קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מה הקטע בהיאבקות הבידורית באמת ריגש אתכם?
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 05-11-2005, 18:26
  2. מה המילה שהיכ מרגשת אתכם ?
    על ידי AvixTz בפורום דיבורים
    תגובות: 46
    הודעה אחרונה: 02-11-2005, 19:52
  3. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 28-10-2005, 13:47
  4. מה נסגר אתכם??!!!?
    על ידי Penny_hardaway בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 03:26
  5. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 16:42
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 34

המתנחלים הגיעו לשדרות: באנו לחבק אתכם - עמוד 2

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יהודי, איפה שאתה ואיך שאתה, הקב"ה אוהב אותך!

ציטוט נכתב במקור על ידי Solid Snake צפיה בהודעה
    פחחחחחחחחחחחחח יותר ממה שאני אעשה??? שתוק כבר יא שמנמן.. בטח יש לך פרופיל 97, אבל כרס בירה בגודל הר שומרון. אני בכושר פיזי טוב יותר ממך בכמה רמות, אח שלי ואני כל פעם שהוא חוזר הביתה מהצבא רצים לכושר, אז אתה תעשה יותר ממני? אני מתערב איתך שהסיבה הרפואית היא בגלל שהתחת השמן שלך לא מצליח לעלות את הגבעה..

יש לכם מכוניות?!?! וואו!! זה כמעט כמו קדמה! מה עכשיו? תתחילו אולי להבין את העולם המערבי? במקום להתקע עם האיסלאם הרבה מאחור?
    תגיד הכל טוב איתך?!
    אתה חושב שהמתנחלים הם חיים בתקופת האבן? יש להם מכוניות, יש להם השכלה,יש להם עבודות מכובדות, יש להם אירגוני צדקה וחסד, וכן כן , יש להם גם אידאולגיה ואכפתייות לעם שלהם!!!!
    היישובים זה לא בחלל וזה גם לא באמריקה, זה פה בארץ שלך, וברוב המיקרים 15 דקות מהעיר\שכונה שגרים בה.
    קצת תלכו תטיילו בארץ לא יזיק פה לאפחד..

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של Solid Snake
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עדיף ארטיק ביד, מאשר ציצי של אישה זקנה.

ציטוט נכתב במקור על ידי michal צפיה בהודעה
    תגיד הכל טוב איתך?!
    אתה חושב שהמתנחלים הם חיים בתקופת האבן? יש להם מכוניות, יש להם השכלה,יש להם עבודות מכובדות, יש להם אירגוני צדקה וחסד, וכן כן , יש להם גם אידאולגיה ואכפתייות לעם שלהם!!!!
    היישובים זה לא בחלל וזה גם לא באמריקה, זה פה בארץ שלך, וברוב המיקרים 15 דקות מהעיר\שכונה שגרים בה.
    קצת תלכו תטיילו בארץ לא יזיק פה לאפחד..
    לעומת המכוניות, השכלה, עבודות מכובדות, אירגוני צדקה וחסד, אין להם קצת הבנה למה שקורה מתחת לאף שלהם.
    פיזית, הם חיים בתקופתנו, אך מבחינת דעות הם חיים בתקופת האבן. כאחד שמאמין בדרכי השמאל, אני יודע מתי לראות ולהבחין שמחבל זה לא חבר, אבל יש סיבה למה שהוא מחבל. הימין מסתכל בדרך מאוד צרה לעומתנו.

את אומרת לי ללכת לטייל? אני כמעט כל חודש במקום אחר בארץ במסגרת הטיולים של התנועה.

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

לעומת המכוניות, השכלה, עבודות מכובדות, אירגוני צדקה וחסד, אין להם קצת הבנה למה שקורה מתחת לאף שלהם.
    פיזית, הם חיים בתקופתנו, אך מבחינת דעות הם חיים בתקופת האבן. כאחד שמאמין בדרכי השמאל, אני יודע מתי לראות ולהבחין שמחבל זה לא חבר, אבל יש סיבה למה שהוא מחבל. הימין מסתכל בדרך מאוד צרה לעומתנו.

את אומרת לי ללכת לטייל? אני כמעט כל חודש במקום אחר בארץ במסגרת הטיולים של התנועה.
    חחחחח בואנה הרגת אותי עכשיו.
    מבחינת דעות המתנחלים חיים בתקופת האבן? אתה רוצה אני אזכיר לך כמה דברים שהיו פה בשנים האחרונות שהשמאל הוביל אותם בדעותיו ולאן הגענו?
    הסכם אוסלו-מי לעזעזל נותן לאוייב שלו נשק?? בוא נחשוב עכשיו ביחד מה הם עשו עם אותו נשק...אממ אמממ אממ אמממ אמממ קצת קשה להגיע למסקנה אבל איזו הפתעה שלא חשבנו עליה, הם ירו עלינו עם אותו נשק!!! (מי בכלל היה מעלה בדעתו.....)
    הגירוש מגוש קטיף- מי לעזעזל נותן לאוייב שלו שטח אדמה משלו שמגן על כל הסביבה?!
    טוב הגירוש מהגוש הוביל לאינסוף קאסמים בשדרות ובאשקלון וגם הוביל למלחמה בלבנון....
    המתנחלים ובכלל רוב הימין התנגד להסכמים האלה(אם אפשר לקרוא להם ככה) והשמאל תמך בהם, אז תצא מהבועה. הימין מסתכל על המציאות בהגיון!!! כמה אפשר להאמין למחבלים האלה?? כמה?! אתם עיוורים? עם ערבים אין שלוםם!!! אין שלום!! מתי זה יקלט פה? השמאל מסתכל בטווח של כאן ועכשיו, מה יהיה טוב למדינה באותו רגע ספיצפי אבל לא מסתכל לרגע להשלכות שיהיו לאותו מקרה בעתיד...
    נכון ויש סיבה למחבל להיות מחבל ואני אגיד לך גם מה הסיבות, החינוך האנטישמי לשהם לילדיהם והחינוך למות מוות קדושים ולהיות שהאיד.
    ועכשיו יקום אחד ויגיד אבל צה"ל עושה עליהם עוצר, הם חיים בעוני, הם עומדים 10 שעות במחסומים, ואני אגיד לך מה? זאת בעיה שלהם וזה רק באשמתם!! שיפסיקו עם כל הפיגועים והירי קאסמים ואז לא יהיה את כל זה, הם הביאו על עצמם את כל המצב הזה אז שיאכלו ת'חרא שבישלו לעצמם.
    ערב טוב!
    נערך לאחרונה על ידי michal; 10-12-2006 בשעה 20:28.

GaM3oVeR
    אורח

מה מה אתה מזיין תמוח מההתחלה הערבים ביצעו ביהודים טבחים ולא רק הערבים גם שלא היה לנו צבא ולא היה נעליים .

ואז אף אחד לא "גרם להם" להיות מחבלים אלה רק רצון חופשי עכשיו שיש לנו נשק וכח אז אנחנו נראים התנגדות אבל הרעיון של המלחמות לא שלנו.

אנחנו בנתיים מתגוננים ולא תוקפים , שהימין יהיה בשלטון והערבים ירגישו פעם ראשונהמה זה התקפה מלחתחילה ולא מתקפת נגד ,
    אז נירא כמה הם יבכו החראות האלה .

משתמש משקיע האוואטר של falafel
    שם פרטי
    אנדרי
    לייקים
    0
    נקודות
    891
    משפט מחץ
    Lifes a bitch, and then u die

ציטוט נכתב במקור על ידי GaM3oVeR צפיה בהודעה
    מה מה אתה מזיין תמוח מההתחלה הערבים ביצעו ביהודים טבחים ולא רק הערבים גם שלא היה לנו צבא ולא היה נעליים .

ואז אף אחד לא "גרם להם" להיות מחבלים אלה רק רצון חופשי עכשיו שיש לנו נשק וכח אז אנחנו נראים התנגדות אבל הרעיון של המלחמות לא שלנו.

אנחנו בנתיים מתגוננים ולא תוקפים , שהימין יהיה בשלטון והערבים ירגישו פעם ראשונהמה זה התקפה מלחתחילה ולא מתקפת נגד ,
    אז נירא כמה הם יבכו החראות האלה .
    GaM3oVeR - מבחינתי הוזהרת. אם תמשיך לדבר כמו שאתה מדבר, מקומך לא בפורום הזה. שמור על תרבות הדיון.
    FalafeL Aka Andre

J0HNi3
    אורח

חבר'ה מה אתם דואגים לשמאלן הזה.

סתיו מה אתה בכלל דואג ?!
    אתה אומר לכבד כל דעה של כל אחד למה כשזה מגיע למתנחלים זה אסור?
    והם חיים עם דעות לא כמו שלך זה אומר שהם לא" בסדר "?

נו באמת ממך עוד ציפית ליותר מזה.

בנוסף אנחנו מכירים את השמאל בישראל ,כמו שקבעו ש"כהנא חי "היא אירגון טרור אבל אש"ף שהרגו 13 )אם אני לא טועה (חיילים שלנו מתי שפתחו את מנהרת הכותל זה לא נחשב טרור ומי שמועדד אותם הוא לא ישפט !יודע למה? כי הם לא" אירגון טרור "אבל כנהא חי כן.
    ואותודבר אפשר להגיד על חברי הכנסת הערבים שתמכו במהלך המלחמה בחיזבאללה ובחמאס!!!!!!!!
    שזה בגידה בזמן מלחמה העונש הכי חמור !שעל פי חוק הוא צריך להישפט לדין מוות בישראל!
    אבל כנהא חי זה כן טרור.

אתם כל כך צבועים זה פשוט מחליא .

חכה תראה מה ארה"ב או כל מדינה אחרת הייתה עושה לפלשטינאצים פה לא היה נשאר מהם כלום.
    אבל אני מניח שאנחנו" מוסריים "מידי..

משתמש משקיע האוואטר של falafel
    שם פרטי
    אנדרי
    לייקים
    0
    נקודות
    891
    משפט מחץ
    Lifes a bitch, and then u die

ציטוט נכתב במקור על ידי J0HNi3 צפיה בהודעה
    חבר'ה מה אתם דואגים לשמאלן הזה.

סתיו מה אתה בכלל דואג ?!
    אתה אומר לכבד כל דעה של כל אחד למה כשזה מגיע למתנחלים זה אסור?
    והם חיים עם דעות לא כמו שלך זה אומר שהם לא" בסדר "?

נו באמת ממך עוד ציפית ליותר מזה.

בנוסף אנחנו מכירים את השמאל בישראל ,כמו שקבעו ש"כהנא חי "היא אירגון טרור אבל אש"ף שהרגו 13 )אם אני לא טועה (חיילים שלנו מתי שפתחו את מנהרת הכותל זה לא נחשב טרור ומי שמועדד אותם הוא לא ישפט !יודע למה? כי הם לא" אירגון טרור "אבל כנהא חי כן.
    ואותודבר אפשר להגיד על חברי הכנסת הערבים שתמכו במהלך המלחמה בחיזבאללה ובחמאס!!!!!!!!
    שזה בגידה בזמן מלחמה העונש הכי חמור !שעל פי חוק הוא צריך להישפט לדין מוות בישראל!
    אבל כנהא חי זה כן טרור.

אתם כל כך צבועים זה פשוט מחליא .

חכה תראה מה ארה"ב או כל מדינה אחרת הייתה עושה לפלשטינאצים פה לא היה נשאר מהם כלום.
    אבל אני מניח שאנחנו" מוסריים "מידי..
    על פי חוק להשפט לדין מוות בישראל? השטויות שאתה מדבר נהיות גרועות מרגע לרגע
    FalafeL Aka Andre

J0HNi3
    אורח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    עוד שמאלן רוצה להתכווח נו יאללה אני את המחקר שלי עשיתי יודע מה אני גם יביא לך חומר סבבה?!?@!$#?
    ואז אולי תשב בשקט שמאלן?
    ---------------------------------------------------------------
    http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%...A8%D7%90%D7%9C

• עונש מוות - במספר מצומצם ביותר של מקרים, כגון עבור פושעים נאציים או במקרה של בגידה בזמן מלחמה, וכדומה.
    ------------------------------------------------------------------------
    * בגידה - מי שעשה בכוונה מעשה שיש בו כדי לפגוע בריבונותה של המדינה או כדי לגרום ששטח כלשהו יצא מריבונותה של המדינה (סעיף 97 בחוק העונשין).
    * גרימה למלחמה - מי שעשה כדי להביא לידי פעולה צבאית נגד ישראל והתכוון לסייע לאויב (סעיף 98 בחוק העונשין).
    * סיוע לאויב במלחמה - מי שעשה, בכוונה לסייע לאויב במלחמתו נגד ישראל, מעשה שיש בו כדי לסייעו לכך. (סעיף 99 בחוק העונשין).
    * עשיית מעשה שהוא בגדר פשע כלפי העם היהודי או האנושות או פשע מלחמה, בתקופת השלטון הנאצי, בארץ עוינת (חוק לעשיית דין בנאצים ובעוזריהם, התש"י-1950 והחוק בדבר מניעתו וענישתו של הפשע השמדת עם-1950).
    ----------------------------------------------------
    http://www.acri.org.il/hebrew-acri/e...story.asp?id=2

http://he.wikisource.org/wiki/%D7%97...A9%D7%99%D7%9F

חוקי העונשין של מדינת ישראל.
    תעבור על 97-99, וחוק עשיית דין בנאצים מ1950.

--------------------------------------------------------------------

עכשיו שב בשקט.
    אבל אני עדין מניח שאני מדבר שטויות לא..
    אבל עובדה שאני סתום לך את הפה בלי שום בעיה.
    נערך לאחרונה על ידי J0HNi3; 11-12-2006 בשעה 03:15.

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

חחחחח בואנה הרגת אותי עכשיו.
    מבחינת דעות המתנחלים חיים בתקופת האבן? אתה רוצה אני אזכיר לך כמה דברים שהיו פה בשנים האחרונות שהשמאל הוביל אותם בדעותיו ולאן הגענו?
    הסכם אוסלו-מי לעזעזל נותן לאוייב שלו נשק?? בוא נחשוב עכשיו ביחד מה הם עשו עם אותו נשק...אממ אמממ אממ אמממ אמממ קצת קשה להגיע למסקנה אבל איזו הפתעה שלא חשבנו עליה, הם ירו עלינו עם אותו נשק!!! (מי בכלל היה מעלה בדעתו.....)
    הגירוש מגוש קטיף- מי לעזעזל נותן לאוייב שלו שטח אדמה משלו שמגן על כל הסביבה?!
    טוב הגירוש מהגוש הוביל לאינסוף קאסמים בשדרות ובאשקלון וגם הוביל למלחמה בלבנון....
    המתנחלים ובכלל רוב הימין התנגד להסכמים האלה(אם אפשר לקרוא להם ככה) והשמאל תמך בהם, אז תצא מהבועה. הימין מסתכל על המציאות בהגיון!!! כמה אפשר להאמין למחבלים האלה?? כמה?! אתם עיוורים? עם ערבים אין שלוםם!!! אין שלום!! מתי זה יקלט פה? השמאל מסתכל בטווח של כאן ועכשיו, מה יהיה טוב למדינה באותו רגע ספיצפי אבל לא מסתכל לרגע להשלכות שיהיו לאותו מקרה בעתיד...
    נכון ויש סיבה למחבל להיות מחבל ואני אגיד לך גם מה הסיבות, החינוך האנטישמי לשהם לילדיהם והחינוך למות מוות קדושים ולהיות שהאיד.
    ועכשיו יקום אחד ויגיד אבל צה"ל עושה עליהם עוצר, הם חיים בעוני, הם עומדים 10 שעות במחסומים, ואני אגיד לך מה? זאת בעיה שלהם וזה רק באשמתם!! שיפסיקו עם כל הפיגועים והירי קאסמים ואז לא יהיה את כל זה, הם הביאו על עצמם את כל המצב הזה אז שיאכלו ת'חרא שבישלו לעצמם.
    ערב טוב!
    אחרי שכתבת את כל זה, תגידי לי מה את רוצה לעשות עם כל המתנחלים? להרוג אותם? להוציא אותם להורג? את אומרת שאין ערבים, יש שלום. אבל איך מוציאים את הערבים מהמשוואה פה?

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי J0HNi3 צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    עוד שמאלן רוצה להתכווח נו יאללה אני את המחקר שלי עשיתי יודע מה אני גם יביא לך חומר סבבה?!?@!$#?
    ואז אולי תשב בשקט שמאלן?
    ---------------------------------------------------------------
    http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%...A8%D7%90%D7%9C

------------------------------------------------------------------------
    http://www.acri.org.il/hebrew-acri/e...story.asp?id=2

http://he.wikisource.org/wiki/%D7%97...A9%D7%99%D7%9F

חוקי העונשין של מדינת ישראל.
    תעבור על 97-99, וחוק עשיית דין בנאצים מ1950.

--------------------------------------------------------------------

עכשיו שב בשקט.
    אבל אני עדין מניח שאני מדבר שטויות לא..
    אבל עובדה שאני סתום לך את הפה בלי שום בעיה.
    ערבים הם נאצים? הם השמידו 6 מיליון יהודים?
    לא.

J0HNi3
    אורח

אידיוט, תלמד לקרוא!
    יש כמה סעיפים לעזאזל ואני עוד חשבתי איך שמאלן כזה גאון ומשכיל לא מסתכל אפילו לרגע..
    לאן הגענו?
    חוץ מזה אל צטט חלק מדברי כנראה ששחכת ובוא אני יביא לך את החלק החסר...

* בגידה - מי שעשה בכוונה מעשה שיש בו כדי לפגוע בריבונותה של המדינה או כדי לגרום ששטח כלשהו יצא מריבונותה של המדינה (סעיף 97 בחוק העונשין).
    * גרימה למלחמה - מי שעשה כדי להביא לידי פעולה צבאית נגד ישראל והתכוון לסייע לאויב (סעיף 98 בחוק העונשין).
    * סיוע לאויב במלחמה - מי שעשה, בכוונה לסייע לאויב במלחמתו נגד ישראל, מעשה שיש בו כדי לסייעו לכך. (סעיף 99 בחוק העונשין).

* עשיית מעשה שהוא בגדר פשע כלפי העם היהודי או האנושות או פשע מלחמה, בתקופת השלטון הנאצי, בארץ עוינת (חוק לעשיית דין בנאצים ובעוזריהם, התש"י-1950 והחוק בדבר מניעתו וענישתו של הפשע השמדת עם-1950).

חוץ מזה לפי דעתי הפלשטינאצים שיושבים לנו בכלא צריגים להישפט על דין מוות.
    כי ההבדל בינהם והנאצים לא גדול.

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אחרי שכתבת את כל זה, תגידי לי מה את רוצה לעשות עם כל המתנחלים? להרוג אותם? להוציא אותם להורג? את אומרת שאין ערבים, יש שלום. אבל איך מוציאים את הערבים מהמשוואה פה?
    מה לעשות עם כל הערבים? הם מבצעים פיגוע? יורים קאסאמים? ישר בלי שום ויכוח להפציץ. ערבים מבינים רק בכוח, עובדה מוכחת. כבר כמה פעמים היו איתם הסכמים ודיבורים, הם עמדו בהם? ממש לא....מה שלא הולך במוח הולך בכוח. ככה לאט לאט הם יראו שזה לרעתם ויפסיקו עם כל מה שהם עושים.
    ויש גם מושג שנקרא טראנספר...שמעת עליה?

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

מה לעשות עם כל הערבים? הם מבצעים פיגוע? יורים קאסאמים? ישר בלי שום ויכוח להפציץ. ערבים מבינים רק בכוח, עובדה מוכחת. כבר כמה פעמים היו איתם הסכמים ודיבורים, הם עמדו בהם? ממש לא....מה שלא הולך במוח הולך בכוח. ככה לאט לאט הם יראו שזה לרעתם ויפסיקו עם כל מה שהם עושים.
    ויש גם מושג שנקרא טראנספר...שמעת עליה?
    לעומת זאת, הערבים היו כאן עוד מאות שנים(הוכח מדעית, לא לפי התנ"ך) לפנינו. תגידי לי שאנחנו היינו פה לפני אלפיים שנה? אין מקומות שמורים.
    את שוב פעם מכלילה את כל הערבים, כמעט כמו שאני מכליל את כל הימניים. אני בטוח שלא כל ימיני רוצה שכל הערבים ישרפו, בדיוק כמו שלא כל ערבי רוצה שכל היהודים ישלכו לים..

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

לעומת זאת, הערבים היו כאן עוד מאות שנים(הוכח מדעית, לא לפי התנ"ך) לפנינו. תגידי לי שאנחנו היינו פה לפני אלפיים שנה? אין מקומות שמורים.
    את שוב פעם מכלילה את כל הערבים, כמעט כמו שאני מכליל את כל הימניים. אני בטוח שלא כל ימיני רוצה שכל הערבים ישרפו, בדיוק כמו שלא כל ערבי רוצה שכל היהודים ישלכו לים..
    לא לפי התנ"ך? טוב, אם לא היה תנ"ך לא היו יהודים ולא היה עם ישראל וגם ארץ ישראל לא הייתה מגיעה לנו בכלל...
    ככה שאם כבר מדברים על התנ"ך וארץ ישראל אז ארץ ישראל שייכת לנו בזכות זה שהקב"ה הבטיח לנו אותה ונתן לנו אותה והוכחה לזה זה רשום בתנ"ך שאם לא שמת לב גם האיסלאם מתבסס על התנ"ך.
    אם לא נלך לפי התנ"ך בקטע הזה אין שום סיבה שבעולם שניהיה פה, מאיפה בכלל התחילה הלאומיות שלנו לעלות ולגור בארץ ישראל? מהתנ"ך!! לאן כל השנים בגולה אבות אבותינו חלמו לבוא? לארץ ישראל!! והנה יופי עכשיו אנחנו פה, ומה אנחנו עושים? נותנים חלקים ממנה לאויייב שלנו!!! אם לא שמת לב הערבים הם האוייב שלנו ואנחנו במלחמה איתם כבר כמה שנים...
    אין מקומות שמורים סבבה, בוא נעוף כל אחד לחור בעולם שסבא\סבתא היו בה ונחיה שם...למה לא?! אני אגיד לך למה לא כי ארץ ישראל שייכת לעם ישראל, מה קשה להבין פה? יש לערבים עוד 25 מדינות ערב לעוף אליהם, לנו אין, לנו יש רק את הארץ הקטנטונת והיפה שלנו
    מי הכליל ערבים? אמרתי שכדי שיהיה פה שקט צריך להעיף אותם מפה וזהו, אתה רואה עוד פיתרון(הגיוני) באופק?

GaM3oVeR
    אורח

וואי כזה מעצבן "הם היו פה מאות שנים"
    איפה ההוכחה המדעית שלך ? איפה מצאת את זה בשבועון "לשמולאני" ?

חוצמזה כבשנו עכשיו זה שלנו כל העולם כבוש , נשפך ההרבה דם כדי לכבוש את האדמה הזאת כנירא שלך לא אכפת מהדם הזה של אנשים מהעם שלך .
    ויותר אכפת לך מדם ערבי שרוצה להשמיד אותך , עוד לפני קום המדינה סבל הישוב היהודי מטרור מצד הערבים , ומה תגיד על זה שאז זה גם היה בגלל שהפצצו אותם ?
    אם מה ? רוגטקה ? זרקנו עליהם אבנים ? בנתים מי שטמבל פה זה השמולאנים מתל-אביב שלא יודעים מה זה מלחמה בכלל ויהיו בצבא מקנה צריחים של טנקים .

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,545 | הודעות: 8,174,132 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect