|
|
אבל א-י-ן- הוחכות
מה הבעייה להביא 10 נשים שיעידו בבית משפט???
אתה חושב שיש 10 עדים זה משנה משהו???
ובקשר לנשיקה של רמון , מה אין לו חיים סתם לנשק אותה בכוח תחשבו אתם בעצמכם הייתם מדביקים למישהו סתם נשיקה בכוח ומסתכנים ב"הטרדה מינית" כשאתם כבר יכולים ללכת כל הדרך ? בטח זה היה פיתוי
הייתי עוד לא אכפתי בקשר לכל הפרשות האלה אבל מה שמעצבן זה הזעם העיוור של כל הנשים ביראל מתאחדות לא אכפת להם תביאו 100 הוחכות נגד התובעת היא תהיה בשבילהן צודקת .
ICQ 252263330
איך אין הוכחות אם הוא מורשע????? מה יש לך........
וכן לא שמעת על משיכה בין שתי אנשים?..(לגבי רמון).. הוא שר, בחדר סגור, לבד עם צלם ואיתה...
קיצר מה אני רב איתך.. על הוכחות אין מה להתווכח, רמון הורשע, קצב בדרך.. זה הכול.. מה יש לסבך
עניינים, זה שאתה לא מקבל את זה זו בעיה חמורה.. כי לפי הדברים שלך אפשר לשחרר את בני סלע לחופשי
גם הוא לא משתמש בכוח
מגיע לו הוא חשב שהוא יכול לנצל את המעמד שלו ושלא יקרה לו בסוף כלום הבא בתור מקווה שיהיה אולמרט עם הכמה פרשיות שלו וקצב ויש עוד כמה שכחתי כבר מי מרוב שהרבה שם מושחתים
מה עם נבות?שהוצא להורג על ידי שני עדי שקר,בני בליעל?לא חסרים מקרים של עדי שקר,אני אישית חושב שרמון נישק אותה,אולי מבחינתה זה היה בכוח,אבל הוא חשב שזה בהסכמה.
קצב אני די בטוח שהוא שכב איתה,אבל זה לא שהיא אמרה לו לא,פשוט לא אמרה לו כן והוא ניצל את זה,והיא פחדה פשוט,אבל לא חושב שצריך להאשים אותו באינוס,אולי יותר בכיוון של ניצול יחסי מרות.
אגב,
אורלי רביבו,מנהלת לשכת הנשיא,אז יכול להיות...
http://www.google.co.il/search?svnum...-8&sa=N&tab=iw
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
טוב פעם אחרונה
אחותו של רביבו א' !!
היא זאת שנאנסה ע"י קצב!!!!
ומי שפרסם את התמונות באינטרנט היו חברים של קצב או עוכרי הדין שלו זביידי או משו כזה
או חברים אחרים שלו
וזה בדוק נכון זאת אחותו!!!
היא הטלפון של רביבבו תשאלו אותו ותראו
054-6172661=====>
ואין שם אף אחד
לדעתי סתם שטויות...
אחות של רביבו ?!?
ואויי מעניין מה רביבו יגיד ?
כאילו אם היא אחות של רביבו זה יותר חמור שהיא נאנסה=\
אין מצב היא אחות של חיים רביבו..
גם חיים וגם אח שלו דוד הם כהי עור כאלה..
היא בלונדינית ודי לבנה..
ראיתם את התמונה שהם הצטלמו ביחד??
איך היא חיבקה אותו?..
אולי היא שידרה לו איזה משהו והוא הבין אותה לא נכון..
לכו תדעו..
ואיזה אחות של רביבו??
חיים רביבו הוא לא היחיד בעולם עם השם משפחה הזה
לא נראה לי..
לדעתי איזה מישהו ידע את השם שלה וסתם הפיץ שמועה..