נכתב במקור על ידי
insent
חחח כמה שגיאות כתיב יש לך אחי, תהיה בריא, וכמה שטויות אתה מדבר...
1. תיקונים: רונאלדו, חיקוי, תשכל(ממומלץ את השכל ולא בקיצור)
2. רונאלדו כיום בן 34 או 35 לא זוכר ממש טוב, ועוד מעט פורש... הבן אדם מיצה את עצמו מכל הבחינות,
הוא כבר זקן ושמן, אין לו כושר גופני כמו פעם, אך הוא עדיין נחשב כבין החלוצים הטובים ביותר שהיום בעולם,
הוא מלך השערים במונדיאל, יש לו אם אני לא טועה את כל הגביעים האפשריים(אליפות, מדינה, יבשת, מונדיאל, וכ'ו)... מה אתה מצפה שקאפלו יכניס אותו כשיש לו את רוד ואן ניסטלרוי שמבקיע 4 שערים?.. תעשה לי טובה
תלמד עובדות, ולא מה שאתה חושב...
3. רונאלדיניו בן 26 והוא כבר מיצה את עצמו מכל הבחינות כבר בגיל הזה... הוא כיום השחקן הטוב בעולם כמעט מכל אדם אשר מסתכל עליו... הוא לקח כבר את כל הגביעים... הוא בכושר הרבה יותר טוב מרונאלדו, לא כמו שנה שעברה, אבל כמובן שזו עייפות רבה מכל ה3 שנים הקשות האלה שבהם הוא עבד קשה בברצלונה ובנבחרת... כאשר הוא יגיע לגילו של רונאלדו, כן גם הוא ישב על הספסל כי הוא לא רובוט וכשהוא יגיע לגיל הזה הוא כבר ימצה את עצמו מכל הבחינות האפשריות... זידאן שבאמת נחשב לגדול ישב על הספסל במדריד פעמים רבות? מה ההבדל?
בקיצור הוא שחקן הכי טוב בעולם, ואין בכלל ויכוח... כאילו אין לך משהו נגדו חוץ מלהגיד שאין לך כוח אליו כי כולם מדברים אליו כמו אלוהים ובזה אתה די צודק... כי הוא לא מכונה.. וגם הוא בן אדם אנושי, אבל עדיין הכי טוב...
4. ההבדל הכי חשוב ביניהם שרונאלדו הוא חלוץ, ורונאלדיניו הוא קשר... פה זה עמדה אחרת מאשר השנייה... אי אפשר להשוות ביניהם בכלל...
בכל מקרה מקווה שהבנת אותי.. ואם לא אז לא נורא... לפחות ניסיתי...