אוי אוי אוי אוי אוי
בית"ר אכלה בראש
איפה כל ההתלהבות
חשבתי שזה הולך להיות תבוסה לחיפה ? :|
אוי אוי אוי אוי אוי
בית"ר אכלה בראש
איפה כל ההתלהבות
חשבתי שזה הולך להיות תבוסה לחיפה ? :|
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
|
|
מזל טוב לחיפה, בית"ר שלטה במחצית הראשונה ומכבי לא נגעה בכדור כמעט.
מחצית שנייה נפתחה שווה בין חיפה לבית"ר ורוב המחצית והארכה חיפה שלטה במגרש.
ה1-1 משקף באמת את המשחק.
פנדלים כמו שמזרחי אמר, עניין של מזל גם מאראדונה, פלאטיני ופלה החמיצו פנדלים זה לא משו נדיר.
אבל מילא להחמיץ פנדל, אבל להקפיץ אותו לשוער?!!?!
כוסאמאמאמאמא של גרשון איזה טמבל.
לא נורא בית"ר שנה הבאה אז ניקח דאבל!
תכתבו בית''ר עם ת',
איאפשר להגיד בכלל שבית''ר שלטה במשחק,שליטה במשחקה היה בערך ל-2 הצדדים אותו הדבר אבל ההזדמנויות היו רק לנו הזדמנויות עם קצת דיוק הייתם מקבלים עוד כמה גולים ויש הוכחות,בוקולי שחקן נשמה ענק נלחם עד הסוף הגיע לו הנצחון הזה,דוידוביץ' שוער ענק מול קורנפלקס הבינוני אין מה לעשות.
קורנפיין שוער מצוין ב1 על 1
גם אם ראית את הפנדל השני שהוא עצר אני חושב, קפץ כמו חתול ניגרי...
שוער טוב, חבל שגרשון אידיוט.
אחחחחח מדהים איזה התרגשות ביציע הרבה זמן לא הייתה כזאת שמחה
כיף לראות תירושלמים המסריחים חוזרים עם הראש בין הידיים
I LOVE INTER
הגיע לנו היינו עדיפים ........
היה כל כך התרגשות שםםםםםםםם אלוהים
Siete
''במהומות נפגעו בעיקר אוהדי מכבי חיפה כאשר 5 מהם הגיעו לבית החולים רמב"ם בחיפה. 2 מהפצועים נפגעו מדקירות סכין. ד"ר טל אור ערן מרמב"ם סיפר ל-ONE שאחד הדקורים הגיע במצב בינוני, השני במצב קל ושלושת הפצועים האחרים הגיעו במצב של חבלות ממכות.
בבונים בני זונות דוקרים ילדים עם סכינים,איזה אנשים מגעילים שיהרוג אותם מחבל.
דניאל זה לא ככה,נכון אוהדי ביתר לא צריכים לבוא עם סכינים בני שרמוטות אבל אוהדי חיפה(אל תקפצו כולם מהר אה) לא צריכים ללכת כול הילדונים האלו ואחר כך לבכות שדקרו אותם.
חוץ מזה איפה המשטרה רק להביא מכות היא יודעת?!
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
נשבע כל מי שאוהד כדורגל ואחרי משחק הולך לתת מכות לאוהדים אחרים בלי סיבה שייתעוור מחר בנזונה שרמוטה הרביצו לחבר שלי שברו לו ת'אף זונות מזדיינים כלביםםםם!!!!!!!!
אבל איזה אווירה במגרש יא אללה היה טירוףף
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 19-04-2007 בשעה 11:19.
כל אוהדי חיפה פה צבועים, כמו שאלון אמר איפה התבוסה? איפה הניצחון?
Skylner אתה מדבר כאלה שטויות מזה בלי זנדברג אין קבוצה? מה אתה מדבר בכלל..
מחצית שנייה בית"ר חשבו זהו לקחו את המשחק באו עם ביטחון מופרז, היה גול בטעות לאחר שחיפה
לא התקרבה לשער בכלל, למרות שהיה גול יפה, אהבתי.. נגמר 1-1 גם בהארכה, מזה אומר? שחיפה
לא מסוגלת לנצח את בית"ר גם כשהיא בלי זנדברג ועם זנדברג וכל השחקנים שאתה רוצה.. אז אל תזיינו לי
במוח.. בית"ר השפילה את חיפה לעיני האוהדים שלה, עם כל ההתלהבות ועם כל הרצון של האוהדים, חיפה
הגיעה כדי לשחק סטנגה, בית"ר לא נלחמה אחרי מחצית שנייה, בעיה חמורה שצריך לפתור ללא ספק, כי זה קורה
הרבה, אבל עדיין חיפה השנה לא הצליחה לגבור על בית"ר, ודוגרי אם כל כמה שאני כל כך אוהב את בית"ר, עדיף שחיפה
יעלו.. ואני יגיד למה.. חיפה, בית"ר, מכבי ת"א, הפועל ת"א הולכות לאירופה מה רע? מה עדיף שחיפה לא תגיע, זה לא
טוב, צריכים שיהיו את הקבוצות הטובות ביותר שלנו לקראת אירופה, אז השנה לא ניקח דאבל, העיקר אליפות זה הכי חשוב,
אבל לפחות בית"ר הגיעה מדהים, לא הפסידה לחיפה השנה לא בבית, לא בחוץ בשום מסגרת, רק בפנדלים, כל הכבוד
לבית"ר, אני מאוד גאה בקבוצה שאני אוהד :]
השפילה?
חמוד אם לא שמת לב אנחנו ניצחנו..