קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 58
    הודעה אחרונה: 05-10-2008, 00:40
  2. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-06-2007, 18:18
  3. תגובות: 51
    הודעה אחרונה: 04-12-2006, 22:39
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 07:58
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 30

אמרו שהוא במשבר? אך המאסטרו מוכיח אחרת, מדריד עשו עסקה מצויינת כשקנו את ההולנדי!

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ברירת מחדל אמרו שהוא במשבר? אך המאסטרו מוכיח אחרת, מדריד עשו עסקה מצויינת כשקנו את ההולנדי!

ברצלונה - סארגוסה
    ריאל מדריד - אוסאסונה
    לינק לכתבת 2 המשחקים + תקציר וידיאו - http://www.sport5.co.il/articles.asp...=12816&lang=he

לגבי המשחק של ברצלונה...
    אמרתם שהוא במשבר, אמרתם הוא לא הכי טוב, הוא מסחרי, אבל כרגיל הגדול בעולם מוכיח אחרת...
    אתמול הוא היה יוצא מן הכלל עד כדי כך שסחב את כל ברצלונה למקום ה1 בליגה... הוא פשוט בכל פעם
    מדהים אותי מחדש... אולי על הביטוי שאני יגיד עכשיו תגידו לי אתה מעפן, אתה לא מבין כדורגל, אתה
    ככה ואתה ככה, אבל זו הסיבה שליונל מסי לא מגיע לרואנלדיניו... מסי יודע לעשות דראבל ולעבור כל בן
    אדם בעולם... אבל ההבדל הוא שלרונאלדיניו מספיק דקה כדי לנצח משחק שלם... והוא הוכיח את זה
    אתמול... לגבי מסי הוא נפצע ל3 חודשים + אטו, ברצלונה במשבר גדול לדעתי... הסיכוי שלהם בליגת
    האלופות יורד לטמיון לאט לאט, אבל.......... ההבדל בינהם לשאר הקבוצות זה רונאלדיניו...

לגבי המשחק של ריאל מדריד...
    רוביניו וגוטי שיחקן מצויין לטעמי לפחות רוביניו במחצית הראשונה עם 2 בישולים.. אבל עזבו אותם...
    בוא נדבר על החלוץ ההולנדי הסוס הזה... פשוט חלוץ ענק.. ונסטילרוי נמצא פשוט בכל מקום.. בכל
    קבוצה הוא מבקיע, סקורר ענק.. ואתמול הוא הוכיח את זה בגדול.. באמת כל הכבוד למועדון של ריאל שהביא
    שחקן יוצא מן הכלל... מקום 3 בליגה... לא רעה בכלל ריאל מדריד... משתפרת מיום ליום...

מה דעתכם על רונאלדיניו? ובכלל על ברצלונה?
    מה דעתכם על ההולנדי? ובכלל על ריאל מדריד?
    נערך לאחרונה על ידי Desire; 13-11-2006 בשעה 17:47.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    5

אין ספק שוניסטלרוי מעולה... נתן אתמול משחק טוב.. שתי הגולים הראשונים באו בקלות אבל שתיים האחרים היו יפים. וסה"כ ריאל קבוצה טובה והם רק יצליחו מיום ליום

GaM3oVeR
    אורח

אתה מעפן, אתה לא מבין כדורגל, אתה
    ככה ואתה ככה .

מי זה רונלדיניו בכלל ? מה הוא גיבור גדול על סרגוסה איזה קבוצה משכנה ראינו אותו מול צ'לסי מול ברמן איזה "מדהים הוא " .

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי GaM3oVeR צפיה בהודעה
    ככה ואתה ככה .

מי זה רונלדיניו בכלל ? מה הוא גיבור גדול על סרגוסה איזה קבוצה משכנה ראינו אותו מול צ'לסי מול ברמן איזה "מדהים הוא " .
    רואים כמה אתה מבין בכדורגל...
    מי זה רונלדיניו? חחח...
    1. סארגוסה בליגה הספרדית מקום 4... שזו אחת הליגות הבכירות ביותר בעולם ויש לה 21 שערים בכל העונה
    שזה ממוצע מדהים...!! יותר טוב מריאל מדריד?..
    2. מי בישל את הגול לגודינסן בפעולה ענקית מול צ'לסי???
    3. הבן אדם מכונה? מה נראה לך הוא יכול כל משחק לנצח? קאקא שנחשב כיום לקשר אחד הטובים בעולם
    שיחק ממש גרוע מול רומא.. אסור לו?.. הוא רובוט?.. לא? נכון... אז זהו...
    4. תתחיל ללמוד עובדות, ותראה איך שהוא השחקן הכי טוב בעולם...

זהו אין לי מה להוסיף.. כולם יודעים שהוא המאסטרו ושהוא הכי טוב בעולם כיום... זה שאתה לא מקבל את
    זה, זה מאוד חבל...

GaM3oVeR
    אורח

בטח הכי טוב בעולם , אז היתה לו עונה אחת טובה אז מה .

עונה הבאה עוד שתי עונות ישב על הספסל כמו רונלדו , סה"כ הוא אופנה מתחלפת .
    כי בתכלס הוא חיכוי של רונלדו , גם אני אהבתי את רונלדו שהיתי קטן גם עליו כל הזמן זיינו תשל ואיפה הוא עכשיו ? על הספסל .

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

בטח הכי טוב בעולם , אז היתה לו עונה אחת טובה אז מה .

עונה הבאה עוד שתי עונות ישב על הספסל כמו רונלדו , סה"כ הוא אופנה מתחלפת .
    כי בתכלס הוא חיכוי של רונלדו , גם אני אהבתי את רונלדו שהיתי קטן גם עליו כל הזמן זיינו תשל ואיפה הוא עכשיו ? על הספסל .
    חחח כמה שגיאות כתיב יש לך אחי, תהיה בריא, וכמה שטויות אתה מדבר...

1. תיקונים: רונאלדו, חיקוי, תשכל(ממומלץ את השכל ולא בקיצור)
    2. רונאלדו כיום בן 34 או 35 לא זוכר ממש טוב, ועוד מעט פורש... הבן אדם מיצה את עצמו מכל הבחינות,
    הוא כבר זקן ושמן, אין לו כושר גופני כמו פעם, אך הוא עדיין נחשב כבין החלוצים הטובים ביותר שהיום בעולם,
    הוא מלך השערים במונדיאל, יש לו אם אני לא טועה את כל הגביעים האפשריים(אליפות, מדינה, יבשת, מונדיאל, וכ'ו)... מה אתה מצפה שקאפלו יכניס אותו כשיש לו את רוד ואן ניסטלרוי שמבקיע 4 שערים?.. תעשה לי טובה
    תלמד עובדות, ולא מה שאתה חושב...
    3. רונאלדיניו בן 26 והוא כבר מיצה את עצמו מכל הבחינות כבר בגיל הזה... הוא כיום השחקן הטוב בעולם כמעט מכל אדם אשר מסתכל עליו... הוא לקח כבר את כל הגביעים... הוא בכושר הרבה יותר טוב מרונאלדו, לא כמו שנה שעברה, אבל כמובן שזו עייפות רבה מכל ה3 שנים הקשות האלה שבהם הוא עבד קשה בברצלונה ובנבחרת... כאשר הוא יגיע לגילו של רונאלדו, כן גם הוא ישב על הספסל כי הוא לא רובוט וכשהוא יגיע לגיל הזה הוא כבר ימצה את עצמו מכל הבחינות האפשריות... זידאן שבאמת נחשב לגדול ישב על הספסל במדריד פעמים רבות? מה ההבדל?
    בקיצור הוא שחקן הכי טוב בעולם, ואין בכלל ויכוח... כאילו אין לך משהו נגדו חוץ מלהגיד שאין לך כוח אליו כי כולם מדברים אליו כמו אלוהים ובזה אתה די צודק... כי הוא לא מכונה.. וגם הוא בן אדם אנושי, אבל עדיין הכי טוב...
    4. ההבדל הכי חשוב ביניהם שרונאלדו הוא חלוץ, ורונאלדיניו הוא קשר... פה זה עמדה אחרת מאשר השנייה... אי אפשר להשוות ביניהם בכלל...

בכל מקרה מקווה שהבנת אותי.. ואם לא אז לא נורא... לפחות ניסיתי...

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ככה ואתה ככה .

אתה המעפן , אתה זה שלא מבין בכדורגל , רונאלדיניו שחקן מספר 1 בעולם...
    אתמול הוא ניצח את סראגוסה...לא בארסה , הוא ... ראינו את גודיונסן האשכנזי הזה כל כדור שקיבל כמו נשנש עד שהוא זז כבר לוקחים לו...
    אז דקה 86 אמרתי לעצמי זה הרגעים של השחקנים הגדולים באמת(באותה בעיטה חופשית) ואמרתי שהוא חייב להכניס...והוא הכניס...הוא נתן את שלו...והוא השלים מהפך לבד על סראגוסה...עכשיו הוא חזר לכושר והכושר שלו רק ימשיך ויעלה.
    ומה זה השטויות האלה מה הקשר חיקוי של רונאלדו? גם שרונאלדו היה בשיא הוא לא היה משחק כמו רונאלדיניו איפה מצאת את הקשר בכלל? אתה מהטמבלים האלה שקוראים כתבות בONE וזהו מה שרשום שם בשבילם זה תורה מסיני...בטח היה רשום "רונאלדיניו חיקוי של רונאלדו" וזהו אתה סתם זורק תמשפט הזה עכשיו...איפה הקשר בוא תסביר לי..הקשר היחיד ביניהם זה ששניהם ברזילאים פחח אפילו לא אותה עמדה הם משחקים אז איך הגעת לזה בכלל?

בקשר לרוד , אף אחד לא אמר שהוא לא שחקן טוב , והוא כן היה במשבר כמו כל החלוצים הגדולים , אבל אף אחד (לפחות לא אני,טוב?) לא האמין שנגמרה לו הקריירה. זה היה ברור שהוא יחזור לעצמו , בדיוק כמו כל החלוצים הגדולים שבמשבר ובסופו של דבר חוזרים לכושר.
    נערך לאחרונה על ידי Xanax; 13-11-2006 בשעה 20:21.

GaM3oVeR
    אורח

תמשיכו להקשיב לנדב יעקובי הזה מ5+ או איך שלא קוראים לו שגומר שרונלדיניו עובר מישהו ,
    אה ומשאמר שסראגוסה קבוצה מקום 4 בליגה הספרדית חח ברור חוץ מריאל וברסה אף אחד שם לא שווה שקל

איפה הוא היה במשחק מול ריאל ? איפה הוא היה במשחק מול צ'לסי ? איפה הוא היה במשחק מול ברמן ? איפה הוא היה במונדיאל ?

תענו על זה, איפה היה "המאסטרו" ?

אז הוא עושה תרגילים על שחקנים שווים שקל שתיים איפה התרגילים האלה מול הגדולים אה ?

הוא שחקן מספר 1 בעולם במשחקים מול סרגוסה , בכל השאר הוא עוד שחקן פשוט .

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

תמשיכו להקשיב לנדב יעקובי הזה מ5+ או איך שלא קוראים לו שגומר שרונלדיניו עובר מישהו ,
    אה ומשאמר שסראגוסה קבוצה מקום 4 בליגה הספרדית חח ברור חוץ מריאל וברסה אף אחד שם לא שווה שקל

איפה הוא היה במשחק מול ריאל ? איפה הוא היה במשחק מול צ'לסי ? איפה הוא היה במשחק מול ברמן ? איפה הוא היה במונדיאל ?

תענו על זה, איפה היה "המאסטרו" ?

אז הוא עושה תרגילים על שחקנים שווים שקל שתיים איפה התרגילים האלה מול הגדולים אה ?

הוא שחקן מספר 1 בעולם במשחקים מול סרגוסה , בכל השאר הוא עוד שחקן פשוט .
    די די כבר לזיין תשכל..............
    לא כולם מושפעים כמוך משדרנים... אנחנו צופים במשחקים ורואים את היכולת...
    במונדיאל אף שחקן מברזיל לא היה טוב, אז תעשה לי טובה ואל תפיל עליו אשמות עוד אחרי שהוא שיחק שנה שלמה בברצלונה כמעט בכל משחק ועשה איתה אליפות + ליגת האלופות שצריך כושר אדיר...
    מול צ'לסי עניתי לך כבר... מי נתן את הבישול הענק לגודינסן...???..
    מול ורדר ברמן וריאל הוא לא שיחק טוב.. כי הוא צבר עייפות... מה נראה לך שבן אדם שמשחק בלי הפסקה יכול להיות מושלם??? תפסיק כבר לבלבל את השכל...
    עזוב עזוב אם אתה חושב שתרגילים זה הכדורגל שלו.... רואים שאתה לא מבין כדורגל... חבל..
    קיצר תמשיך להיות בשלך אני חושב שמיציתי את עצמי לגבי זה... אין טעם לדבר איתך כשאתה מביא דברים שאתה בכלל לא חושב.. אתה רק אומר איפה ככה ואיפה ככה.. הבן אדם לקח את ברצלונה למקום 1?. זהו שתוק.. אין מה להגיד... ועלק חוץ מברצלונה וריאל אין קבוצה אחרת חחחחחחחחחחח אין לך ידע בגרוש בכדורגל... למי אלה ריאל מדריד?.. הם הפסידו 2-1 מול סלטה ויגו בבית... סביליה מקום 2?.. ניצחה 3-0 את ברצלונה בתחילת השנה. ועוד לקחה את גביע אופ"א שנה שעברה... יש לה קורוניה, יש את ולנסיה, סארגוסה קבוצות שלא מגיעות לפסיק ממה שאתה חושב... עלק הליגה הספרדית בנויה רק מ2 קבוצות... לך תראה קצת לפני שאתה מדבר כל כך הרבה שטויות.. קיצר אחי לך תרכוש ידע בכדורגל ואז נדבר.. תסתכל, תצפה, תקרא... אל תגיד דברים שאתה לא יודע...

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Denver Nuggets

חאלססס רונאלדיניו כיום השחקן הכי גדול בעולם
    ואין על זה ויכוח זאת עובדה, אז הוא פתח ת'עונה לא משהו לא קרה כלום.

כל הכבוד לואן ניסטלרוי..רביעייה פשש תותח

GaM3oVeR
    אורח

בטח ריאל סתם אפסים כה ... אבל פרמו את ברסה ?

איפה אני מושפע משדרנים ? , כל מה שרשמת פה כל מי תירוצים
    תכניס לראש רונלדיניו סתם שחקן כמו כולם רק שיש עליו רעש בידיקו כמו כל שחקן ברזילאי בתקופתו .

מה הבישול לגודיונסן עזר ? איפה הוא היה במשחק הראשון ?

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

תכניס לראש רונלדיניו סתם שחקן כמו כולם רק שיש עליו רעש בידיקו כמו כל שחקן ברזילאי בתקופתו .

תגיד לי אתה? מה נראה לך כל משחק הוא יהיה מושלם?.. תחשוב קצת?.. לא הרבה...
    איזה שחקן בעולם גם פעם מצידי... היה כל משחק טוב? תגיד לי אחד?
    אני נתתי תירוצים? אתה אומר רק כל פעם איפה בכל משחק? עלק תירוצים.. אני נותן לך עובדות..
    אתה יודע מה ההבדל בין כל שחקן ברזילאי אליו? שהוא לקח כבר את כל מה שהוא צריך לקחת בגיל 26..
    והוא כיום השחקן הכי טוב בעולם וזה שאתה לא חושב ככה זו בעיה שלך, כי כמעט כל העולם חושב כמוני..
    מי אמר שריאל אפסים? אמרתי שהם בושה כי הם הפסידו לסלטה ויגו שאתמול הפסידה בבית... אף אחד
    לא אמר שהם אפסים... זה הכול תלוי ברצון...

הנה קח כתבה שנדב יעקבי רשם על הליגה הספרדית - http://www.sport5.co.il/commentary.a...=12691&lang=he

מצידי תגיד שאני מושפע, אבל פשוט כל מה שהוא מספר זה עובדות... ואם זה עובדות אין מה להתווכח...
    נערך לאחרונה על ידי Desire; 13-11-2006 בשעה 22:54.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Denver Nuggets

אחי אין לי בעיה אם כל דבר שאמרת חוץ מזה שהוא כמו כולם, אם יש דבר אחד בעולם שאי אפשר להגיד עליו
    זה שהוא כמו כולם..

ציטוט נכתב במקור על ידי insent צפיה בהודעה
    חחח כמה שגיאות כתיב יש לך אחי, תהיה בריא, וכמה שטויות אתה מדבר...

1. תיקונים: רונאלדו, חיקוי, תשכל(ממומלץ את השכל ולא בקיצור)
    2. רונאלדו כיום בן 34 או 35 לא זוכר ממש טוב, ועוד מעט פורש... הבן אדם מיצה את עצמו מכל הבחינות,
    הוא כבר זקן ושמן, אין לו כושר גופני כמו פעם, אך הוא עדיין נחשב כבין החלוצים הטובים ביותר שהיום בעולם,
    הוא מלך השערים במונדיאל, יש לו אם אני לא טועה את כל הגביעים האפשריים(אליפות, מדינה, יבשת, מונדיאל, וכ'ו)... מה אתה מצפה שקאפלו יכניס אותו כשיש לו את רוד ואן ניסטלרוי שמבקיע 4 שערים?.. תעשה לי טובה
    תלמד עובדות, ולא מה שאתה חושב...
    3. רונאלדיניו בן 26 והוא כבר מיצה את עצמו מכל הבחינות כבר בגיל הזה... הוא כיום השחקן הטוב בעולם כמעט מכל אדם אשר מסתכל עליו... הוא לקח כבר את כל הגביעים... הוא בכושר הרבה יותר טוב מרונאלדו, לא כמו שנה שעברה, אבל כמובן שזו עייפות רבה מכל ה3 שנים הקשות האלה שבהם הוא עבד קשה בברצלונה ובנבחרת... כאשר הוא יגיע לגילו של רונאלדו, כן גם הוא ישב על הספסל כי הוא לא רובוט וכשהוא יגיע לגיל הזה הוא כבר ימצה את עצמו מכל הבחינות האפשריות... זידאן שבאמת נחשב לגדול ישב על הספסל במדריד פעמים רבות? מה ההבדל?
    בקיצור הוא שחקן הכי טוב בעולם, ואין בכלל ויכוח... כאילו אין לך משהו נגדו חוץ מלהגיד שאין לך כוח אליו כי כולם מדברים אליו כמו אלוהים ובזה אתה די צודק... כי הוא לא מכונה.. וגם הוא בן אדם אנושי, אבל עדיין הכי טוב...
    4. ההבדל הכי חשוב ביניהם שרונאלדו הוא חלוץ, ורונאלדיניו הוא קשר... פה זה עמדה אחרת מאשר השנייה... אי אפשר להשוות ביניהם בכלל...

בכל מקרה מקווה שהבנת אותי.. ואם לא אז לא נורא... לפחות ניסיתי...
    רונאלדו בין 29 רק שתדע

GaM3oVeR
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי insent צפיה בהודעה
    תגיד לי אתה? מה נראה לך כל משחק הוא יהיה מושלם?.. תחשוב קצת?.. לא הרבה...
    איזה שחקן בעולם גם פעם מצידי... היה כל משחק טוב? תגיד לי אחד?
    אני נתתי תירוצים? אתה אומר רק כל פעם איפה בכל משחק? עלק תירוצים.. אני נותן לך עובדות..
    אתה יודע מה ההבדל בין כל שחקן ברזילאי אליו? שהוא לקח כבר את כל מה שהוא צריך לקחת בגיל 26..
    והוא כיום השחקן הכי טוב בעולם וזה שאתה לא חושב ככה זו בעיה שלך, כי כמעט כל העולם חושב כמוני..
    מי אמר שריאל אפסים? אמרתי שהם בושה כי הם הפסידו לסלטה ויגו שאתמול הפסידה בבית... אף אחד
    לא אמר שהם אפסים... זה הכול תלוי ברצון...

הנה קח כתבה שנדב יעקבי רשם על הליגה הספרדית - http://www.sport5.co.il/commentary.a...=12691&lang=he

מצידי תגיד שאני מושפע, אבל פשוט כל מה שהוא מספר זה עובדות... ואם זה עובדות אין מה להתווכח...
    השחקן הכי טוב בעולם צריך להיות הכי טוב בכל משחק , אם הוא לא אז הוא לא הכי טוב בעולם והוא כמו כל שחקן טוב אחר .

ואני לא מתכוון לקרוא כתבות של נדב יעקובי החנון הזה .
    נערך לאחרונה על ידי GaM3oVeR; 13-11-2006 בשעה 23:10.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,721 | הודעות: 8,173,308 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect