1)חשוב מאוד שתדע,שאני לא יוסף הצדיק ולא מנבא חלומות,מה שכן אני יכול לעזור טיפה,מקווה שזה יעזור.
אתה מגביר מד"ח אם אני לא טועה,חח לא זוכר אם אתה איתי בביולוגיה,בכל מקרה פרויד אמר שהחלומות שלנו זה מה שקורה לנו בלא מודע ביום,מה שאני כן חושב זה שסבא שלך כל כך חזק במודע שלך,שהוא לא עבר לך ללא מודע,ובגלל זה הוא לא מופיע לך בחלומות,כי אתה חושב עליוי כל הזמן וזה לא משהו שיוצא.
בכל מקרה זה ההשקפה החילונית,ההשקפה הדתית אומרת שהוא עדיין לא בא אלייך בחלום,כי כנראה הוא שמור למשהו שצריך לבוא עלייך(נקווה שיבוא לטובה)ואז הוא יבוא

עד אז,כל מה שנשאר זה לחכות,ולא,זה לא פתרון חדש משמעי

.
2.חוכמה גדולה לבוא לקב"ה בטענות,תכלס גם אינ חושב ככה,הכי קל לבוא ולהגיד איפה היה הקב"ה בשואה?למה לעזאזל הוא לא עזר ל6 מיליון מהילדים האוהבים שלו?איך הוא נתן להם למות בהפקרות כזאת.
אז בוא ואני יתן לך כמה פרטים מדעיים,ובבקשה מכל הכופרים פה,לא להתווכח איתי כי אני לא בא להתווכח,בא רק לעזור לרונן,תודה?
ב722 לפני הספירה הגלו את ממלכת ישראל,כולה,והחריבו אותה,לא נשאר "ישראלי"אחד.
נשארה רק ממלכת יהודה(אגב להשכלה כללית בגלל זה אנחנו נקראים יהודים).
ואז שהחריבו את בית המקדש גם כן ואז הגלו את היהודים,בגלל כל ההפקרות והזנות והפירצות ועבודת האלילים ושפיכות הדמים ושנאת החינם שהייתה בנינו,כל היהודים חיו בגולה,בתפוצות מה שנקרא.
מאז ועד 1939 בערך 50 אחוז מהיהודים התבוללו,בעיקר אלו ששם משפחתם הייתה "לוי" או "כהן" קיצור דברים שמסגירים יהודים

.
אז תגיד לי אחי היקר,באיזה זכות אנחנו באים ומתלוננים לקב"ה שאנחנו הופקרנו בשטח וכו' וכו' וכו',רק שתדע שמות כל צדיקי פולין וגרמניה,כל הקהילות שמה,באו לכפר על העוונות של יוצאי אשכנז על מנת שישרדו ולא יגזר עליהם בשמיים מיתה והם יוכלו לעלות לארץ ישראל ולחיות פה,רק על זו מתו כל כך הרבה צדיקים.
ותגיד לי רגע אחי היקר,ב1972 אם אני לא טועה מלחמת יום הכיפורים,כאשר ניצלנו בנס גדול מן המשיים,ולא החריבו אותנו האויבים,מה אמרנו?הקב"ה גדול?הקב"ה עשה נס?הקב"ה גיבור מלחמה?לא ממש..אלא צה"ל גיבור צה"ל וכו' וכו' וכו',לא ככה?
במלחמת יום העצמאות,כנ"ל,מישהו הודה לקב"ה,חילוניים כתבו בעיתונים נס גדול היה פה?כי העובדות אומרות שלא.
אז תגיד לי אתה רונן,באיזה זכות אתה בא ומתלונן על מות של יהודים שהמירו את דתם,ועל מות של יהודים צדיקים גמורים שמתו על מנת שאתה ואני נשב בארץ ישראל?אני פחות כי המרוקאים לא ממש חטאו

חח.
אגב,תקרא לזה מקרא גאוגרפי/שיקול צבאי/מה שלא תרצה,יהודי מרוקו ותוניס החיו בקהילות סגורות ללא כניסה של גויים וללא התבוללות ושמירה על מנהגי הדת,חיו וחיים עד היום,וכל זה כי לא התבוללו,אני אישית קורא לזה צדק ה'.
לא שהשואה מוצדקת אגב,השואה פשוט עונש על חטא,כמו עונש דוד כמו עונש שלמה וכמו עונש משה.
"סלח לעם הזה כגודל חסדך"שאנחנו צריכים להימחל,מוחלים לנו מלמעלה,תזכור את זה אחי!