|
|
חלאס להיות ילד קטן...מרוקאים אשכנזים מה זה משנה
רד מהעיניין
Take me, touch me, hold me like you mean itMake me come alive
קולעים אל חוט השערה לא מחטיאים !
אנ רוסי ואני גאה בזה.
מרוקאיים אחלה עם.
P:
מה יש לכם ?
לא גזען חברים טובים שלי אתיופים
ערבים שישארו הם עושים לנו משהו אנחנו נחזיר להם פי 2
יש אומרים שהם היו פה ראשונים אני רואה את הסבל שלהם
ולא כולם כאלה , ברור שאני לא משלים עם אלה שעושים פיגועים אני גם מרחם אליהם
כי זה או שהם מתים פה או שם .
לא גזען בכלל
זה שאני שונא נאצים לא אומר שאני גזען מגיע לי ומגיע לכולם , ואת לא תאמרי לי גזען אל זה שרשמתי את זה.
אי אפשר להתוכח על זה בכלל !!!
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 30-01-2007 בשעה 20:13.
Siete
לאן את רוצה להגיע בנושא הזה? לעורר את הנושא בפני אנשים פה? אנשים בני 12 שרואים חדשות, רק שומעים שערבי התפוצץ, הם ישר מכלילים את כל שאר ערבי ישראל בזה. אני אישית מכיר ערבים שהם אוהבים את המדינה הזאת, אבל המדינה הזאת פשוט סוטרת להם כל כך הרבה פעמים בפנים, רק בגלל שהם ערבים.. תאמינו לי, יש יותר שנאה מהצד שלנו כלפי הערבים, פשוט מה שאתם רואים בתקשורת מנופח ומפוצץ. אתם חושבים שהתקשורת באמת הייתה רוצה לשדר ערבים הולכים לעבודה, מרוויחים גרושים, חוזרים הביתה למשפחה מרובת ילדים ומנסים לשרוד עוד יום אחד? כן כן, אתם מאשימים את הערבים בכך שהם משריצים ילדים כמו לא יודע מה, אבל גם החרדים משריצים מלא ילדים, להם מותר? כמו שלהם דואגים, גם לערבים צריך לדאוג.
חוץ מזה, אני לא גזעני או משהו, אבל יש משהו אחד שמעצבן אותי בעולי ברית המועצות. יש אנשים שחיים פה כבר עשרים שנה, ולא דואגים ללמוד עברית. למה השפה השנייה בהוט צריכה להיות רוסית? באמת שזאת תרבות שהמדינה שלנו בנויה עלייה עוד מימיה הראשונים של ארץ ישראל, אבל קשה ללמוד עברית?
לדעתי הגזענות נובעת בגלל התרבות של העדות/דתות,
לא בגלל שום דבר אחר,וגם אם יש כאלה שהם לא ברברים הברברים עושים להם שם רע,בגלל זה יש גזענות.
כן אני גזען.
שונא ערבים.
למה אני שונא אותם? כי הם מופצצים אוטבוסים סיבה מספיק טובה?
אם לא יש לי עוד אחת כי הם גוזלים לנו את הארץ זה טוב?
אם לא סתם כי הם משתינים בחומוס.
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!