טוב אחרי שמעי יותר מעמיקה אני חייב להגיב מחדש ולחדש כמה דברים.
אז נתחיל מההתחלה ..
becoming_insane כולם כבר מכירים אם לא היו מפיצים אותו מקודם אז כולם היו הרבה יותר מרוצים מהאלבום אבל בגלל שכולם מכירים אותו אז מדלגים עליו .. טראק פצצהה אין מילים מזכיר לי בוואקל את כונוורטינג ווג'טרינ .. מפציץ במסיבותת .. כבר כולם מכירים אותו.
artillery אחלה ראפאחלה סאונד . טראק מעולהה והם עושים את זה ממש טוב .! אני ממש ממש אהבתיייי אותו@
vicious_delicious כולם מכירים תריפ שהטריףף פשוט היהה אלוהי .. פה זה קצת יותר מאופק לא יודע למה :\ הסאונד ממש טובב, טראק חזק .. ולפי דעתי הכי חזק באלבום .
heavyweight איזה גיטרותת מטריפותתת יאאלההה .. אין אין פשוטט קטע מטורף של גיטרות .. אני פחות מתחבר אבלל בכלל זאת, פשוט שיחקו אותה בקטע של הגיטרות , מי שאוהב לא יכול לדלג על הקטע הזה
suliman טוב את סולימן מי לא מכירר .. אחד הטראקים הטובים , אין מה לדבר עליו ממש כולם כבר מכירים :\ אבל גם אחלה קטעע
forgive_me הוואקל הולך פה ממש מעולה אבל לא ממש התחברתי אליו :\ לא ממש הסגנון שלי
special_place חח זה ממש קטע מוזר .. תאמת אהבתי רק תהתחלה :\
in_front_of_me הם יכולים להיות אחלה להקת רוקק .. אבל זה לא מה שרציתי לשמוע בדיסק הזה
eat_it_raw קטעע מעולהההההה רק חבל ששמעתי אותו שנה שעברה חח . הוא היה בכל הרשת תחת השם Infected Mushroom - Change The Formality וממש פאשלהה ..
change_the_formality אחד הקטעים היותר מטורפים ששמעתי .. איזה מלודיהה יאאלהה איזה וואקלים .. פשוטט קטע מטורףףףהפתיע אותיי
before יש לי תרינגטון בפלא חחח .. סימו תאלבום באחלה קטעע עם סאונג מעולההה !!
אז שמסתכלים על זה ככה אז כן יש כמה קטעים שנשמעים כמו רוק עם כל הגיטרות והוואקלים אבל בגדול יצא אלבוםםםם בן זונהה . פשוט כולם חשבו שיצא אלבום ממש מיוחד ואחרכך מתאכזביםם .
סיכום כזה אני ישקיע רק באלבום של אינפקטד :]
אה ותודה לאסף הכלבה על האלבוםם .. אסףף אוהבים אותךךךךךךך , מה הינו עושים בלעדיךך אה ?!
תזרימו תגובותתתתתתת