נכתב במקור על ידי DoGow לקחת את הכדורים הירוקים כן? האדומים עושים עצירות ... מה פתאום! האדומים מגלים לך תמטריקס.
כל שנייה שאני מרענן אני רואה נוסף עוד דף O_ס
נכתב במקור על ידי Freaky~Bot סעמק מה קורה פה מה קרה?
נערך לאחרונה על ידי FireShark; 03-08-2007 בשעה 00:22.
נכתב במקור על ידי JamesBond007 מותר! אמרו מ-9 וחצי ומעלה מותר לפתוח, פתאום אני קולט על המחשב שהשעה 9 וחצי, אז פתחתי לפני שמישהו אחר ייפתח! אף פעם לא פתחתי... ורציתי גם!!! יאאאא תביא חתימה!
תחנקו.
נכתב במקור על ידי SeperatioN כל שנייה שאני מרענן אני רואה נוסף עוד דף O_ס חחחחחחחחח כן גם אצלי זה ככה
אפחד לא רוצה הקדשה? אני בודד
נכתב במקור על ידי היפופוטם עם חציל בתחת מה פתאום! האדומים מגלים לך תמטריקס. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח
נכתב במקור על ידי Freaky~Bot אפחד לא רוצה הקדשה? אני בודד אני אמרתי מיקודם שאני רוצה הקדשה...פשוט כותבים פה מהר אחי =] אתה זוכר שאני לא שכחתי אותך עם ההקדשה הגדולה!
כן תביא גם לי
לי ראשון ! כי אני אמרתי ראשון =]
נכתב במקור על ידי FireShark אני אמרתי מיקודם שאני רוצה הקדשה...פשוט כותבים פה מהר אחי =] אתה זוכר שאני לא שכחתי אותך עם ההקדשה הגדולה! טוב רק שארקיי מקבל הקדשה וכולם זדינו =P
ורותם המאמי =]
להללהל משעמם אחושרמוטה להלה אמא של נסטלה זונה להלה היא גם שרמוטה
נכתב במקור על ידי Freaky~Bot טוב רק שארקיי מקבל הקדשה וכולם זדינו =P ישש! חחחח....תודה אחי =]
נכתב במקור על ידי aFiK להללהל משעמם אחושרמוטה להלה אמא של נסטלה זונה להלה היא גם שרמוטה חחח רוצה הקדשה? לא רוצה להשתמש בכוח!!!
חוקי הפורום