קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] קצת פשוטה אבל בכל זאת מוזרה בקשר לוויסטה...
    על ידי OmriYaHoo בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-09-2008, 23:18
  2. [שאלה] קצת מפגרת אבל .. חח =]
    על ידי PozZA בפורום משוב
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 29-08-2007, 16:39
  3. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 23-08-2006, 09:44
  4. [שאלה] קצת פאדיחה אבל מי זה רוביניו
    על ידי GoldStar בפורום כדורגל
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 08-06-2006, 00:19
+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 7 << ראשון ... 34567 אחרון >>
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 93

שאלה קצת מוזרה אבל נכונה בנוגע ל"בריאה" - עמוד 5

משתמש מכור האוואטר של Pirate
    לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

אה באמת? זה רק נראה לך שאין כפייה.
    כל בית עסק חייב באישור רבנות, כל הבשרים בארץ כשרים ובשר לא כשר הרבה יותר טעים, רכבות, אוטובוסים ומטוסים לא עובדים בשישישבת-מתי שהכי צריך אותם, כל תהליך נישואים וגירושים חייב בהסמכת רב, אולי לך זה לא נראה אבל יש את הדברים הקטנים והמציקים האלה, שרק בגלל שהדוסים לא רוצים אז כולם אוכלים אותה. למה שלא נעשה חופש ימי שישי וראשון כדי לכבד את המוסלמים והנוצרים? למה שרק הדוסים יכפו על כולם את החוקים של היהדות?
    וד"א, יהיה נחמד אם תסביר לי למה חזיר זה לא כשר, אף פעם לא הבנתי את העניין הזה, תודה.
    !Hasta la victoria siempre
    ~Che Guevara

2. קישורים ממומנים

אחי יש לך פה מלא שאלות ואפשר לדבר על זה שעות אבל נסביר כל שאלה לגופה ( סליחה על זה שזה ארוך אבל זה הכי קצר שהייתי יכול להביא לך)

כל בית עסק חייב באישור רבנות, כל הבשרים בארץ כשרים ובשר לא כשר הרבה יותר טעים
    משנה לשנה יותר ויותר לא-יהודים אוכלים מאכלים כשרים. תווית ההכשר הייתה לערובה להגדלת המכירות. יש היגיון מדעי באיסור לאכול בשר וחלב יחד.תחושת העייפות שמופיעה בדרך כלל אחרי אכילת בשר היא תוצאה של תהליך העיכול האטי של הבשר. כיוון שבשר מתעכל לאט יותר משאר המזונות, אכילת מאכלים חלביים מיד אחריו גורמת לחלב להחמיץ, והתוצאה עלולה להיות דלקות וזיהומים במערכת העיכול.
    כידוע, דם בעלי חיים הוא מקור גידול לחיידקים. אכילת דם חושפת את האדם לסכנת זיהום והרעלה. שמירה דקדקנית על כללי ההלכה, כגון: בדיקת צומת הגידים והריאות, ההקפדה על ניקיון העופות, המליחה, וההדחות במים לפני ואחרי המליחה – כולם חשובים לבריאות תקינה. פעולות אלה הן דבר שהווטרינר אינו מקפיד עליו.עופות כשרים, העוברים את תהליך ההכנה לפי המסורת היהודית, עולים בטיבם על עופות המעובדים בתהליך הרגיל - קובע מחקר שנערך לא מכבר על ידי המחלקה למדעי המזון באוניברסיטת פנסילבניה. המחקר העלה, כי העופות הכשרים שנבדקו הצטיינו בספירת חיידקים נמוכה יותר, והם החזיקו מעמד זמן ביותר על מדפי האטליזים. מידת התרככותם הייתה זהה עם זו של העופות האחרים, אולם צוותי הטעימה מטעם איגודי הצרכנים קבעו בכל הניסויים כי טעמו של העוף הכשר טוב יותר.
    י' רוט, טכנולוג המזון של מינהל שירות המזון המחוזי בלשכת הבריאות בבאר שבע, פרסם בכתב העת 'בריאות הציבור' מאמר מקיף ובו מידע רב על המחלות שגורמים חרקים המצויים במזון, אם על ידי מגע עמהם, אם בשאיפתם ואם באכילתם. הוא מונה לא פחות מתשעה סוגי מחלות הנגרמות על ידי השרצים, חלקי כנפיהם, הפרשות, נשלים (עור ישן שהחרק משיל מעצמו בגדילתו), ביצי חרקים, קורים, שערות ושאר חלקי גופם. אם כן, הדאגה לכשרות המזון קשורה גם לשמירת בריאות הגוף.

רכבות, אוטובוסים ומטוסים לא עובדים בשישישבת-מתי שהכי צריך אותם,
    נושא השבת היה אחד מסעיפי הסטאטוס קוו שנחתם עם ראש ממשלת ישראל דאז – דוד בן גוריון.
    ואם תרצה פירוט מהו הסטאטוס קוו:
    להלן מתוך הספר"אישים ומעשים בישראל": ספר היובל, מתוך מאמר "היכן הטטוס קוו?"
    "בקיץ 1947 הגיעה לארץ-ישראל ועדת החקירה המיוחדת של האו"ם (אונסקו"פ). כעבור מספר חודשים, הוועדה המליצה לחלק את הארץ ולהקים בה מדינה יהודית לצד מדינה ערבית, ואיזור בינלאומי בירושלים וסביבתה.
    לקראת הופעתם של נציגי ההסתדרות הציונית והסוכנות היהודית בפני הוועדה, נעשה ביישוב היהודי מאמץ עליון לגיבוש עמדה אחידה. במסגרת זו נכללו: השומר הצעיר - שהמשיך לדגול בדו-לאומיות, אחדות העבודה, פועלי ציון - שעמדה על המשך המנדט ופיקוח בין-לאומי, הרוויזיוניסטים - שתבעו את שני עברי הירדן, ונציגי היהדות החרדית.
    מתוך רצון להופיע בפני הוועדה בקול אחד, נעשה מאמץ ליצור קשר גם עם אגודת ישראל. אחרי משא-ומתן ארוך הושג הסכם עם מנהיגי אגודת ישראל, שנוסח במכתב שנשלח מהסוכנות היהודית אל אגודת ישראל העולמית. ארבעת סעיפי ההסכם המובאים להלן, יכולים להיחשב כמפתח ל"סטאטוס קוו" בענייני דת שהתגבש במדינת ישראל, אך לא פחות מכך מבטאים נאמנה מציאות
    שנתהוותה במרוצת שנות המנדט הבריטי.
    שנתהוותה במרוצת שנות המנדט הבריטי.
    א.שבת - ברור שיום המנוחה החוקי במדינה היהודית יהיה יום שבת,כמובן מתוך מתן רשות לנוצרים ובעלי דת אחרת לשבות ביום החג השבועי שלהם.
    ב.כשרות -יש לאחוז בכל האמצעים הדרושים למען הבטיח, שבכל מטבח ממלכתי המכוון ליהודים יהיה מאכל כשר.
    ג. אישות - כל חבריה הנהלה מעריכים אתר צינות הבעיה וקשייה הגדולים, ומצד כל הגופים שהנהלת הסוכנות מייצגת, ייעשה כל מה שאפשר כדי לספק בנדון זה את הצורך העמוק של שלומיה דת,למנוע חלילה חלוקת בית ישראל לשניים.
    ד. חינוך - תובטח אוטונומיה מלאה שלכל זרם בחינוך (אגב, משטר זה קיים בהסתדרות הציונית ובכנסת ישראל גם עכשיו), לא תהיה שום פגיעה מצד השלטון בהכרה הדתית ובמצפון הדתי שלשום חלק בישראל. המדינה,כמובן תקבע אתה מינימום של לימודיחובה, הלשון העברית, היסטוריה, מדעים וכדומה, ותפקח על מילוי מינימום זה, אבל תתן חופש מלא לכל זרם לנהל את החינוך לפי הכרתו,ותתרחק מכל פגיעה במצפון הדתי.
    ולפי המאמר הנ''ל, שינוי המצב הקיים הוא ממילא פגיעה בסטטוס קוו אשר נחתם, וכן פגיעה בזכותם למנוחה, של כל העובדים הלא חיוניים העובדים בשבתות: הללו המפעילים תחבורה ציבורית, שדות עופה, חנויות וקניונים בשבת וכו'.

כל תהליך נישואים וגירושים חייב בהסמכת רב
    יש לי חדשות מרעישות שלא יגידו לך בחדשות:
    כל אזרח בישראל יכול להתחתן שלא על ידי הרבנות! אתה שואל איך? פשוט מאוד כל אדם מישראל שאינו מעוניין להינשא בטקס הדתי, יכול ללכת לעורך דין, לחתום עם בחירת לבו על הסכם או חוזה, ולערוך "טקס נישואין" כאוות נפשו , והוא יכול לקרוא לזה "נישואין" ובכך יחליט שהוא נשוי, אף אחד לא מכריח אותו לגשת לרבנות, למה הוא בעצם נטפל לרבנות? האם משנה לו כל כך אם בתעודת זהות כתוב לו נשוי או רווק? אמנם לפי הדת היהודית אסור לחיות ללא טקס הנישואין היהודי, אבל ילדים שייוולדו לזוג כזה הם יהודים לכל דבר ולא ממזרים. (ממזר על פי היהדות הוא: מי שנולד לאישה נשואה כשהוולד אינו מבעלה, אלא מגבר אחר) כך שבמקרה הזה הוולד אינו ממזר.

למה חזיר זה לא כשר, אף פעם לא הבנתי את העניין הזה, תודה.
    החזיר אסור באכילה והוא מהחיות הטמאות.
    חז"ל ראו בחזיר חיה יחידה שמפריסה פרסה ואינה מעלה גירה:
    שאין לך דבר שמפריס פרסה ואינו מעלה גרה אלא חזיר לפיכך פרט לו הכתוב (חולין נ"ט. עי' רמב"ן עה"ת).
    רמב"ם, מורה נבוכים ג, מח
    החזיר לח יותר על המידה, ורבים בו העודפים,
    ויותר מכן מאסתו התורה מחמת ריבוי טינופו, ושהוא ניזון מטינופים, וכבר ידעת הקפדת התורה על ראיית הלכלוכים אפילו במדבר במחנה, כל שכן בתוך הערים.
    ואילו היינו מגדלים חזירים למזון, היו נעשים השווקים ואף הבתים מטונפים יותר מבית הכיסא, כמו שאתה רואה בארצות הצרפתים עתה. וכבר ידעת אמרם ז"ל "פי חזיר כצואה עוברת דמי".

הפרשנים האחרונים סוברים שהאיסור הוא מטעם נזק לנפש.
    רבי יצחק עראמה, עקדת יצחק, שער שישים:
    טעם כל האיסורים הללו אינו מצד הנזק המגיע מהם לגופים,
    כי אם מטעם שמטמאים ומשקצים את הנפשות ומאטימים הכוח השכלי ומולידים שיבושי דעות ובולמוס תאוות נוכריות ובהמיות המשחיתות אותן ומפסידות כוונת בריאותן. תדע, שהרי יש בריאות אחרות שהזיקן מפורסם, כגון האפעה וכל נחש שרף ועקרב וכו',
    לפי שהוא ידוע אצלו יתעלה שאין טומאתו חמורה כל כך כהיזק הנפשית אשר לרפואתו יכוין בכל זה. וגם איסור חזיר אינו מצד הבריאות, אלא מצד הנזק לתכונת הנפש.

שכחתי רק לציין שאת התשובות לקחתי ממקורות שונים שמי שרוצה אותם במיקרה שישלח לי הודעה לפרטי

משתמש מכור האוואטר של Pirate
    לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

=/
    גם פרה הולכת בחרא שלה ואוכלת משם
    בלבול שכל, אם החיה הזו לא כשרה למה אלוהים ברא אותה בכלל?
    תתפלא, היום אכלתי נקניק חזיר מטיב טעם ואז הכנתי לעצמי ביצה עם חמאה במחבת בתוך פיתה עם לבנה, אני מרגיש מצויין וזה היה טעים נורא.
    אתם חושבים שבשיטות של היום הבשר עדיין לא עובר סינון טוב? מה שאתה אומר מתייחס למאות שעברות שמילא היה יותר בעיה לנקות בשרים, אבל היום זה משהו אחר. יש מכונות שמקרינות אולטרא סגול שמפרק חיידקים ומזהמים אחרים בבשר (וזה לא מזיק לבשר עצמו), יש כימיקלים שמפזרים במזונות של החיות, על החיות עצמן. הקטע של הבשר הלא כשר זה שלא סוחטים ממנו את המיצים והנוזלים שהופכים אותו כל כך טעים. כשמכשירים בשר אז מפזרים עליו המון מלח וסוחטים את הכל ככה שכל הטעם בזה יוצא, וצריך להתרגל לזה. אכלת פעם בשר בחו"ל? אכלת פעם למשל מקדונלדס בחו"ל? יש לך מושג כמה שזה שונה וטעים?
    לא צריך לתרץ את הכשרות בזה ששומרים על הבריאות ככה. ממתי צריך להיות כל כך פרנואידים וחשדניים? גוף האדם יכול להתמודד יפה עם ה"צרות" שנמצאות בבשר. הקיבה שלנו זה בריכת חומץ חזקה מאוד אם לא ידעת, החומציות שלה מגיעה לסביבות ה 2pH (אם אתה מבין מה זה אומר), אף תא לא יכול לשרוד שם למעט חיידקים בודדים מאוד שלא נמצאים בבשר.
    !Hasta la victoria siempre
    ~Che Guevara

אתה רואה אחי הגענו למסכנה ביחד שגם באוכל אין כפייה דתית כי יש מלא חזירים חמודים בטיב טמטם הוא איך שלא רואים לזה אז נשמה תוכל ושהיה לך לבריאות.
    אני אישית ונפשית לא מכניס דברים כאלה לפה שלי אני הולך לפי הלכות ישראל כפי שנקבע בתורה וכפי שקבעו חכמינו זיכרונם לברכה **אם יש לך עוד שאלות או משהו להעיר ולהגיב אני השמח.

GOLF99
    אורח

אתה טועה אני בטוח שכל יום חרדים מנסים לפגוע להם בסניפים של טיב טעם אין מצב שלא יש חרדים ממש קיצוניים ראיתי לפני כמה ימים כתבה שהם שרפו בגדים שלא נחשבים לצנועים הם לא צלולים בדעתם רובם הגדול בנוגע לדת
    נערך לאחרונה על ידי GOLF99; 29-01-2007 בשעה 12:47.

ציטוט נכתב במקור על ידי GOLF91 צפיה בהודעה
    לפי מה שכתוב בבראשית אלוהים ברא את האדם ביום השישי השאלה שלי היא איך ידעו מה נברא קודם אם אף אחד לא היה חי? ואני לא שואל כדי לעשות צחוק אני באמת רוצה תשובה תודה רבה מראש אם מישהו יוכל לתת תשובה
    אתה שואל שאלה דתית ומצפה לתשובה לא דתית? מה נסגר איתך?
    שאלת איך יודעים כי זה מה שרשום בתורה איך מי שרשם את זה יודע כי אלוהים הכתיב את זה למשה
    למה אתה מדבר על אלוהים אם אתה בכלל לא מאמין בו? כאילו אתה לא הגיוני

משתמש משקיע
    שם פרטי
    אסף
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Sonie צפיה בהודעה
    אתה שואל שאלה דתית ומצפה לתשובה לא דתית? מה נסגר איתך?
    שאלת איך יודעים כי זה מה שרשום בתורה איך מי שרשם את זה יודע כי אלוהים הכתיב את זה למשה
    למה אתה מדבר על אלוהים אם אתה בכלל לא מאמין בו? כאילו אתה לא הגיוני
    מכיוון שהוא לא מאמין הוא לא יכול להעלות את שמו ? נגיד ויש מדען שלא מאמין בחוק פיזיקה זאת אומרת הוא לא מאמין שהיא נכונה זה אומר שהוא לא יכול לדבר עליה?

אתה טועה אני בטוח שכל יום חרדים מנסים לפגוע להם בסניפים של טיב טעם אין מצב שלא יש חרדים ממש קיצוניים ראיתי לפני כמה ימים כתבה שהם שרפו בגדים שלא נחשבים לצנועים הם לא צלולים בדעתם רובם הגדול בנוגע לדת
    אח שלי האם יצא לך לבקר פעם בשכונה חרדית? האם עברת פעם ליד בית ספר חרדי בשעת הפסקה? , כפי שהוכח מהסקר רוב תושבי ישראל כלל לא מכירים את החרדים הכירות אישית, את החרדים הם "זכו" להכיר רק דרך אמצעי התקשורת הידועים...
    הדברים שאמרת הם דוגמא קלאסית, של השחרת דמותו של ציבור שלם בגלל מעשה יחידים. ועל ידי מי? כמובן, על ידי התקשורת.
    אצטט לך את דברי פרופ' נחמן בן-יהודה מהאוניברסיטה העברית שנכתבו במקומון "ירושלים": "תשומת הלב של העיתונות החילונית, מאוד מוגברת כשזה נוגע לעבירה במגזר החרדי. הדבר מקבל כותרות עצומות, וגם תיאורים דרמטיים כמו "פוגרום".אבל כשנכנסים לבית הסוהר ורואים כמה חרדים יש שם, זה לא הרבה!"
    להלן פסק הלכה שפורסם ע''י בד"ץ (בית דין צדק) העדה החרדית, ממנו תלמד שהרבנים אסרו ואוסרים בכל תוקף זריקת אבנים.

אזהרת רבותינו הבית דין צדק שליט"א
    "היננו מגלים דעתנו - דעת התורה בנוגע לקיום דין מחאה. שעל פי דין תורה: אסור להשתמש בשום מעשה אלימות, ולא בהצתת פחי אשפה, וכל שכן זריקת אבנים וכדומה חס וחלילה, שהוא דבר המביא לידי סכנה.
    ואין כוחנו אלא בפה. ועל הגדולים להזהיר את הקטנים שלא יעשו כן חס וחלילה. ולשומעים יונעם ותבוא עליהם ברכת טוב.
    ועל זה באו על החתום הבית דין צדק, כאן עיר הקודש ירושלים".

חלק מתוך:http://olam-jew.com/shut/alimut-charedit.htm

user78
    אורח

יש לי רחוקי משפחה חרדים ראיתי אותם מספיק הם דווקא בסדר יש להם עשרה ילדים והם לא חיים על חשבון המדינה רק האבא עובד האמא לא יודע אבל אלה שבמאה שערים למשל בירושלים הם ממש קיצוניים בנוגע לדת אם יראו בחורה שם באזור חילוניה עם בגדים קצת חושפניים אני לא יודע איך היא תצא משם אם בכלל ולא ענית לי בכלל על השאלה דברת על אבנים אני מדבר על בגדים
    נערך לאחרונה על ידי user78; 31-01-2007 בשעה 02:26.

Cen0x
    אורח

Pirate
    לא רוצה שתיהיה השגחת כשרות במסעדה שלך?
    אף אחד לא מכריח אותך, רק שתדע את הנזק שאתה גורם לעצמך.
    אתה תדע טוב מאוד שהמסורתיים, שומרי הכשרות הדתיים בחיים לא יביאו לאכול אצלך.
    וזה רק הפסד שלך.

אל על, אגד כל התחבורה הציבורית הם בידים פרטיות הם יכולים לעשות מה שבא להם!
    לטוס בשבת לטוס בכיפור, לנסוע בשת, לנסוע בכיפור לא מכריחים אותם בכלל!!
    זה הכל עיניין של עדיפות כלכלית.
    וראינו א תזה יפה מאוד שהרחדים עשו שביתה נגד אל על.
    ועובדה אל על עשתה חיבושים כלכלים וראו שלא שווה להם.
    הם בקלות יכלו להגיד
    "זין עליכם אנחנו נטוס בשבת"
    אבל פשוט לא היה שווה להם!

אתה רוצה להתחתן נישואים אזרחים?
    בבקשה טוס לקפריסין, יוון לאן שאתה רוצה ותתחתן שם, תחזור לארץ הכל יהיה סבבה.
    רק תזכור שהכל נרשם בספרים של הדתים ותדע לך שברגע שהבן שלך או הבת שלך תרצה להתחתן עם יהודי ולפי ההלכה הדתיים לא יתנו לה!
    יודע למה?
    כי האבא\אמא שלהם לא התחתנה כהלכה.
    ההפסד שלך ושל עתיך ילדים ונכדים וכל דורתיך.

רוצה לקנות חזיר ולאכול לא כשר.
    תאכל בבית, אף אחד לא "כופה" עליך בבית שלך.

ומן הסתם שלא ימכרו פה דברים לא כשרים במדינה יהודית!

זה כמו שתבוא לצבא ותגיד אני רוצה בשר וחבל, אני רוצה חזיר..
    אתה תראה איך ש90% מכל החיילים עוזבים מיד את הצבא!
    לא יתכן שימכרו אוכל לא כשר בצבא.
    אתה לא יכול לחשוב רק על עצמך ומה שטוב לך.

מבחינת חברות זה יותר משלתם להם כלכלית.

וסליחה אם לא טוב לך פה יש לך מדינות כמו ארה"ב ששם יש קהילה רפורמית יהודית, לך תעשה שם מה שאתה רוצה ולא "כופים" עליך.
    רק אל תבוא בטענות כמה שלא טוב פה.

ובקשר לתחילת הדיון, גולף.
    איך אתה יודע שהשואה קרתה?
    הרי יש מאות אלפי אנשים שטוענים השואה לא קרתה, איך אתה יכול להוכיח?
    אז בדיוק אותו דבר עם היהודים במעמד סיני.
    זה לא שמשה היה שם לבד היו שם מאות אלפי אנשים שראו את זה במו עינייהם.
    וזה עובר מאב לבן.

לא כמו האיסלם שזה בולשיט רציני.
    ששם "מומחד חלם שהוא עולה עם סוס לשמים"
    פה יש לך אנשים שראו את זה וזה עובר מאב לבן זה לא סתם מישהו בא לו לכתוב ולהמציא דת.

רק תזכרו שפה זאת מדינה יהודית, ומן הסתם שחוקי היהודות יהיו פה.

משתמש משקיע האוואטר של Solid Snake
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עדיף ארטיק ביד, מאשר ציצי של אישה זקנה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Cen0x צפיה בהודעה
    Pirate
    וזה רק הפסד שלך.

הם בקלות יכלו להגיד

רק תזכור שהכל נרשם בספרים של הדתים ותדע לך שברגע שהבן שלך או הבת שלך תרצה להתחתן עם יהודי ולפי ההלכה הדתיים לא יתנו לה!
    יודע למה?

וסליחה אם לא טוב לך פה יש לך מדינות כמו ארה"ב ששם יש קהילה רפורמית יהודית, לך תעשה שם מה שאתה רוצה ולא "כופים" עליך.

וזה עובר מאב לבן.

פה יש לך אנשים שראו את זה וזה עובר מאב לבן זה לא סתם מישהו בא לו לכתוב ולהמציא דת.

כתבת פה מלא שטויות, אבל אני אתייחס רק לסוף:
    א. איך אפשר להוכיח שהשואה קרתה? בן כמה אתה? הברזת משיעורי היסטוריה? כולנו ראינו את התמונות המחרידות של הגופות באושוויץ, בירקנאו וכו'..
    ב. אתה לא יכול לבקר דת אחת ולהגיד שזה עבר מכך לכך.. אתה חושב שבאיסלם זה לא קרה? כמו כל דת זה קרה..
    ג. מדינה יהודית, אבל מדינה דמוקרטית. צריך להבדיל דת ממדינה. זה חובה שאנשים יוכלו להתחתן עם מי שבא להם ושהרבנות לא תתערב להם בחייהם. 90 אחוז מתחתנים אצל הרבנות, אבל מה עם ה10 אחוז האחרים? הם פשוט לא יתחתנו? צריך לעשות חתונה חילונית.

user78
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Cen0x צפיה בהודעה
    Pirate
    וזה רק הפסד שלך.

הם בקלות יכלו להגיד

יודע למה?

וזה עובר מאב לבן.

השואה קרתה כי אני יודע לפי תמונות וגם לסבא שלי יש מספר על היד מה הוא היה מחרטט על זה? לא נראה לי
    ובקשר לדבריך על חנויות אז ככה לא חסרות פה חנויות לא כשרות טיב טעם ועוד אני לא ממש יודע כי אני לצערי שומר כשרות כי ההורים שלי שומרים אבל אני מת לאכול חזיר ובקשר לדת ולאלוהים אני לא יכול להאמין בדבר שאני לא רואה ולא שומע לא יעזור מה יגידו לי כל עוד אני לא רואה את הדבר אני לא יאמין בו מי שנראה לו בסדר להאמין בדברים שהוא לא שומע להם לא רואה אותם ולא כלום שיאמין ואל תכתוב לי אגדות מהתורה בקשר לזה כי זה לא ישכנע אותי אבל מצד שני אני לא אגיד למישהו אחר מה לעשות שכל אחד יעשה מה שנראה לו רק שלא יכפו על אחרים דברים אני למשל למרות שכל המשפחה שלי שומרת על הדת הייתי ביום כיפור במחשב ולא צמתי לשנייה כי אני לא מאמין בזה בהתחלה ניסו לשכנע אותי לא לעשות את זה אבל הבינו שכל אחד יחיה איך שבא לו וזהו זה הכל כל טוב
    נערך לאחרונה על ידי user78; 31-01-2007 בשעה 07:58.

ציטוט נכתב במקור על ידי The Raven צפיה בהודעה
    מכיוון שהוא לא מאמין הוא לא יכול להעלות את שמו ? נגיד ויש מדען שלא מאמין בחוק פיזיקה זאת אומרת הוא לא מאמין שהיא נכונה זה אומר שהוא לא יכול לדבר עליה?
    לא הכוונה לזה
    אם הוא לא מאמין בו אז למה הוא מצפה לתשובה לא דתית?
    אם השאלה היא בנושא דת אז התשובה היא תיהיה גם בנושא של דת אבל הוא לא מקבל את זה וזה מה שדפוק פה

Cen0x
    אורח

וואי אתם לא מבינים כלום.
    אני מביא את השואה כדאי להראות לך משהו.
    גם סבא שלי ז"ל וסבתא שלי שעדין בחיים יש לה מספר על היד..
    יש לי דודה שהיא דור ראשון לניצולי שואה (וגם אבא שלי) והיא עד היום צריכה ללכת לפסיכולוג מכל מה שההורים שלה עברו והעבירו לה.
    אני יודע טוב מאוד שהשואה קרתה.

אבל אני בא להראות את זה בצורה הבאה,
    איך אתה יודע שהשואה קרתה ?
    היו עדים, יש הוכחות.
    אותו דבר במעמד סיני, היו עדים והיו הוכחות.
    וזה עובר מאב-לבן כמו שחיליק אומר.

סתיו,
    לא צריך למכור פה שום דבר או לעשות דברים שהם אינם יהודים.
    המדינה שלנו בנויה על הדת.
    אז מה אתה רוצה שכל יום שבת יהיה כמו כל יום חול?
    שיתחילו למכור חזיר בכל חנות?
    שלא יהיה כשרות בכל מסעדה?
    איך זה בדיוק עוזר ומועיל למדינה שלך?

אני אומר אנשים שהם בעלי עסקים רואים שיש עדיפות כלכלית אם הם הולכים בדרכם של הדתים.
    כי זה יותר משתלם להם!
    לא כי כופים עליהם!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,454 | הודעות: 8,174,041 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect