יש לי עדיין נהג חדש ואני לפעמים מסיע גם אוטו מלא תלוי בכביש שאני נוהג בו...כי יש כבישים מלאים בניידות אז בהם אני לא מסתכן.
החוק הזה פשוט מעצבן וצריכים להוריד אותו![]()
יש לי עדיין נהג חדש ואני לפעמים מסיע גם אוטו מלא תלוי בכביש שאני נוהג בו...כי יש כבישים מלאים בניידות אז בהם אני לא מסתכן.
החוק הזה פשוט מעצבן וצריכים להוריד אותו![]()
|
|
מעל 2 באוטו, נוסע על 150 ובאור אדום ספר להם איזה עבריין תנועה אתה!!
תפתח ידיעות אחרונות של היום יש שם כתבה עליך
נהג אוטובוס עם 308 עבירות תנועה
בקרוב תגיע לרמה שלו!
^הרבה דיברו ככה לי זה לא יקרה..אבל אחר כשתקבל שלילה ותצטרך לעשות אוריה מחדש לכל הסיפור נראה אותך זה יהיה אתה והמערכת ברכב אתה לא תעלה אף אחד יותר
אנשים לא מבינים כמה זה מסוכן![]()
נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 16-08-2007 בשעה 16:55.
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות
נערך לאחרונה על ידי Haviv; 16-08-2007 בשעה 18:29.
חחחחחח יאללה איזה פושע לא סתם
הוא לא התכוון לזה ככה הוא התכוון שזה לא מסוכן להסיע יותר מ2 אנישם והוא צודק
בדרך כלל הוא נוהג כמו שצריך מידי פעם הוא מגביר מהירות אבל רק בכבישים ראשיים ריקים.
אני סתם יורד עליו פה
אוי איזה נשמות טהורות כולכם פה...
אני בטוח שכל אחד ואחד מכם נוסעים על מקסימום 50 קמ"ש, אף פעם לא הסיע יותר מ2 נוסעים, לא עבר אף פעם בצהוב ברמזור...
אין פה אפילו בנאדם אחד שיש לו רישיון ולא עשה עבירת תנועה, כי גם לנסוע 51 בכביש של 50 זאת עבירת תנועה...
אני אישית הסעתי יותר מ2 נוסעים בכל השנתיים שהייתי נהג חדש, הגעתי למהירויות שקרובות ל200 קמ"ש, פיספסתי איזה תמרור עצור פה ושם, עברתי בצהוב וכו...
אבל היי, בכל הפעמים האלה לא סיכנתי אף בנאדם, וגם כשאני נוהג אני יותר זהיר מכולכם ביחד...
אז זה לא משנה אם אתה מסיע 2 או לא, נוהג עם או בלי מלווה, העיקר שאתה עושה את זה כמו שצריך ולא מסכן אף אחד.
זה משנה במקרה אחד, במקרה בו הנהג עשה טעות אנושית שהייתה יכולה להימנע אם היה צובר ניסיון על הכביש ועקב כך שלא עשה זאת, לקח איתו עוד 4 אנשים שלא אשמים במותם! רצח בלי מניע!
תחשוב על זה! חוקים נכתבו בדם! אנשים נהרגו רק כדי שאתם תזכו לראות חוקים ולא להקשיב להם ולהגיד "לי זה לא יקרה". כמו שסאבלימינל אמר "
כל סיפור עצוב מתחיל מ"לי זה לא יכול לקרות"
תחשוב על זה טוב טוב לפני שתגיד את זה.
המשך סוף שבוע רגוע,
Jay.
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died