חיפה על הזין ביתר תשפיל אותם שוב כמו שני המשחקים האחרונים עוד השפלה לחיפה מול ביתר
חיפה על הזין ביתר תשפיל אותם שוב כמו שני המשחקים האחרונים עוד השפלה לחיפה מול ביתר
|
|
אני צוחק על מה שאמרת
לדעתי בליגההההה מה שהיה להם היה פסיכולוגיי , אתה תראה שאתם לא יותר טובים באירופה לדעתי תפלו ומהר., זה רק הדעה שלי , עם תפלו מהר זה ההוכחה , יש לנו סגל בינוני השנהה מאוד בינוני שלומי ארביטמן , משומר , מגרשליוילי ,אנדרסון ששיחק בלי חשק בגרוש , אולארה שהרס לנו תעונההה החלטה גרועה בתיחלת העונהה , פשוט לא יאומן כאילוו אחייי אתה יודע כמה זמן ביתר לא נצחו את חיפה בקרית אליעזר? מאז תקופת בניוןןן , שנה שעברה נצחנו אותכם 3-0 , 1-0 ואתם נצחתם 1-0 אבל בטדי , חוץ מזה הנצחון האחרון שלכם אלינו היה לפני 3 שנים 3-0 בטדי (או 4 שנים) , וחוץ מזה כל כך הרבה פעמים השפלנו אותך 3-2 של בניון , 2-1 של קייסיי ( 2 הגולים בדקה ה90) ,ופשוט באתם השנה ופרקתם לנו תאמאאאא למרות שהינו בלי דקל קינן בלי דוידוביץ עם אלמאדון האפס שקבלנו 2 גולים בגללו , לא מאשים , בטחלס ? בליגה? ביתר יוותר טובה .
וכולם הרסוו מסורת כל כך ארוככההההההההההההההה כל כך הרבה זמן שביתר לא נצחו אותנו בקרית אליעזר ואנחנו אכלנו אותהה כל כך זינתם אותנו פשוט , נגד הרצליה? אף פעם אבל אף פעםם (השדרן אמר) הם לא נצחו אותנו בקרית אליעזר , באו השנה עשו 4-0 דיי נמאס כבר. גם שם היה אלמאדון ו10 שחקנים אבל לא משנה. עדיןן ארביטמן אפסס , קטן לא מאשים אותו בכלל עם מי הוא יכול לשחק כבר
Siete
חלאס להאשים שחקנים חלאסס
שללומי תותח אם הוא יעזוב אני אהיה עצוב רצח אחד השחקנים המוכשרים ישלו עתיד
בגול הבא שלו הוא יתחיל לדחוף לרשת בצרורות תקשיב לי!!
גול הבא שהוא שיהיה לו חלק בו ולא רק נגיעה מול מכבי
והוא יקרע רשתות.......
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
תבינו אנשים זה לא שביט''ר טובה זה הליגה גרועה
בליבי כבר נחרט שמכבי חיפה היא האחת
מה יקרהה רשתותת מה יקרה?
הכניס השנה גול אחד יפה נגד אשדודד
גול 1 נגד בני יהודה שאיך שהוא הגיע לו לרגל
נגד מכבי ת"א איך שהוא הגיע לו לרגל
נגד כפר סבא שהשוערר היה מושחת
חרא של שחקן הורס לנו הכלל אלק חלאס להאשים שחקניםם רואים שאתה לא מבין כלוםם לךל תראה משחקים תראה איך רפאל אולארה הורס לנו הכל גם נגד ביתר הוא הרס לנו שלדקל קינן היה צהובים ואלמאדון ? לךך תראה נגד הכח רמת גן איזה גולים הוא חטף נגד מכבי הרצליה ואז תאמר די להאשים שחקנים
Siete
למשחק מסוג זה יש שתי אופציות או שיהיה משחק אדיר רב שערים ובלתי נשכח
או שיהיה אפס-אפס משעמם
לדעתי חיפה תנצח אבל בקושי .....
עשה טובה DESIRE חלאס אתה יודע שלאאא
האליפות שלכם היא לא מרשימהההה כמו שלנו בשנה :\ +40 הפרש שערים אחי
לא יודע מה יש למכבי חיפהה כמו שאמרתייי הקבוצה היא שנהה בינונית ארביטמן לא יודע מה קרה לו מרגשלוילי פתאוןם נכנס להרכב אחריי 3 שנים שלא נכנס כמעט :\ והוא אפססס אולארה משחק רעע , קולאוטי משחק לא משהו , יניב קטן בעונה נאחס לכל אחת יש את זה.. מי יודע מה יהיה שנה הבאהה ... שנה שעברה עם גאידמקק לקחתם מקום 3.....
Siete
הולך להיות משחק מעניין
הימור שלי מכבי חיפה