נכתב במקור על ידי - xXx - אז היא המאהבת? חחחח ומי זאת אישתך? שאני יגיד לה שאתה בוגד בה... ממממ..לא זה ולא זה [: תנחש P:
נכתב במקור על ידי Itushh ממממ..לא זה ולא זה [: תנחש P: לא יודע אולי אתה בעצם גיי ורוצה כמוהו: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח
נכתב במקור על ידי - xXx - לא יודע אולי אתה בעצם גיי ורוצה כמוהו: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח לא אני לא :| ואני אוהב בנות P: לא בנים -.- מאהבת חחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי Itushh לא אני לא :| ואני אוהב בנות P: לא בנים -.- מאהבת חחחחחחחחחחח טוב... =]
נכתב במקור על ידי - xXx - טוב... =] חחחחחחחחחחחחחח אתה דפוווווווווק
נכתב במקור על ידי Itushh חחחחחחחחחחחחחח אתה דפוווווווווק חחחחחחחחחחחחחחח זה חמוד ומצחיק אתה לא יכול להגיד שלא
נכתב במקור על ידי - xXx - חחחחחחחחחחחחחחח זה חמוד ומצחיק אתה לא יכול להגיד שלא חחחח נכון.. אני הולך היום לחוף גיא ועוד לא ישנתי :\ אני מזה לא עייף :\\
נכתב במקור על ידי Itushh חחחח נכון.. אני הולך היום לחוף גיא ועוד לא ישנתי :\ אני מזה לא עייף :\\ אההה תהנה והנה עוד אחד לקינוח:
נכתב במקור על ידי - xXx - אההה תהנה והנה עוד אחד לקינוח: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פעם הייתה בחוף גיא?
נכתב במקור על ידי Itushh חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פעם הייתה בחוף גיא? השם מוכר לי הייתי במלא מקומות יש מצב..
נכתב במקור על ידי - xXx - השם מוכר לי הייתי במלא מקומות יש מצב.. ומה עם אישתך?
נכתב במקור על ידי Itushh ומה עם אישתך? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא בסדר.. אבל מה זה קשור עכשיו? דיברנו על חוף גיא
נכתב במקור על ידי - xXx - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא בסדר.. אבל מה זה קשור עכשיו? דיברנו על חוף גיא אאהה זה קורה לי.. היציאות הלא קשורות שלי חחחחחחחחחחח מי זאת אישתך?
למה זה לא נעול, ספאמרים?
לילה טוב להחלהחההחהח
NoExitdont let you go out - -דרוש לוגו-
חוקי הפורום