|
|
תאחלס הרוב שהגיבו פה מזה צבועים
אם הייתי יכול באמת לומר מה שאני חושב הייתי צריך להשעות את עצמי(מה שסביר להניח שאני לא יעשה) , אז אני רק אקרא באשכול הזה![]()
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple
נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל
או לפחות את עורו-
מפאת חוסר ביקוש,
והכל מתפרק עלינו.
אפשר להתסכל על דעה קדומה גם מצד חיובי........
קרא חוקים
אני לא גזען(=
אני לא שונא אף אחד
בעעצם כן
תקבוצה של רן
כי הוא אוהד אותה![]()
אני אישית .. שונא ערסים,
מתלהבים שסתם באים ומתחילים איתך (אף אחד כבר לא מתקרב אלי אבל אני אומר בכלליות)
וכמובן.. ערבים (לא את כולם) את המטומטמים.. יש סוגים של ערבים.. (אני לא אפרט עכשיו איזה כי אני חושב שרובכם יודעים על איזה סוג אני מדבר.. בעלי האינטליגנציה המאוד ירודה.. השהידים ויש עוד סוגים.. לא אפרט עכשיו).
אני לא אוהב דוסים, אבל להכל יש סיבה ואני יכול לפרט:
הדוסים (חרידים) אוכלי חינם.. לא עובדים, רק מתפללים כל היום ומקבלים כסף מהמדינה, עושים מלא ילדים, ועל כל ילד שהם מביאים יש עוד דוס אוכל חינם כמוהם במדינה.
הם מחליטים דברים וקובעים חוקים במדינה כמו: לא ליסוע בשבת, לפתוח מסעדות ומקומות כשרים וכו' וכו'.. למה מי הם שיחליטו משהו כזה?!
עוד משהו שאני לא מבין בהם.. מה יוצא להם מכל הדברים שהם עושים? מלהתפלל, מלא לאכול חזיר, מלאכול כשר, מלנשק מזוזות ולשים כיפה מטומטמת על הראש וחליפות שחורות מטומטמות, לא לצאת בשישי מהבית, לא ליסוע בשבת.. יעני מה כל זה נותן להם בחיים??!?!!? למה לעשות את זה מה זה נותן להם?!?!?! אני רוצה פאקינג לדעת את הטימטום הזה רק תגידו לי למה!?!?
אממ ואני חושב שזהו..לדעתי זאת לא נקראת גיזענות.. הבאתי סיבה מוצדקת לכל מה שאמרתי פה.
אם בא לכם תגיבו =]
B2K - שתפו לך את המח טוב טוב
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
יש אשכנזים
ויש ספרדים
מרוקאים .. איפה נכנסים ?
ספרדים זה עדות המזרח אחוקי
נערך לאחרונה על ידי AvixTz; 31-01-2007 בשעה 00:39.
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
זה מה שאמרתי יא אינפנטילים!!!
אתם חושבים שלא ידעתי שכל אלה שאמרתי הם רוסיים?? מה שניסיתי להוכיח פה שהרוסים בנו את המדינה הזאת.