לחיות באמונה שלהם? הומואים זה מחלה כן מה לעשות זה משהו דפוק בגנים שלהם וזה נגד חוקי הטבע (יופי עכשיו תשווה לי פה את תורת הגזע של דרווין יאללה חלאס חפרתם עם ההשוואות של X וZ פה זה אפילו לא X ו Y), בסדר הם חולים בזה, אני לא אומר להם לא להמשיך להיות ככה, ואף אחד לא מנסה להפוך אותם לסטרייטים, אפילו החרדים לא מנסים לעשות את זה ולא אכפת להם שהם יחייו בשקט.
לאף קבוצה חברתית בא"י, למעט מצעד האהבה שאני מקווה שלא תיקח אותו כדוגמא, אין מצעד חוץ ממצעד הגאווה, עכשיו אתה יודע מה בעצם מטרתו של המצעד הזה? מטרתו של המצעד הזה היא בעצם שיקבלו את ההומו-לסבים בצורה שווה עם כל האזרחים האחרים ושיהיו שווי זכויות ושלא יסתכלו עליהם בעין רעה, עצם קיום המצעד הזה הוא רק סיבה טובה מאוד לפיתוח שנאה אליהם, לא עצם זה שהם רוצים לקיים אותו בעיר הקודש, אני מדבר רק על עצם קיום המצעד, למה יש מצעד לעשירים שהם עושים תהלוכות ומשוויצים: "יש לנו כסף בואו כולם תראו"?, לא אין, וטוב שאין, ועכשיו נדבר על ההומואים, הם רוצים להתגאות שהם הומואים? שיעשו את זה לא בארץ ישראל וגם לא בת"א, נכון יש קדמה אבל הם רק מתרחקים ממנה כי כרגע 90% מאזרחי מדינת ישראל (כולל ההומואים) מתנגדים למצעד הגאווה, ובעצם זה הם פשוט 90% מהאזרחים מתחילים לשנוא הומואים, מה זה נתן להם? עכשיו אם נראה הומו נסתכל עליו בעין רעה מאוד והם רק הולכים עוד ועוד אחורה.
לסיום, נדבר על עצם קיומו של המצעד בעיר הקודש שלנו, אין להם חתיכת בושה? רק על החלטה זו הייתי כולא אותם בכלא, נכון חופש הביטוי והכל, אבל אני לא רואה שמצעדים כאלה מתקיימים בעיר ותיקן, או שאני טועה? ובעיר מכה? יש כזה דבר? אם דבר כזה היה קורה תאמינו לי שהייתם מעריכים את הדתיים על איפוק הנפש שלהם כי בותיקן ובמכה לא היו נותנים לדבר כזה להתקיים והיו עושים את זה בדרכים הרבה יותר "לא חוקיות".
וכן צריך להגיד תודה למתנגדים שבזכותם הדבר עורר כותרות גדולות בעיתונים והביאו לכך שגם אם המצעד יתקיים ההומואים רק לקחו צעד אחד אחורה וזהו ל5 שנים הבאות יש שנאה עזה אליהם, חבל מאוד.
ודבר אחרון אחרון, לכל אלה שרושמים פה "ההומואים והלסבות צריכים להיות מושמדים" - זה ממש ממש שגוי וזה גם לא מבטא מה שאתם באמת חושבים, אם היו נותנים לכם כפתור להשמדת כל ההומואים והלסביות לא הייתם לוחצים עליו ואני חתום על כך, לא צריכה להיות שנאה כזאת אליהם אלא רק שנאה בגלל המעשים שלהם, אתם סתם זורקים משפטים בגלל שאתם עצבניים, זה יעבור.
על הערבים אני בכלל לא בטוח מה הייתי מחליט, אבל את כל הערבים בשטחים יכול להיות שהייתי מוכן להשמיד, סה"כ בגללם כל המלחמות בעולם וכמו שאמרתי הם רק רוצים לשפוך דמים.. הערבים ישראלים לא יודע.. מה אני אעשה בלי אבו-גוש?

(סתם בצחוק, הערבים הישראלים אחלה גברים, באמת שכן, והם חלק מהמדינה שלנו, מה שהערבים מהשטחים -לא!)
CYA, ואל תקראו חלק ממה שרשמתי, מי שרוצה שיקרא הכל.