1) ביבי נתניהו
2) אהוד אולמרט
3) עמיר פרץ
לא קשור לאיזה מפלגה הייתם מצביעים, מי מבין האישים הבאים הייתם מעדיפים שיהכן כראש ממשלה אחרי הבחירות (אם בכלל)- זה סתם לדעת את מי אתם מעדיפים מבינהם.
רצוי שתנמקו, אם יש לכם נימוק כלשהוא.
1) ביבי נתניהו
2) אהוד אולמרט
3) עמיר פרץ
לא קשור לאיזה מפלגה הייתם מצביעים, מי מבין האישים הבאים הייתם מעדיפים שיהכן כראש ממשלה אחרי הבחירות (אם בכלל)- זה סתם לדעת את מי אתם מעדיפים מבינהם.
רצוי שתנמקו, אם יש לכם נימוק כלשהוא.
|
|
זה קשה... אני מתלבט בין ביבי לאולמרט אני יסביר למה
ביבי הוא הבנאדם הכי יודע לשכנע שיש ככה שזה די טוב לנו
לעומת זאת החמאס וארה"ב הם בעד אולמרט ויש להם יחסים טובים מאוד ככה שיש לו סיכויים טובים יותר להזיז משהו
עמיר פרץ
בגלל האנגלית שלו
ביב
בגלל הנסיון
כי מי זה אולמרט :\
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
חח האמת שאין לי מושג מי זה כל אחד .... אני רק יודעת שאולמרט הוא המחליף של אריאל שרון ושביבי הוא איש מושחט שבגללו המצב הכלכלי בארץ ניראה ככה ....
X.GIRL, ביבי הצליח להוריד את אחוז האבטלה מיזה שנים בארץ,
מנגד יש את אולמרט המושחת ואת פרץ השמאלני שלא יודע לדבר.
בקיצור רק ביבי.
מושחת**
ואולמרט א-בגלל שהוא קרוב שלי חח
ב-בגלל שהוא הכי טוב מכל מי שמתמודד ..
ג-עמיר פרץ סתם מנהיג פועלים שלא יודע אנגלית וביבי נתניהו הוא בן אדם מושחת וימני ביותר בדעותיו שאנחנו לא רוצים לראות בראש המדינה שלנו...
לדעתי עמיר פרץ.
עזבו את זה שהוא לא יודע לדבר והוא לא אשכנוז.... תאכלס ג'ק שיראק יודע לדבר אנגלית ? לא... והוא ראש ממשלה.
ועזבו את כל הגזענות שבגללה עמיר פרץ לא מקבל עוד איזה 10 מנדטים של ותיקי העבודה, ותסבירו לי למה צריך את האחרים?
הסיבה שאולמרט מנהיג מפלגה שהיא מפלצת מנדטים היא בגלל ששרון היה בה והוא היה המורה של אולמרט- אבל בל לשכוח שאולמרט בלי שרון הוא כלום הוא 0 הוא סתם שחיטות ללא שום אידיולוגיה פשוט הוא הולך בדרך שהראו לו כמו פרה עיוורת. כאשר התוכניות של שרון יגמרו המפלגה שלו תשאר ללא שום מצע פוליטי וישארו רק השחיתות.
ביבי- בקצב הכלכלה של ביבי נזילת ההון תגיע כשהעשירון העליון יהיה העשיריון היחיד. חוץ מזה הדבר היחיד שיש לו להציע זה "שמאלמרט" מה יהיה כשהוא יהיה ראש ממשלה עדיין אותה סטיגמה ? כבר ראינו אותו ראש ממשלה ויש לו נטייה להבהל במצבי לחץ. צריך מישהו חזק לא ביבי שיש לו יכולת שיכנוע אבל במצבי לחץ מזיע ת'נשמה...
ומעל לכל- צריך להשקיע בדור הבא, בחינוך, ובהשכלה- כי בלעדיהם תוך 20 שנה ישארל תהיה מדינת עבדים. המצב פה מדרדר...
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
הללויה מצאתי עוד שמאלן בפורום.
מה רע בעמיר פרץ? בגלל שהוא מרוקאי?
נכון הוא לא רבין או שרון מבחינת מנהיגות.
אבל הכלכלה שלו היא כלכלה נכונה, ובעזרת השם נגיע בקרוב להסדר עם הפלסנטינאים שהם יקבלו את המדינה הקטנה שלהם ויעזבו אותנו.
ההשקעה בחינוך זה הדבר החשוב ביותר כרגע יחד עם לחוקק חוק פנסיה.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
לי לא אכפת..המדינה הזאתעל הפנים..מפגר יותר ממפגרת
רק שפרץ לא יהיה
הבן אדם דאון!!!
אני יכול להבטיח לכול העולם ב-99999999999999999999999999999% שילדים בני 16 יצליחו לנהל ולשפר את המצב במדינה מאשר כול המפגרים האלו ב"ממשלה"!!!
המצע הבטחוני של עמיר פרץ הוא:
בטחון זה משהו צבאי, שהצבא יטפל בזה
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
האמת כל האפשרויות גרועות, אך בקשר למה שאמרתם על ביבי.
ביבי אינו דואג רק לעשירי עם ישראל, פעולותיו היו נכונות ושקולות.
העלאת מיסים והעלאת משכרות המינימום אינם המטרה להפך, צריכים להוריד את המיסים וכמו כן אסור לעלות את שכר המינימום כפי שפרץ טוען.
ביבי פעל כפי שפעל מהחשיבה שאם הוא יוריד מיסים זה יגרום ל-2 דברים:
א. כניסת משקיעים זרים לארץ (הכנסת כסף למדינה)
ב. לעזור למפעלים על סף פשיטת רגל להחזיק מעמד ע"י הקטנת ההוצאות.
כל פעולותיו עוזרים מאד לעניים לטווח הארוך, לטווח הקצר רק בעלי ההון רואים את ההבדל ומגדילים עוד את הונם, אך במצב שהם מרוויחים הם יפתחו מפעלים חדשים וישקיעו במדינה הרווחית שלנו, מה שיכניס כסף למדינה דרך מיסים ומה שיתן מקורות פרנסה חדשים, במצב שיהיה מקומות שכר חדשים, בעיית המובטלים תקטן, כמו כן עקב ביקוש לידיים עובדות, יציעו לפועלים פשוטים משכורת מעל שכר המינימום.
הפיתרון אינו להכביד על העניים. (נקודה)
ביבי
ואני הולך להצביע גם ככה בבחירות
כי הבן אדם פשוט חזק מול הערבים וזה הוכח כבר
הבן אדם יודע מה הוא עושה ולא שותק אחרי שהורגים לנו 30 איש בת"א בפיגוע
הבן אדם הרים את כלכלת ישראל לשמיים כשטמבל שהיה אחריו לקח את כל הקרדיט
הוא לא רק עזר לעשירים הוא עזר לעניים ועוד איך
אז נכון שהוא הוריד קרנות פנסיה אבל לא כולם יכולים להנות ותמיד יש את האלו שלא מרוצים
הבן אדם יודע מה הוא עושה במיוחד שלמד באוקספורד שהייתם מתים להגיע וללמוד שם
לבן אדם יש ידע , יש כוח וזה מה שהמדינה שלנו צריכים
משהו שמבין ויש לו ניסיון
ואולמרט? כולה היה ראש עיריית ירושלים , ובמקרה עכשיו יושב ראש קדימה
ועמיר פרץ אין לי בכלל מה לומר עליו חוץ מזה שהוא יכול להרים את כלכלת ישראל לשמיים אבל הבן אדם פשוט לא מתאים אין לו לא ניסיון צבאי ולא מדיני
והקטע של השפות כבר לא מצחיק , אז הוא לא יודע אנגלית אז מה
יש הרבה מנהיגים בעולם שלא יודעים אנגלית ומסתדרים יפה מאוד יותר מאלו שיודעים
העיקר מה שיש בקודקוד ומה עושים אותו כל השאר זה סתם
בקיצור אני בוחר ליכוד- ביבי
ליברמן!!!!!!!!!