קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 19-01-2010, 17:37
  2. [שאלה] בסיפרות על הסיפור "כל החיים לפניו"
    על ידי LifeTigerK בפורום השכלה ולימודים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-08-2009, 21:08
  3. [שאלה]מתים על החיים
    על ידי פיליפ בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 18-02-2008, 18:57
  4. שאלה, בקשר ל- CS:S
    על ידי בני2 בפורום Counter Strike
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 20:03
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 22:31
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 26

שאלה על החיים!

משתמש אנונימי
    אורח

ברירת מחדל שאלה על החיים!

תראו קשה לי מאוד לכתוב את מה שכתוב פה! אני מתלבט מאוד אם לרשום או לא לרשום!

אני ילד בן 17 בכיתה י"א,
    הציונים שלי סבירים יחסית לשאר התלמידים!בקיצור אני לומד ושוקד ככול האפשר!
    לפני מספר דקות הייתה לי שיחה חשובה מאוד אם אימא שלי דיברנו על החיים על ועלי.
    היא ממש ריגשה אותי וגרמה לי לבכות כמעט. היא אמרה לי שאני לומד אצל מורים פרטים וכל זה והם השקיעו עלי הרבה כסף משו כמו 50{אלף} עד עכשיו כמעט כמעט 6-8 שנים, עכשיו היא אמרה שזה בסדר לא נורא זה תרם לך ללימודים והכסף לא משנה.
    היא אמרה לי מה יהיה איתי אם אני רוצה להפסיק ללמוד או לא, לא יכולתי להוציא מילה!!!!
    היא יעצה לי ללכת ליועצץ של בית ספר ושאני ידבר איתה ולהתיעץ איתה כי לה יש ניסיון.

לפני שבוע היו לי מספר בדיקות של הגוף הראש והראיה והכל ואמא שלי אמרה לי שהיא הבינה שיש דברים יותר חשובים מאשר לימודים כמו הבריאות והמשך החיים.
    היא אמרה שכל מה שתרצה לעשות היא תסכים אם אני יפרט לה והכול.

ועכשיו אתם, אני צריך שאתם תייעצו לי מה לעשות אבל אל תחרטטו!!!!
    אני רוצה שרק מי שיש לו דעה עם נימוקים יגיד!!

**היה לי קשה מאוד לכתוב את זה אז אני רוצה שתענו לעניין!!בבקשה!

תודה למי שיענה

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של CompleX
    לייקים
    1
    נקודות
    210

קודם תגובה שלא יזהו אותך... ולפני שאני עונה....
    למה אתה רוצה להפסיק ללמוד? יש לך בעיה בריאותית מסויימת?! או שנמאס לך? או שלא יודע מה אתה יכול לכתוב סיבה?

משתמש אנונימי
    אורח

טוב אחי תראה כעיקרון נמאס לי כבר מהחרא הזה אני אפס במתמטיקה ובחיבור
    ואם אין לי ציונים טובים אין לי תעודת בגרות.
    אז מה שווה 12 שנות לימוד{תעודה}
    אם אין לי תעודת בגרות??

משתמש כבוד האוואטר של YaBoy
    שם פרטי
    אביאל
    לייקים
    3
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    עמי חייה !

אחי קודם כל.. כל הכבוד לך שרשמת וככה נתפת..
    ב' אחי
    תראה תמיד אפשר להשלים.. תעדות בגרות שלא תקבל זה ממש אבל ממש ממש לא סוף העולם.. היום אפשר להשלים הכל.. אם לא תוציא עכשיו תוציא כשתתבגר עוד קצת ואולי יהיה לך ראש וזמן לשבת על זה..
    חיבור לא נורא.. זה פשוט.. מתמטיקה אם זו הבעיה אפשר תמיד לסדר את זה.. יש כלכך הרבה דרכים ואפ]שרויות שחבל באמת חבל אתה זורק משהו טוב פה בין היידים שלך..
    אל תתבזבז ותפרוש מהלימודים בשנה האחרונה ( אני מניח )
    אחרת מה שווה כל 11 שנות ליחמוד שעברת וסבלת ויגעת ?
    אז תחשוב ברצינות.. תסתכל אחורה תראה כמה עברת עד עכשיו .. בשביל לעבור ולסיים בצפר.. אז אם אין לך יחידה אחת במתמטיקה.. ניחה אחי! זה ממש פשוט להשלים היום..! אם אין לך זמן עכשיו.. אז אחרי הבצפר ( אם אתה מתגייס מאוחר ) או אחריי הצבא שתקבל גם מלגה כזאתי להשלים.. בקיצור אחי
    קח את עצמך ביידים.. תעודת בגרות זה לא הסוךף של החיים ובמיוחד לא על מקצוע אחד.. יש אנשים ששוברים תראש עם 6-5 מקצועות להשלים שזה הון תועפות וזמן..
    אז תעשה את החישובים שלך מה מתאים לך..
    מקווה שתעשה תהחלטה הנכוןנה אחי..

למה כשאני מגיע הביתה בשבת ומנסה להתחיל איתך את אומרת: "אתה מקסים, אתה נחמד, אבל אני לא אשב שבוע, שבועיים, חודש, חודשיים ואחכה לאדון הלוחם שיבוא מסריח, מלוכלך ועייף. ברוך השם אני יפה והאפשרויות פתוחות בפני".

ועוד שבת עברה.

שואל כמה עוד?
    עד מתי?!

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

שמע , אתה חלש במתמטיקה וחיבור? תן את הכל, תשב ביום 5 שעות ותחרוש.
    עברת 11 שנים קשות, אל תוותר עכשיו, ואם אתה ב4\5 יחידות תרד אפילו ל3 ..
    חיבור זה לא כזה בעיה, צריך קצת ידע כללי וזהו, זה הרבה חירטוטים, לפי דעתי אין סיבה לעזוב את הלימודים.

משתמש אנונימי
    אורח

טוב תודה בינתיים למי שהגיב ממש תודה אני ישקול את העצעות שלכם!!!

יאללה עוד אנשים לכתוב!! בבקשה

אל תעזוב.
    אין לי יותר מה להגיד לך חוץ מזה.
    רק אל תעזוב.
    זה יהרוס לך את החיים.

.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple

נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל

או לפחות את עורו-

מפאת חוסר ביקוש,
    והכל מתפרק עלינו.

משתמש משקיע האוואטר של matan009
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    0
    נקודות
    36

אתה יכול לפרט קצת על הבעיה שלך... לא ממש הבנתי

מה השיקולים שלך לעזוב? מה השיקולים שלך להישאר?

משתמש אנונימי
    אורח

לרדת יחידות אחי אל תרד

אל תחשוב בכיוון .
    קצת יותר רצון התמדה נחישות ונכונות אתה תצליח .. זה קשה אחושרמוטה ...
    אבל תנסה לךהסתכל על עצמך מנקודת מבט של למעלה .
    שמע
    אני עברתי שינוי לאללה .
    הייתי אפס כמעט עד הרבע של השנה היו לי 7 נכשלים .
    נכשלתי מבחן אחרי מבחן .
    הגעתי להחלטה שאנ ירוצה בשינוי אחי .
    דיברתי עם ההורים ..
    נכנסתי לתגבורים.(ליב"מ) ..
    זה שעות מאוחרות ומוקדמות ..
    זה קשה
    אבל אני רוצה את זה אחי ..
    תנסה לקחת ממה שכתבתי לך משו ....
    ורק שתדע
    תעזוב עכשיו בנות , שים עליהם בולבול ענק שיחנקו .. (הם אלה שגרמו לי לירידה הדרסטית )..
    אולי גם לך אני לא יודע ..
    אז כשקצת שמתי אותם בצד הכל ההשתפר בנוסף להתמדה ..
    זה לא שנשארתי בלי בנות חח
    להיפך
    גם מצאתי את הידידה הכי טובה שלי וזה הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים ...
    אפשר לשלב אחי ..
    עזוב ת'מחשב ..פשוט אל תגע בו ואם אתה לא מצליח תגיד לאמא שלך לשים לך איזה סיסמא אנערף .. ושזה יהיה מרצונך ..
    ככה תשקיע יותר ..

משתמש כבוד האוואטר של AvixTz
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ
    הכל לטובה :)

יש לי כמה דברים להגיד לך בנושא , אולי חלק יחזקו לך צד אחד וחלק אני מאמין יחזקו לך את הצד האחר .

קודם כל אני אחזק את הצד שאתה לא רוצה ללמוד ,
    תראה , אני כאחד שסיימתי את הלימודים יש לי הרבה להגיד על הדרך שבה אני למדתי .
    למדתי אבל אני ממש ממש בחור שלא השקיע , לא הייתי הולך לביה"ס
    לא הייתי לומד לא הכרתי את כמה מורות למרות שהיו מלמדות את הכיתה שלי .
    אבל עם כל זה אני סיימתי 12 שנות לימוד , אני סיימתי את זה כי אני חושב שזה כן תורם לעתיד ..
    זה לא כמו שכולם אומרים "אם אין לך את זה זה הורס את החיים" כי זה ממש לא נכון , יש הרבה אנשים שלא למדו והצליחו ,
    ואל תגידו לי מעטים כי זה מחצית מהעשירים בעולם .
    אני יכול להציע לך כמה דברים אבל בסופו של דבר מי שיחליט אם להמשיך ללמוד או לא זה אתה ורק אתה ,
    לא אמא שלך , לא אני לא חברים שלך ולא אף אחד .

מצד אחד ה12 שנות לימוד האלה מעל הכל לא רק ה"12 שנות לימוד" תורם לך בעצם מסגרת ,
    מסגרת זמנית הכוללת בפנים חברים מורים לימודים עבודה עשייה וכד' ..
    זה לא משהו שאתה יכול לקבל [לפחות לא עכשיו] בגיל הזה מסגרת דומה .
    המסגרת הבית ספרית גורמת לך להיות אחראי יותר גם אם אתה לא רוצה או גם אם אתה מתכחש לזה
    הלימודים בביה"ס הם לימודים שאתה לא תקבל באף מקום אחר , הן מבחינת העברה והן מבחינת ההתחייבות .
    כיתה יא' אתה כבר בוגר ואתה יודע מה כדאי ומה לא , אתה שואל "למה ללמוד אם לא תיהיה לי בגרות"
    אז ככה ,אני בתחילת יב' הייתי איך להגיד הבחור שאם שואלים את המורה "למי פה לא יהיה בגרות ?"
    היא הייתה ישר מצביעה עלי לא כי אני לא יכול , כי לא הייתי משקיע בכלל לא הולך לא לומד , מציק מעצבן מדבר וכל מה שאתה יכול לחשוב ...
    אבל למרות כל הציפיות ולמרות כל מה שהיא חשבה או כל מה שמישהו בכלל חשב ,יש לי בגרות ואם אפשר גם להגיד בגרות טובה עד מאוד .
    אני לא מנסה להשוות אותך אלי או להשוות אותך למישהו , אני חושב שאתה מספיק בחור חכם לפי איך שרשמת אני רואה ,
    ואתה מספיק אחראי כדי להבין שבגרות רק תעזור לך היא אולי לא תקבע לך את העתיד או איך תחייה אבל להרוס היא לא תהרוס ..
    אני אישית לא יכול להגיד לך "תשב תלמד תקרע את התחת" כי אני לא עשיתי את זה ,
    אני לעולם לא למדתי למבחן , ות'אמת אין לי מושג איך עושים את זה .
    אבל אני יכול להגיד לך שכדאי לך לשבת בשיעור , לשבת וללמוד בכל מובן המילה לא לדבר ולא לעשות יותר מדי שטויות ,
    לרשום הכל לא להתווכח יותר מדי עם המורה ולעשות מה שהיא אומרת אפילו אם זה לא כל כך נראה לך .
    עם כל זה אני רוצה לחדד לך פה נקודה , אתה נמצא כרגע ביא' לפי מה שאמרת , נכון ?
    אז תשאל את עצמך בראש ,יש לך סך הכל עוד שנה , שנה וחצי לייתר דיוק ,
    עברת עד עכשיו עשה וחצי שנים של לימודים .. שווה להוריד עכשיו הכל בשביל עוד שנה וקצת ?
    לא שווה לסיים עם זה ולפחות לקבל משהו מכל הזמן שעבר עכשיו ?
    אל תקח את הבגרות עכשיו כמשהו שיעשה לך את החיים או משהו שיהרוס לך ,
    כי שחושבים על משהו שהוא כל כך כל כך חשוב בסוף הוא נהרס גם אם לא נרצה .
    תקח את זה כ"הישג" שאתה רוצה מעצמך , משהו שאתה רוצה לעשות ולעשות "שמח" גם לך וגם לאמא שלך אני בטוח .
    אני מאמין שאם תקח את זה כמשהו שאתה כן רוצה לעשות ולא כמשהו שואללה באסה להיות שם חרא שם ולא טוב שם
    זה יהיה הרבה הרבה יותר טוב יהיה לך גם יותר קל ואני מאמין שילך לך הרבה יותר טוב .

אז תעשה את החושבים שלך בראש ,תחשוב מה אתה רוצה להשיג ומה אתה חושב שכדאי לעזוב ומה להשקיע יותר ..
    תעביר את זה בלילה לפני השינה תחשוב מה אתה רוצה מעצמך ואני בטוח שתגבש החלטה הרבה יותר טובה ממקודם .

לכל שאלה בעיה מענה או כל מה שאתה רוצה אני פה בשבילך אם לא נח לך , אני מוכן לעזור לך בכל דרך בפרטי .

משתמש כבוד האוואטר של CompleX
    לייקים
    1
    נקודות
    210

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    טוב אחי תראה כעיקרון נמאס לי כבר מהחרא הזה אני אפס במתמטיקה ובחיבור
    ואם אין לי ציונים טובים אין לי תעודת בגרות.
    אז מה שווה 12 שנות לימוד{תעודה}
    אם אין לי תעודת בגרות??

אחי אני יתן לך את זה בראיה של מישהו שסיים ללמוד.
    ככה... השאלה היא רק מה אתה רוצה לעשות בעתיד.. לא צריך משהו ספציפי.. אלא כיוון.
    אני יגיד לך ככה.. שום פקולטה מכובדת באוניברסיטה לא תקבל אותך אם ממוצע של פחות מ100 בתעודת בגרות...(אתם שואלים איך מגיעים ל100.. זה כולל בונוסים...4 יחידות בונות 12.5 נקודות..5 יחידות..25 נקודות...)

עכשיו אני יגיד לך תאמת... וזאת הדרך שאני מאמין בה.. אין דבר כזה בן אדם אפס.. כמו שאתה מגדיר את עצמך.. יש אנשים שקשה להם עם המסגרת. וזה כנראה מה שקורה איתך.
    כנראה לא מתאים לך ואתה לא יכול ללמוד ככה.
    עכשיו אני אומר לך תאמת תעודה של 12 שנות לימוד זה חשוב.
    אבל היום גם בגרות אקסטרנית מתקבלת. אתה כיום חייב תעודת בגרות בשביל שיהיה לך משהו בחיים.
    פעם תעודת בגרות הייתה מספיקה להכל בשביל להתקבל לכל עבודה.. היום כבר מחפשים מינימום תואר ראשון אם לא שני.. ובלי תעודת בגרות כולנו יודעים מה האופציות שיהיו לך. מקצועות יום יומיים.
    אבל מצד שני חשוב מאד שתעשה עם החיים שלך מה שאתה רוצה.. אתה מכיר את זה שכל הורה חולם שהילד שלו יהיה עורך דין / רופא/ איש הייטק.. מה לעשות לא לכולנו זה מתאים. הכי חשוב שתעשה מה שאתה אוהב גם אם זה להיות מוסכניק ולפרק מכוניות.. כל עוד אתה אוהב את זה ואתה שלם עם עצמך אתה תחזיק את עצמך במקצוע ותשאף רק להתקדם שזה הדבר החשוב ביותר!!!

ככה. אני ממליץ לך לשבת עם עצמך ולעשות שיקול דעת של מה אתה רוצה! לא מה האנשים פה בפורום / ההורים שלך/ כל אחד אחר רוצה.. ואז להחליט.
    אחרי שהחלטת אני גם ממליץ שתלך עם ההורים שלך ותבדוק מקומות שמכינים לבגרויות אקסטרניות.. תראה אם המסלול הזה מתאים לך ואם זה מה שבראש שלך. יכול להיות שהמסגרת הזו תתאים לך הרבה יותר וככה הציונים יעלו.. ויהיה לך קל יותר. יכול להיות שאתה צריך את היחס היותר אישי ולא ללמוד עם 40 איש בכיתה..ואולי גם את החופש שזה נותן שלא צריך לקום כל יום ב8 למסגרת המחורבנת הזו (סלחו לי) שנקראת בית ספר.

בנוסף תעודת בגרות תמיד תמיד אפשר להשלים...ולשפר... העיקר הוא שאתה תיהיה שלם עם עצמך זה בפעם המאה...

ועוד משהו לדעתי יש לך אחלה של הורים. אבל אל תנצל את זה לרעה. תנסה למצוא מסגרת שתתאים לך.
    תתיעץ איתם! תראה להם שיש לך נכונות לעשות משהו עם עצמך. אתה רואה שהם משקיעים בך ונותנים לך הכל! ולדעתי זה מראה על הורים מאד ליברלים. שאתה צריך לברך על זה , לא לכל ילד יש הורים כאלו שנותנים לו מגוון של אפשרויות ועוד את האפשרות בחירה שהם נותנים לך בגיל כזה מוקדם. הורים רבים לא היו חושבים על זה שהילד שלהם יעזוב את בית ספר בכלל.

מקווה שעזרתי.. אם יש לך עוד שאלות או דעות לגבי משהו שאתה רוצה לשמוע אתה מוזמן לכתוב.

משתמש משקיע
    לייקים
    6
    נקודות
    69

ציטוט נכתב במקור על ידי AvixTz צפיה בהודעה

מצד אחד ה12 שנות לימוד האלה מעל הכל לא רק ה"12 שנות לימוד" תורם לך בעצם מסגרת ,
    מסגרת זמנית הכוללת בפנים חברים מורים לימודים עבודה עשייה וכד' ..
    זה לא משהו שאתה יכול לקבל [לפחות לא עכשיו] בגיל הזה מסגרת דומה .
    המסגרת הבית ספרית גורמת לך להיות אחראי יותר גם אם אתה לא רוצה או גם אם אתה מתכחש לזה
    הלימודים בביה"ס הם לימודים שאתה לא תקבל באף מקום אחר , הן מבחינת העברה והן מבחינת ההתחייבות .
    כיתה יא' אתה כבר בוגר ואתה יודע מה כדאי ומה לא , אתה שואל "למה ללמוד אם לא תיהיה לי בגרות"
    אז ככה ,אני בתחילת יב' הייתי איך להגיד הבחור שאם שואלים את המורה "למי פה לא יהיה בגרות ?"
    היא הייתה ישר מצביעה עלי לא כי אני לא יכול , כי לא הייתי משקיע בכלל לא הולך לא לומד , מציק מעצבן מדבר וכל מה שאתה יכול לחשוב ...
    אבל למרות כל הציפיות ולמרות כל מה שהיא חשבה או כל מה שמישהו בכלל חשב ,יש לי בגרות ואם אפשר גם להגיד בגרות טובה עד מאוד .
    אני לא מנסה להשוות אותך אלי או להשוות אותך למישהו , אני חושב שאתה מספיק בחור חכם לפי איך שרשמת אני רואה ,
    ואתה מספיק אחראי כדי להבין שבגרות רק תעזור לך היא אולי לא תקבע לך את העתיד או איך תחייה אבל להרוס היא לא תהרוס ..
    אני אישית לא יכול להגיד לך "תשב תלמד תקרע את התחת" כי אני לא עשיתי את זה ,
    אני לעולם לא למדתי למבחן , ות'אמת אין לי מושג איך עושים את זה .
    אבל אני יכול להגיד לך שכדאי לך לשבת בשיעור , לשבת וללמוד בכל מובן המילה לא לדבר ולא לעשות יותר מדי שטויות ,
    לרשום הכל לא להתווכח יותר מדי עם המורה ולעשות מה שהיא אומרת אפילו אם זה לא כל כך נראה לך .
    עם כל זה אני רוצה לחדד לך פה נקודה , אתה נמצא כרגע ביא' לפי מה שאמרת , נכון ?
    אז תשאל את עצמך בראש ,יש לך סך הכל עוד שנה , שנה וחצי לייתר דיוק ,
    עברת עד עכשיו עשה וחצי שנים של לימודים .. שווה להוריד עכשיו הכל בשביל עוד שנה וקצת ?
    לא שווה לסיים עם זה ולפחות לקבל משהו מכל הזמן שעבר עכשיו ?
    אל תקח את הבגרות עכשיו כמשהו שיעשה לך את החיים או משהו שיהרוס לך ,
    כי שחושבים על משהו שהוא כל כך כל כך חשוב בסוף הוא נהרס גם אם לא נרצה .
    תקח את זה כ"הישג" שאתה רוצה מעצמך , משהו שאתה רוצה לעשות ולעשות "שמח" גם לך וגם לאמא שלך אני בטוח .
    אני מאמין שאם תקח את זה כמשהו שאתה כן רוצה לעשות ולא כמשהו שואללה באסה להיות שם חרא שם ולא טוב שם
    זה יהיה הרבה הרבה יותר טוב יהיה לך גם יותר קל ואני מאמין שילך לך הרבה יותר טוב .

אז תעשה את החושבים שלך בראש ,תחשוב מה אתה רוצה להשיג ומה אתה חושב שכדאי לעזוב ומה להשקיע יותר ..
    תעביר את זה בלילה לפני השינה תחשוב מה אתה רוצה מעצמך ואני בטוח שתגבש החלטה הרבה יותר טובה ממקודם .

לכל שאלה בעיה מענה או כל מה שאתה רוצה אני פה בשבילך אם לא נח לך , אני מוכן לעזור לך בכל דרך בפרטי .

תקרא את מה שהוא כתב עוד פעם ועוד פעם עד שתכניס לעצמך הכל לראש אבל בסוף הבחירה שלך
    אני רק רוצה לחזק עוד 2 נקודות:
    1) 10 וחצי שנים, 50 אלף שקל. למה לפרוש בסוף??! מה תעשה בשנה הזו תעבוד בעבודת שכר מינימום?? עם עצמך?? בלי חברים מישהו בגיל שלך?? תחשוב על זה אפילו כמו שהוא אמר להיות במסגרת

2) גם אם תרצה יום אחד ללמוד מקצוע, וכל מקצוע מכבד את בעליו ואני מוריד את הכובע בפני כל אדם עובד במדינה שמפרנס את עצמו אתה צריך תעודת בגרות. אין כזה דבר שאתה לא מסוגל לקבל תעודת בגרות, לפי הכתיבה שלך רואים שאתה לא טיפש ויש לך אינטילגנציה. אני לא יודע אולי יש לך לחקויי למידה אני לא יודע נשארה לך אפילו לא שנה וחצי תוריד חופשים תשקיע ותעבור את החיבור והמתמטיקה על 60 תהיה לך תעודת בגרות

בהצלחה

משתמש כבוד האוואטר של AvixTz
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ
    הכל לטובה :)

המסגרת יותר חשובה , הכסף שאתה מדבר עליו אני לא ייחסתי חשיבות כי הוא באמת לא גורם מכריע פה , כסף בא כסף הולך ..

ד"א תגיד לי יש לי שאלה , יש לך בעיה של זיכרון או להתרכז ? או משהו כזה ?

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    No Psy No Life

אם לא תסיים עם תעודת בגרות - אתה בחיים לא תשלים !
    בדוק...כולם אומרים שהם ישלימו בגרויות אבל תאכלס למי שי יש להשלים אחרי צבא וזה....
    תישב תשקיע עוד קצת עם קצת מאמץ ותסיים ...
    גם אני בן 17 וגם לי נמאס ללמוד אבל אני מנסה לסחוב עוד קצת, אם כבר עברתי 11 שנים בבצפר, אני יעבור עוד שנה...בהצלחה
    ואל תעשה טעות ותעזוב ת'בצפר.

Vicious Delicious 2006

משתמש משקיע האוואטר של -Raz-
    שם פרטי
    רז
    לייקים
    1
    נקודות
    1

אופסס סוריי
    נערך לאחרונה על ידי r_9_r_9_r_9; 15-02-2007 בשעה 16:56.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,676 | הודעות: 8,174,263 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect