אני עכשיו מתחיל חדר כושר אני בן 16 וחצי
זה שווה את המחיר ? זה לא עשוה נזק ? מה זה בכלל ?
אני רק יודע שזה מוזר מאוד לעשות שרירים...
מה אתם אומרים בנשוא הזה ?
אני עכשיו מתחיל חדר כושר אני בן 16 וחצי
זה שווה את המחיר ? זה לא עשוה נזק ? מה זה בכלל ?
אני רק יודע שזה מוזר מאוד לעשות שרירים...
מה אתם אומרים בנשוא הזה ?
|
|
שווה את המחיר, לא עושה נזק אם משתמשים בכמויות נכונות.
תוספי מזון אני מניח שקודם כל אתה מתכוון לאבקת חלבון בין השאר.
זה חלבון מרוכב באבקה, זה הכל.
המון ממליצים להשתמש בזה![]()
Bring the Violence-
תוספי מזון הם ברכה
אם יש לך את הכסף אז לך על זה
זה אותו דבר כמו טונה קוטג' וכדומה רק בצורת אבקה יותר טעים , נספג יותר מהר לשרירים , לא דורש עיכול(מזערי).
אין נזקים לכך למי גבינה אך לקריאטין וחבריו יש נזק על הכליות אם מגזימים ואם לא שותים מספיק מים (כ3 ליטר ביום אם עושים סייקלים של קריאטין)
בכל מקרה לפי מה שראיתי באשכול הקודם על הנתונים הפיזיולוגים שלך הייתי ממליץ לך על ג'ינר לעלייה במסה בכל מקרה אם רק עכשיו אתה מתחיל להתאמן במכון כושר אל תקח בנתיים כלום תכיר קצת את המערכת אחרי זה תתחיל לקחת תוספי מזון.
שתדע רק שתוספי מזון הם לא משקאות פלא ועם תוכנית אימונים לקויה או תזונה לקויה כתוספת לתוספי מזון (תוספי מזון הם לא תחליף לאכול!! -רק כתוספת כמו המילה)
לכן אם לא יהיה לך תפריט מאוזן ואחד שמתאים לך ותוכנית אימונים בהתאם הכסף על התוספי מזון יהיה לחינם
ממליץ לך בתור מתחיל לעלייה במסה (לפי הנתונים שלך שוב.. ) , ללכת על 1.5-2.2 גרם חלבון פר קילו גוף , שיהיה בהצלחה![]()
זה תלוי מה אתה רוצה ואוהב..
אני אוכל ביצים וקוטג' מעדיף על כל האבקות ....
המאמן שלי המליץ לי על אבקה אבל אני לא יודע אם לקחת אותה
היא עולה 300 שקל ויש בה 2 קילו וחצי של אבקה
לאבקות חלבון תיהיה השפעה עם אימוני כדורסל ולא חדר כושר? כאילו לעלייה בשקל בכללי
צודק, אבל מניחים שזה משפיע.
חוץ מזה שזה נוח יותר ויותר קל לבליעה XD
שמעתי על מישהו שדיבר על לשתות אבקת חלבון ישר אחרי אימון.. לנוח 5 דקות ואז לעלות על מכשיר אירובי בשביל להעלות את זרם הדם ולהעלות את הקצב של החומרים שיעברו בשריר בשביל שהוא יחלים.
Bring the Violence-
כשאתה לוקח את האבקת חלבון אתה לוקח איתה גם פחמימה זמינה כגון סוכר ענבים , תמרים , בננה , תפוח
זה מה שממלא לך את המאגרי גליקוגן ובעצם מביא לחלבון להיספג בשריר
מה שבעצם אתה עושה כשאתה עולה על ההליכון אתה משתמש במאגרי הגליקוגן שמתמלאים או מנסים לפחות להתמלא ואין בזה שום יעול , גם ככה לאחר אימון משקולות הדם שלך בזרימה מטורפת וכנ"ל הדופק הוא לא כמו דופק במנוחה