חחחחח בואנה הרגת אותי עכשיו.
מבחינת דעות המתנחלים חיים בתקופת האבן? אתה רוצה אני אזכיר לך כמה דברים שהיו פה בשנים האחרונות שהשמאל הוביל אותם בדעותיו ולאן הגענו?
הסכם אוסלו-מי לעזעזל נותן לאוייב שלו נשק?? בוא נחשוב עכשיו ביחד מה הם עשו עם אותו נשק...אממ אמממ אממ אמממ אמממ קצת קשה להגיע למסקנה אבל איזו הפתעה שלא חשבנו עליה, הם ירו עלינו עם אותו נשק!!! (מי בכלל היה מעלה בדעתו.....)
הגירוש מגוש קטיף- מי לעזעזל נותן לאוייב שלו שטח אדמה משלו שמגן על כל הסביבה?!
טוב הגירוש מהגוש הוביל לאינסוף קאסמים בשדרות ובאשקלון וגם הוביל למלחמה בלבנון....
המתנחלים ובכלל רוב הימין התנגד להסכמים האלה(אם אפשר לקרוא להם ככה) והשמאל תמך בהם, אז תצא מהבועה. הימין מסתכל על המציאות בהגיון!!! כמה אפשר להאמין למחבלים האלה?? כמה?! אתם עיוורים? עם ערבים אין שלוםם!!! אין שלום!! מתי זה יקלט פה? השמאל מסתכל בטווח של כאן ועכשיו, מה יהיה טוב למדינה באותו רגע ספיצפי אבל לא מסתכל לרגע להשלכות שיהיו לאותו מקרה בעתיד...
נכון ויש סיבה למחבל להיות מחבל ואני אגיד לך גם מה הסיבות, החינוך האנטישמי לשהם לילדיהם והחינוך למות מוות קדושים ולהיות שהאיד.
ועכשיו יקום אחד ויגיד אבל צה"ל עושה עליהם עוצר, הם חיים בעוני, הם עומדים 10 שעות במחסומים, ואני אגיד לך מה? זאת בעיה שלהם וזה רק באשמתם!! שיפסיקו עם כל הפיגועים והירי קאסמים ואז לא יהיה את כל זה, הם הביאו על עצמם את כל המצב הזה אז שיאכלו ת'חרא שבישלו לעצמם.
ערב טוב!