רונאלדיניו מתחיל לחזור לעצמו, זה טוב בשביל בארסה כמובן.
בקשר לריאל, לא יודע, המשחק לדעתי היה מעפן, לא היו כל-כך הרבה מצבים לריאל לדעתי, מתוך חמש בעיטות 4 פשוט נכנסו.
רונאלדיניו מתחיל לחזור לעצמו, זה טוב בשביל בארסה כמובן.
בקשר לריאל, לא יודע, המשחק לדעתי היה מעפן, לא היו כל-כך הרבה מצבים לריאל לדעתי, מתוך חמש בעיטות 4 פשוט נכנסו.
|
|
1. רונאלדיניו בן 26! השנה הוא יהיה בן 27! מי שאמר שהוא בן 29 טועה ובגדול..!
קח קישור: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%...A0%D7%99%D7%95
2. חחחחחחחחחחחח GameOver אתה פשוט ילד שחי באשליות... יש לך דמיונות... מזה השחקן
הכי טוב בעולם צריך לשחק כל משחק הכי טוב... למה מה נראה לך אנשים רובוטים? אין להם טעויות?..
לא יכולים להתעייף?.. אם אתה בתור בן אדם לא יכול לעשות את זה, למה שהוא כן? למה זידאן? מראדונה?
וכיום קאקא, מסי, רוביניו ועוד מלא כל משחק טוב? מה אתה מבלבל את השכל... תפסיק כבר להגיד שטויות...
אין דבר כזה שכל משחק הוא יהיה טוב, יש דבר כזה לקחת את הקבוצה שלך על הידיים וזה מה שרונאלדיניו
עושה, וכמעט מול כל קבוצה הוא עושה בית ספר... זה שהיו כמה משחקים חשובים שהוא לא שיחק טוב כי
יכול להיות שהיה לו יום רע וכמובן שזו צבירת עייפות... אבל אתה מתבסס על דמיון ככה שאין מה להתאמץ
להסביר לך... אתה חושב השחקן הכי טוב לא יכול להיות עייף, הוא חייב להיות מושלם... אל תקרא את הכתבה
של נדב יעקובי "החנון" שהוא בן אדם ענק מבחינת ידע בכל תחום הספורט זו בעיה שלך.. פשוט הוכחתי לך
כמה אתה טועה
מה אתה ישר מצהיר הצהרות על מסי...
הילד בן 18? 17? תן לו לגדול לפתח את עצמו מה אתה ישר הולך ומשווה אותו לרונאלדיניו
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
בן לא בין
סראגוסה הייתה במקום הראשון או השני אם אני לא טועה לפני המשחק
מלך השערים במונדיאל הוא קלוזה ולא רונאלדו :|
ורונאלדיניו שחקן טוב ואני לא חושב שאפשר להשוות אותלו לכל השחקנים בעולם כי התפקידים שונים כמו שאמרת אין מה להשוות
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
GaM3oVeR יש לי שאלה..אם לא רונאלדיניו אז מי לדעתך השחקן הטוב בעולם? שמשחקקקק כללללללל משחק טוב?
שאין משחק אחדדדד שהוא לא הבקיע,בישל,ריכז את המשחק? בוא תגיד לי אתה?
עוד משהו כמה שערים יש לרונאדליניו בינתיים העונה? 9?!?נראה לי שזה מאודדדדד מאודדדד מכובד לקשר!!
ויפה שאתה זוכרררר לו רק את המשחקים החלשים ולא הטובים שלו?!
תשמע טובבבב אני לא יודע ממתי אתה רואה כדורגל נראה לי רק מהעונה הזאת
אבל מי שהוציא את ברסה מהבוץ זה 2 אנשים...ריקארד+רונאלדיניו...בעונה שזכו במקום השני והלאה שאני לא צריך להזכיר לך מעל 20 גולים בעונה ב-3 עונות האחרונות אז בבקשה ממך ששש..
חחחחחחחחחחחחח
הוא שחקן מספר 1 בעולם , גם לו יש עליות וירידות , הוא לא אל , הוא שחקן , בן אדם .
מה זה איפה הוא היה ? יש לו משחקים טובים ומשחקים פחות טובים.
זה כמו שאני יגיד לך איפה תיירי הנרי היה בגמר המונדיאל ?
אבל אתה גם יכול לשאול איפה רונאלדיניו היה בדקה 86 מול סראגוסה כשבארסה הזדקקה לו, למה את זה אתה לא שואל ? כי בוא אני אומר לך איפה הוא היה : בדיוק באמצע של בעיטה מדויקת שהובילה ליתרון שבארסה שבסופו של דבר ניצחה...כל זה אחרי משחק טוב מאוד שלו.
עכשיו שקראתי את הכותרת של האשכול , רוצה עוד הוכחה למה הוא השחקן הכי טוב בעולם?
קרא רגע את הכותרת...איך זה שהאשכול היה של ואן ניסטלרוי ועכשיו נהפך לאשכול של רונאלדיניו?
תחשוב על זה...
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 18-11-2006 בשעה 10:42.
מה אתה משווה את איטליה לסרגוסה ???
מזה משנה למי הוא משווה?...
אנחנו נותנים לך עובדות, אתה מביא אך ורק תירוצים...
אתה חושב שאתה מבין, אבל אתה לא...
ועובדה שאמרת אין דבר כזה שחקן הכי טוב בעולם שרואים כמה אתה לא מבין בכדורגל...
קיצר עזבו אל תתאמצו להסביר לו... הוא בדעה שלו, הוא לא ישנה אותה...
הוא חושב שהוא מבין... שימשיך לחשוב...
חח בטח שזה משנה למי הוא משווה , יש איזה חלוץ בנוער של הפועל חיפה הוא הכי טוב העולם קורע רשתות חבל על הזמן .
חח עלק זה לא משנה בין מי משווים
לא הנרי לא שבצ'נקו לא דרוגבה לא ואן ניסטנרוי ועוד פול שחקנים שלא רואים בכלל את רונלדיניו הזה .
אבל עזוב אתה חסר תקנה ...
ועם אתה כל כך מתעקש על שחקן הכי טוב בעולם אז זה רק בופון , ליגת אלופות מונדיאל הכל הוא עושה מצויין בניגור ל"מאסטרו" שלך .
נערך לאחרונה על ידי GaM3oVeR; 18-11-2006 בשעה 13:57.