תעשו לי טובה
חאלס
|
|
שמשעו משו .. כמישהו שקרא ככה ת'ריב שלכם מהצד .. זה פתאטי
וואי חלאס לריב !! כולה הבנאדם בא יפה בא לבקש עזרה מה אתם רבים =/
קיצר לפתוח הדיון - תשמע לעצתי.. תדבר על זה גם עם ההורים, וזה טוב שהגעת למסקנה שאתה צריך להשתנות והכל כי מסביבה של ערסים ועבריינים כאלה לא יצא לך כלום בחיים, לדעתי תדבר עם ההורים ואפילו תחשוב על לעבור בית ספר ו\או אזור מגורים, תכיר אנשים טובים אחרים (לא ערסים) ותתחיל ללמוד ולהשקיע... גם אם יהיה לך בהתחלה קשה אל תוותר, תשקיע ותתמיד ותאמין לי שאתה תסתדר, זה לא צעד קל לעבור, אבל אם אתה באמת רוצה בזה, תאמין לי ששווה לך מאוד.
בהצלחה.
חלאס לריב למה פה ?
סגרו אתז ה בפרטי..
ואחי מה יש.. מה אפשר לעשות?
פשוט לשמור דיסטנס מהם בהדרגה.. תתרחק מהם בהדרגה.. אם אתה הסתובבת איתם כלה חיים שלך אז אני מניח שגם יש לך לוק כזה ( בלי לפגוע כן ?) תשנה אותו לרגיל..ת תנהג כמוש צריך תתחבר לאנשים אחרים.. זו לא בעיה רק תיהיה חברותי תחפש אחרים ותתנתק מהחבריםש לך בהדגגה ותץתחיל בזה שתפסיק לשלוח שוב - בהדרגה הודעות להתקשר וכ'ו .. בהצלחה אחי![]()
באמת בעיה קשהה..
אממממ...אני הייתי מציע לך שפשוט אל תענה להם לטלפוניםם וממש תפסיק מהם!!
הנה אתםםם רואים מזה חברה רעה?!זה מה שקורהה יוצאים מסכנים בסוףףף וחבלל באמת שחבל!!
אני אמא שלי ניתקה אותי מאיזה ילד רגע ומאז אני תלמיד מזה טובב באמת!!
ופשוטטט תמצא לך חברים אחריםם..לא יכול להיות שכל השכנים והסביבה שלך הם ערסים..מהה אין גם חלק טובים??
בהצלחההה..
שלח לי הודעה פרטית אם ת'ה רוצהה..
שמחתי לעזור:]
--EdEn.Si--
חיפה חיפה חיפה אלופההה!!
בקשר לפנמיה הייתי עשה לי יותר גרוע הענייין שאני בבית ספר מיוחד בו נגיד ככה שכל הילדים שם הגיעו בגלל שעשו שטיות וזה וכלם שם ערסים ועכשיו בשכונה שלי לקחתי חבר אני והוא מנסים להתנתק בקטנה ביננתיים
פשוט תתחיל ללמוד ולהשקיע בלימודים, תמצא חברים חדשים ואיזה חברה שתסדר לך תראש וזהו
קרא חוקים