חחח איזה מטומטמים יש בעולם..
עברנו דירה אז השכרנו את הדירה שלנו לאיזה משפחה..
הכל טוב ויפה עכשיו אברו איזה 3 שנים הם צריכים להתפנות הם לא רוצים הם מתחילים לאיים וזה והם לא עבריינים או משו הם כאלה משפחה שכל העיר מכירה אותם הם חייבים לריב אין מצב הם ניכנסו לאיזה מקום ולא רבו..
הקיצר אבא שלי הלך ליראות את הדירה וזה מה נשאר ממנה אם הם הרסו או משו ..
אבא שלי גילה שהם הסריחו את הבית כל המשופים של הדלותות הרוסים הקיצר לפני שהם יצאו הרסו את כל הבית סתם ככה גם מכרנו להם ארונות שהיו לנו שקנינו באיזה 8 אלף מכרנו להם ב500 שקל סתם כי אין לנו מה לעשות אם זה אבא שלי אמר לו עם הוא יכול ליקנות ממנו את הארונות חזרה או פירק את הארונות וזרק אותם
פסדר וזה עכשיו הוא לא רוצה לתת לנו את הפתח של הבית ועבר 12 בלילה אז זה אומר שהוא "פולש" והוא צריך לשלם את החודש חח[איזה מפגר] והוא לא הולך לגור שמה הוא כאילו ישלם שהוא גר עוד חודש..
פסדר וזה הוא הביא את אח שלו יענו עבריין איזה לפלף כזה שהישתחרר מה מישטרה וזה הוא היה כזה מהשוטרים שמרגישים את עצמם "אלוהים" כי הם במדים אז סילקו אותו מהמישטרה אז הוא בא לאבא שלי איזה אחד מטר חמישים אומר לו שהוא ימכור לנו את הבית ועם או לא מסתלק מפה הוא מזיין את אבא שלי וזה אבא שלי הוריד לו כאפה והוא הלך חח
עכשיו ההוא עובד בצבא בתור קבע ואבא שלי עם הקשרים שלו דיבר עם המפקד שלו וזה ומחר עושים לו בירור וכל זה..
אבא שלי הולך לשגע אותו ולהרוויח פול כסף כי אחרי שהם עזבו הם הרסו אחושרמוטה את הבית אז קנינו הכל חדש מטבח חדרי שינה הכל הכל חדש.. והיו כבר צריכים להתחיל להרכיב את זה וזה מעכב אותם וזה אומר שהוא צריך לשלם פיצויים וזה..
אז אבא שלי לא מדבר איתו לא כלום הולך ליתבוע אותו איזה 10 פעמים ועל כל ההוצאות וזה.. אה ואם מישו יודע אז אם מישו בקבע בצבא והוא ניכנס לתביעות וכל זה אז מפסיקים לו את המשכורת ועושים לו כל מיני בלאגנים וזה..
ככה צריך לעשות לאנשים חארות כל העיר יודעת שהם חייבים לריב סתם ככה... רק בדימונה זה יכול לקרותחח
אגב מישו יודע איך רושמים מטרייה באנגלית? אני רוצה להוריד את השיר הזה של ריאנה אמברה =]

חח
ציטוט ההודעה

שיניתי כינוי

רוסים מפחידים.. במיוחד האלה מאמנון לוי יצאו על הכתבת שלהם עם סכין וזה החהחחהה.

... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח