איזה מיפל יותר טוב? למשל קוריאני סיני יפני וכ'ו ?איפו יש יותר EXP כל להשיג כסף? ולהסיג דברים סוסים מהר ובזול?![]()
איזה מיפל יותר טוב? למשל קוריאני סיני יפני וכ'ו ?איפו יש יותר EXP כל להשיג כסף? ולהסיג דברים סוסים מהר ובזול?![]()
|
|
ניראה לי מיפל מיפל קורעה (יפני)
תראה זה תלוי..
יש את מיפל גלובאל שהמון אנשים משחקים שם.. רוב ישראל.. המכירים דיי בשמיים ואומרים שזאת הגירסא הכי הרוסה כי יש בה המון האקרים יחסית
יש את מיפל סי שגם שם המון אנשים משחקים לא הרבה ישראלים כי לרוב הישראלים יש לאגים בכל הסרברים שלהם.
אומרים שזאת גירסא מעולה בגלל שהאנשים יותר נחמדים ונדיבים והכל שם הרבה יותר זול (זה גם חיסרון כי קשה להרוויח שם כסף)
זאת גם גירסא מתקדמת יחסית לגלובאל כי יש שם עבודה רביעית..
יש את מיפל קוראה שאני חושב שזה אותו דבר בערך כמו סי
ויש את מיפל יורופ שזה המיפל הכי חדש, אין שם הרבה האקרים בינתיים והמכירים יותר זולים..
תעשה את החשבון שלך..מקווה שעזרתי ^^
אבל הגירסא ה קוראני בפנים במשחק המשחק באנגלית?????????????
מייפל יפני ניראה לי זה משהו אחושרמוטהה איזה דברים יש שם..
יפני הכי טוב
טוב לכל מי שכתב למעלה שטויות הקשיבו נא לי.....
היה לי לפני איזה שבועיים ויסטה, (יפני) אז אמרתי אם כבר אני יכול להקליד יפנית למה לא? ואז זה התגלגל עוד ועוד ועד ואז בסוף גיליתי משהו מענין.
1. בקוריאה יש הרבה יותר exp מאשר בגלובל.
2. כסף בקוריאה הוא כלום שם לעומת כסף במייפל גלובל.
3. המייפל האירופאי ריק..... אם אתם רוצים להיות שחקנים חזקים תלכו למייפל האירופאי רמה 1 שם זה כבר משהו =] (עוד לא שיחקתי באירופאי אני משער...)
4. במייפל sea משקיעים יותר מידי על nx ופחות מידי על מקומות ודברים כאלו....
JVIaple Story
רוצים לראות איך עובדים על אנשים? לחצו כאן
בפני ה
,
בשבילי. כי אין לכם משהו אחר לעשות.
תבין שלא תלוי באיזה מייפל אתה משחק אתה צריך פשוט להיות רמה טובה ותהרוג מפלצות חזקות יצאו לך דברים טובים ותמכור אותם או שתשתמש
זה יכול להיות במייפל הקרואני,היפני,הגלובלי