דבר ראשון הייתי מביא למילאן שוער, אבל קשה לי לחשוב על שוער ברמה גבוהה שיהיה מוכן לעזוב את הקבוצה שלו :\
בתור בלם שיחליף קצת את מאלדיני את גאריי מראסינג סנטאנדר
ממש התרשמתי ממנו במשחק האחרון נגד סביליה. עד שהוא יצא מהמשחק הם עוד היו איכשהו בתמונה. שחקן צעיר עם עתיד
לקישור הייתי מביא מישהו שיחליף קצת גם את סידורף, הוא לא עושה את העבודה המעולה של העונה שעברה
במקומו רובן לדעתי היה מתאים מעולה אבל אני בספק שריאל ישחררו אותו אחרי כמה שהוא עלה חח
דוד סילבה או ויסנטה 2 שחקנים מעולים, ויסנטה יכול להשתלב טוב באיטליה כי הוא מרים כדורים מעולה וסילבה פשוט שחקן טוב
יש עוד שינויים שצריך לעשות בקישור אבל לא הכי דחופים
בהתקפה את ג'ילה פשוט לבעוט החוצה. צריך להביא חלוץ מנוסה עם קבלות שהוא שחקן טוב שיהיה חלוץ שני ליד פאטו
לדעתי פאטו הולך להיות הקלף החשוב של מילאן בעונה הבאה אפילו ואם לא אז בעונה שאחרי אז צריך שחקן מנוסה שיעבוד איתו במשחקים, דרוגבה או דייגו מיליטו לדעתי יכולים לעשות את העבודה בצורה מעולה, או עוד שחקן צעיר שיגדל במועדון עם פאטו, ובשבילי זה צריך להיות בנזמה מליון
בקישור גם צריך שחקן רציני יותר מאמברוסיני. אין לי שום רעיון למישהו שיכול להחליף אותו אבל פשוט צריך להעיף אותו :|
גם צריך חיזוק לספסל. זה לא אפשרי שברגע שגאטוסו גמור אז ברוקי נכנס ופשוט כל הקישור באמצע מתקלקל
טוב חפרתיאיזה חיזוקים הייתם מביאים לקבוצה שאתם אוהדים?

איזה חיזוקים הייתם מביאים לקבוצה שאתם אוהדים?

ציטוט ההודעה

.