|
|
דוידוביץ' השוער הכי טוב בארץ. תראה לי גול אחד שהיה באשמתו השנה. הטעויות היו של אלמדון...2 משחקים בלי דוידוביץ' וחיפה איבדה 4 נקודות (הכח והרצליה).
זה מאוד חכם לומר שאולארה חרא וקינן חרא...חרא, זאת ההגדרה שלכם...לא אומרים מה לא טוב בו, פשוט חרא..
הצמד בנאדו ואולארה היה יותר טוב מקינן ואולארה....אולי זה בגלל הכימיה ביניהם, אולי קינן פחות טוב מבנאדו אולי שתיהם. אבל שניהם בלמים מצוינים...גם התמיכה מהקישור האחורי לא אותו דבר...אנדרסון לא מזכיר את עידן טל.
עוד שנתיים שגרשון ובנאדו יפרשו קינן יהיה בלם נבחרת [יתחרה על ההרכב עם בן יוסף].
יונס שתוק...על מה אתה מדבר בכלל?
זה שאתה אוהב את השחקן הזה זה לא משנה כלום ...רק בגלל שאתה אוהב אותו אתה לא שם לב ליכולת שלו...
דוידוביץ' הוא פשוט חרא אתה מדבר על טמבל במדים של מכבי הדבר היחידי שהוא עושה זה לבייש את הקבוצה ולבזבז לה את הכסף סתם!
אוואט השורע השני הכי טוב בספרד? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח
קסיאס ואלדס קניזארס?
בלעבלע
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
עיתון ספרדי דירג, השוערים הכי טובים בליגה הספרדית ( לפני שאוואט התחיל לאכול רביעיות )
זה היה
איקר קסיאס
דודו אוואט(ה) חחחח בשביל הספרדים.
וויקטור ולדס...
את ההמשך אני לא זוכר.
אבל ברור לי שהוא ירד ואולי גם לא רק באשמתו אלא באשמת ההגנה שלו.
איזה אין שוער איזהה איזה הצלות הוא מביא
ודודו אוואט אפס חטף 7 גולים ב2 מחזורים די עם השטויות שלכם דווידוביץ יש לו רמה
מנהיג צריכים והשקחנים מבוגרים גם בהגנה.
חרזי יפרוש עוד מעט.
Siete
דוידוביץ' שוער גרוע אין מה לעשות, דרך אגב אלימלך, קורנפיין ואניימה יותר טובים ממנו, לפחות שנה שעברה והשנה.
הוא ירד ברמה מאוד ומשמיט כדורים ועושה טעויות טיפשיות.
קינן בלם מצוין, הוא לא צריך להתחרות עם בן יוסף הוא יכול לשחק לידו ...
בן יוסף בלם מצוין שחקן נשמה.
אולארה זה סתם אחד שהביאו לא שווה הרבה, הרבה טעויות לא מתאים למכבי סתם שחקן שהביאו מחור שחור.
בקיצור כבר כולם ראו למה מכבי אוכלת גולים...
* שוער זבל
* חוסר תיאום בהגנה
* חוסר רמה בהגנה.
צריכים בינואר להביא שחקנים יותר טובים.
הדבר היחיד שקורנפיין יותר טוב מדוידוביץ' זה באחד על אחד לא יותר מזה ניר לא שוער גרוע.
אולארה סתם שחקן שהביאו מחור שחור? הוא שחקן נבחרת צ'ילה כידוע לך שחקן מצויין שעברה עליו תקופה לא טובה
זה הכל.
בן יוסף שחקן נשמה?הוא ממש לא שחקן נשמה הוא שחקן רגיל כמו כולם
ובקשר לזה שמכבי אוכלת מלא גולים אז רוב המשחקים שחטפנו גולים זה היה שאלמדון היה בשער ולא דוידוביץ' ושאולארה לא שיחק
נערך לאחרונה על ידי ~psysex~; 30-12-2006 בשעה 13:47.
I LOVE INTER
כן זה ידוע שיש בעיה של שוערים מחליפים בארץ, ואולארה גרוע אין מה לעשות
תומר בן יוסף הוא כישרון של שחקן בתפקיד בלם, אחלה שחקן ואין ספק שהוא לא יורד בהרבה מדקל קינן.